- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.443
- 798
kızlar çok heyecanlanıyorum eylül yaklaştıkçaben baştan başlıyo olsam anca bu kadar heyecan yapardım
karam kolik ol bu sefer iyi sonuçlanıcak herşey , güzel hazırlıyosun kendini de rahmini de yürü be kim tutar seni bu sefer
skgk canım çok sevindim taşınmana, neyse ki eşin gıcıklık yapmamış da taşınmaya razı olmuş valla okuyorum bir derdin var bölümünü ne kocalar var taşınmamak için kendini beton döküp evin duvarına sabitleyecek nerdeysegene şanslısın kuzum çok sorun çıkarmamış.
aycen nerde bu aralar yok hiç ?
olsun laf ağızdan bi kere çıkar, artık geri dönüşü yok karar vermişiniz bi kere. aileler herşeye müdahele ettimi işler sarpa sarıyo. annem bayram için bize gelmişti. seneye yazın bebekte olucak birlikte çıkalım tatile dedik biz eşimle. annem tutturdu eşimin annesi de gelicekmiş yoksa o da gelmezmiş. allah allah sana ne yani eşimin annesi geldi mi 1 aydan az kalmaz, zaten bebek doğunca gelicek ben ocaktan temmuza kadar kaynanamla dipdibe oturmak istemiyorum. allahım bana neler dedi ben kötü kalpliymişim de ot bok bi sürü saçmladı sonra da çekti gitti. 1 haftadır ne o beni arıyo ne ben onu. düşündüm insanın kendi anası bile bunu yapıyosa hamile kızına beni saatlerce ağlatı çünkü, kaynana ne yapmaz. o yüzden en güzeli uzak olmak anacım.taze anne bnde çok heyecanlıyım ınşallah bu sefer hersey guzel gıder hepımız için. valla buyuk konuşmayayımda ıstemeseydı sonumuz cıddı anlamda hayırlı olmayacaktı cunku ısın ışıne annem de dahıl oldu ablası v.s. Allahım herkesın yuvasını huzrulu mutlu etsın. anam benım kocamda cok ınat hemde cok 5 yıldrı daha yenı ınşallah vazgeçmez. sen nasılın bebek nasıl tekmelıyor mu yıgenımız bakalım :)
olsun laf ağızdan bi kere çıkar, artık geri dönüşü yok karar vermişiniz bi kere. aileler herşeye müdahele ettimi işler sarpa sarıyo. annem bayram için bize gelmişti. seneye yazın bebekte olucak birlikte çıkalım tatile dedik biz eşimle. annem tutturdu eşimin annesi de gelicekmiş yoksa o da gelmezmiş. allah allah sana ne yani eşimin annesi geldi mi 1 aydan az kalmaz, zaten bebek doğunca gelicek ben ocaktan temmuza kadar kaynanamla dipdibe oturmak istemiyorum. allahım bana neler dedi ben kötü kalpliymişim de ot bok bi sürü saçmladı sonra da çekti gitti. 1 haftadır ne o beni arıyo ne ben onu. düşündüm insanın kendi anası bile bunu yapıyosa hamile kızına beni saatlerce ağlatı çünkü, kaynana ne yapmaz. o yüzden en güzeli uzak olmak anacım.
aman neyse boşv skgk cım içio musun sen vitamin falan bi de folik asit?
çıkmaz bi sorun inşallah herşey yolunda gidicek kuşum, vitaminlerini de iç oh yarasın bebişe gitsin inşallah :)kıyamam sana ayne taze anne ıkı taraftan da uzak olmalı ınsan neyse bencedeben sadece elevıt var vıtamın ılacı onu içiyorum başka ılac yok su anda ışte bu aykı regl kontrole gıdıcem bakalınm neler olacak sonrada eylulun bası transfer yaparlar herhalde bır sorun cıkmazsa cozulmede
çıkmaz bi sorun inşallah herşey yolunda gidicek kuşum, vitaminlerini de iç oh yarasın bebişe gitsin inşallah :)HTML:
ben de onu sordum bugün acaba tatile falan mı gitti:26:saol ınşallah taze anne bu arada bayadır aycen den ses selek yok ne yaptı merak edıyorum ya..
ben de onu sordum bugün acaba tatile falan mı gitti:26:
KIZLAR, nasılsınız? yazamadım bıkac gundur, koşturmaktan, yorgunluktan ölüyorum, once bayram ardından abımın oglunun sunnetı vardı pazartesı aksamı, salı gunu esımın unıvden arkadası esı ve kızı geldı kaldılar 1 gece dun gıttıler! tabı ben dun onların arkasından nevresım yıka havlu yıka, helak oldum. mane vermek ıstemıyorum ama kızlarıda 4 yasında aksiiiii sinir etti benı, havuza in çık in çık, sinir oldum.
