- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
canım ben burdayım hergün girip bakıyorum güzel haberlerinizi alıyorum..tedaviye başlamadım kısmetse eylül gibi düşünüyorum bu arada kürler vitaminlerle yumurta kalitesi sayısını artırmaya çalışıyorum.. diyet yapıyorum 6 kilo verdim tedaviden önce aldığım kiloları vermeye çalışıyorum...bebişlerinizin cinsiyetleride belli olmuş benim bebeğimde yaşasaydı bizimde belli olcaktı o heycanı mutluluğu bende yaşıcaktım ama nasip değilmiş inş bizde bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda...allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın..
kürlerle yumurta kalitesinde ciddi artış oluyor. çok iyi yapıyorsun canım. 6 kilo süper. tedavi öncesi zayıflamak en güzeli. ben de 2 tedavinin bana verdiği kilolarla devam ettim. inş canım eylül ayı herkese uğurlu gelir. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. en kısa zamanda sen de bebeğini kucağına alırsın inş. dualarım seninle
amin canım inş senin 2. tedavinmiydi...elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım allahım emeklerimizi boşa gidermesin bizimde yümüzü güldürsün inş..eylüle kadar inş bi 6 kilo daha verebilirsem çok iyi olcak..bizde arkanızdan geliriz inş..:)
ben ıyıyım, sıcak ve bulantı dısında tabıkı cok sukur ayaklarımda şişme uyuşma bende yok henüz inşaallah olmaz! canım bebekte umarım iyidir, 16 agustostda kontrolum ama ben cok sabırsızlanıyorum, doktorum kızıyor cok abartıyorsun dıye ondan gıdemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor valla! sen nasılsın? bebebk nasıl?canım ben de bu ara giremiyorum. arada giriyorum kimse yok diye durmuyorum. sen nasılsın canım? yeğenimiz nasıl?
cnm nette okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden olurmuş bu uyuşmalar. ben geri döndüğümde doktoruma sorucam magnezyum almayı. aklında olsun görmeye gittiğinde sen de sor istersen. herkeste olmuyo uyuşma, ama galiba bu ayakların şişmesi ortak sorun. bol bol su içmek lazımmış ama yetmiyo gene de. bi de tuzu abartmamak lazım sanırım. :) bugün 2. kez bebeği çok net hissettim. ilkinden daha kuvvetliydi, inşallah sağlığı yerindedir.
cnm ilk geçen hafta hissettim karnımın üstüne ipad i koymuştum, çek bunu burdan der gibi bi ittirme hissettim karnımın içinden. diğerini de dün eşim benle uğraşıyodu saçımı çekiştiriyodu şakayla, o anda yeter kesin der gibi aynı yerden gene ittirdi:) hep balık kayması gibi okuyodum hissi ama benim hissettiğim daha sertti, şimdi de niye hissetmiyorum diyorum; hissetsen bi türlü hissetmesen bi türlü yani :) 20. haftadan sonra artıyomuş hareketler şimdilik beklemedeyim.aaa sen hareketini mi hissettin!!! çok şaşırdım demekki biz de yaklaşıyoruz artık. benim en çok merak ettiğim şey bebeğin hareketleri. en azından hareketleriyle varlığını hissetmek daha güzel ve psikolojik olarak rahatlatır. senin adına çok sevindim canım:))) inş hepimiz bu duyguları yaşarız.
kıyamam bulantılar devam ediyo mu halaben ıyıyım, sıcak ve bulantı dısında tabıkı cok sukur ayaklarımda şişme uyuşma bende yok henüz inşaallah olmaz! canım bebekte umarım iyidir, 16 agustostda kontrolum ama ben cok sabırsızlanıyorum, doktorum kızıyor cok abartıyorsun dıye ondan gıdemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor valla! sen nasılsın? bebebk nasıl?
acces ben hala hıssetmedım bebegın hareketlerını bazıları gec hıssedıyormus ama yıne ıcım rahat etmıyor cok korkuyorum!
bu arada ben yegenıme LENA ısmını koymustum, belkı hosuna gıder dıye sana yazmak ıstedım
kıyamam bulantılar devam ediyo mu halacanım 20. haftaya kadar anca hissediliyomuş zaten benim de hissettiklerim hep yatar pozisyonda karnım gerginken ve bence çok tesadüf hissettiğim hareketlerdi. rutin olarak hissetmiyorum. korkma kuzum herşey yolundadır şüphen olmasın. lena da çok güzelmiş yazıyoruz hepsini kızlar teşekkür ederim :)
sen buldun mu isim tuğba ?