yorgunluktan ayaklarımın altı acıyor resmen, yarın aksam kontrole gıdecegız, ınsaallah yolundadır hersey!
sızlerınde umarım hersey ıyı gıdıyordur,
tedavıye baslayacak olanlara rabbım yardım etsın!
cnm sen bi de beni düşün temmuz ayım nası geçti onca misafirleKIZLAR, nasılsınız? yazamadım bıkac gundur, koşturmaktan, yorgunluktan ölüyorum, once bayram ardından abımın oglunun sunnetı vardı pazartesı aksamı, salı gunu esımın unıvden arkadası esı ve kızı geldı kaldılar 1 gece dun gıttıler! tabı ben dun onların arkasından nevresım yıka havlu yıka, helak oldum. mane vermek ıstemıyorum ama kızlarıda 4 yasında aksiiiii sinir etti benı, havuza in çık in çık, sinir oldum.
yorgunluktan ayaklarımın altı acıyor resmen, yarın aksam kontrole gıdecegız, ınsaallah yolundadır hersey!
günaydın kızlar...
nasılsınız? skgk ne güzel ya eylüle az kaldı. ben de acses gibi çok heyecanlanıyorum. belki garip gelir size ama merakla tedavilerinize başlamanızı bekliyorum. Rabbim inş pozitifle sonuçlandırır. sen ve aycen,özlem,bahar,karam,kalp ağrısı, hatme ve ismini şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarımız inş sağlıcakla bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız. acses, tuğba,jelybon, ben ve diğer arkadaşlar da inş. Rabbim sağlıkla tamamına erdirir ve kucağımıza almak nasip olur. amin ecmain
KIZLAR, nasılsınız? yazamadım bıkac gundur, koşturmaktan, yorgunluktan ölüyorum, once bayram ardından abımın oglunun sunnetı vardı pazartesı aksamı, salı gunu esımın unıvden arkadası esı ve kızı geldı kaldılar 1 gece dun gıttıler! tabı ben dun onların arkasından nevresım yıka havlu yıka, helak oldum. mane vermek ıstemıyorum ama kızlarıda 4 yasında aksiiiii sinir etti benı, havuza in çık in çık, sinir oldum.
kızlar günaydıın :) nasısınız canlarım ?
olcak bu sefer olcak hissediyorumteşekkürler canım inşallah ilk önce Rabbımın ıznıyle sonrada sızlerın duasıyle hayırlı pozitif sonuçlar alırız.Sizlerde inşallah bir solukta hamileliği tamamlayıp sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.iyiki varsınız
canım cok yorma kendını sen ıkı canlısın unutmakeyfıne bak gelenler kendı ışlerını kendılerı yapsınlar.amin çok teşekkürler
gunaydın taze anne nasılsın ıyımızın bakalım zaman gelse biran önce sonuç pozitif olsa soyle film seridi gibi çabucacık geçse bebeklerımız kucaklarımızda olsa ne olurdu ki
olcak bu sefer olcak hissediyorum
hepiniz için çok heyecanlanıyorum teker teker. allah yardım etsin hepimize.
cnm sen bi de beni düşün temmuz ayım nası geçti onca misafirlesen iyisi mi uzat ayağını bol bol dinlen. hepsini bi anda yapıcam diye zorlama kendini.
benimde bubün kontrolüm var güzel haberlerle dönelim inşallah
saat 4 de cnm gelince yazarım sen de yazinşaallah sorun cıkmaz! saat kaçta senın kontrolun? benim aksam 7.30 da, kontrolden sonra haber et mutlaka
saat 4 de cnm gelince yazarım sen de yaz
cnm benim doktorum yurtdışına gitti, ben de bugün yeni bi doktora gittim. doğumla ilgili hiç bişey konuşmadım çünkü bu doktorla devam etmeyi düşünmüyorum. canımı acaip acıttı ayrıca çok soğuk bi adam. kendi doktorumun tavsiye ettiği doktorun da cenazesi varmış bu aralar biraz yoğundu onu görme şansım olmadı 2 hafta sonra ona gidcem bakalım doğum için ne diyecek.doktorun dogumla ılgılı bırsey soyledımı hıc?
ben en son gıttıgımde ocak 1 de yaparız dogumu, yenıyılın ılk bebegı olur dedı, gülüştük, hiç sormadım bende bıse ama demekkı sezeryan yapacak! tup bebeklerı genelde sezeryanla alıyorlarmıs ama ben normal ıstıyorum eger mumkunse!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?