ben ıyıyım, sıcak ve bulantı dısında tabıkı cok sukur ayaklarımda şişme uyuşma bende yok henüz inşaallah olmaz! canım bebekte umarım iyidir, 16 agustostda kontrolum ama ben cok sabırsızlanıyorum, doktorum kızıyor cok abartıyorsun dıye ondan gıdemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor valla! sen nasılsın? bebebk nasıl?
sorma ya bende de aynı durum. bir ay sonrası yani 22 ağustos randevum. önceki gün randevumu 12 ağustosa çektim. dünden beri keşke bugüne randevu alsaydım diye içimn i,çimi yiyor. nedense ben de çok merak ediyorum. acaba nasıl büyümüş mü? çok stresli bir dönemden geçiyorum. bebeğimin zarar görmesinden korkuyorum. benim arkadaşım da dayanamıyormuş 15 gün arayla muayeneye gidiyormuş, 2 doktora muayene olarak hamileliğini tamamlamış:)) hareketlerini büyük bir heyecanla bekliyorum ama 20. haftada hissedilebiliyormuş. acses hissetmiş. çok sevindim valla onun için. darısı hepimizin başına....
cnm ilk geçen hafta hissettim karnımın üstüne ipad i koymuştum, çek bunu burdan der gibi bi ittirme hissettim karnımın içinden. diğerini de dün eşim benle uğraşıyodu saçımı çekiştiriyodu şakayla, o anda yeter kesin der gibi aynı yerden gene ittirdi:) hep balık kayması gibi okuyodum hissi ama benim hissettiğim daha sertti, şimdi de niye hissetmiyorum diyorum; hissetsen bi türlü hissetmesen bi türlü yani :) 20. haftadan sonra artıyomuş hareketler şimdilik beklemedeyim.
evet ya bizde hep böyle olacak. hissetsen bir türlü hissetmesen bir türlü. ama büyük bir mucize. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım. inş doğuma kadar hep seni tekmeler:)))
sorma ya bende de aynı durum. bir ay sonrası yani 22 ağustos randevum. önceki gün randevumu 12 ağustosa çektim. dünden beri keşke bugüne randevu alsaydım diye içimn i,çimi yiyor. nedense ben de çok merak ediyorum. acaba nasıl büyümüş mü? çok stresli bir dönemden geçiyorum. bebeğimin zarar görmesinden korkuyorum. benim arkadaşım da dayanamıyormuş 15 gün arayla muayeneye gidiyormuş, 2 doktora muayene olarak hamileliğini tamamlamış:)) hareketlerini büyük bir heyecanla bekliyorum ama 20. haftada hissedilebiliyormuş. acses hissetmiş. çok sevindim valla onun için. darısı hepimizin başına....
bende oyle dusunmustum 2 doktora gıdeyım dıye ama, geregınden fazla ultrasona gırmıs olacagım, bu seferde sırf meraktan bebege zarar vermıs olacagım dıye vazgectım,
sana da iyi bayramlar canım, herkese iyi bayramlarkızlar hepinize iyi bayramlar.... bundan sonraki bayramlarımızı eşlerimizle, çocuklarımızla, sevdiklerimizle kutlamayı nasip etsin Rabbim inş. hepinizi öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. dualarım sizlerle..
kızlar nerrdesiniz ? gene kimseler yok
ben hep varım cnm girer bakarım la kimse yazmıyo bende bakip çıkıyom nerde bu milette nerde bu devlet la haden eylüle azkaldı aycen nerde aycennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzz
çatlak hatun, içio musun kuzum fitaminleri bak eylüle bişey kalmadı artık sıkı tutman lazım kendine güzel bakman lazım
günaydın kızlar....
bayram dönüşü nasılsınız? moraller nasıl? Eylül ayında tedaviye başlayacak kızlar ve başlayanlar dualarım sizinle... Rabbim gönlünüze göre hayırlı ve sağlıklı eylesin.
iyiyiz Allaha şukur canım sen nasılsın bizde heyecanla eylulu beklıyoruz ınşallah Rabbım bu sefer tamamına erdırır. bizde eşimle taşınma kararı aldık kayınvalıdemlerler aynı apartmanda oturuyorduk ama artık oluru yok bencıl ınsanlarla daha fazla duramıyacağım. hakkımızda hayırlısı bakalım sanırım taşınmamız yıne 2013 bulacak eşimin inadı yuzunde . sizler nasılsınız bebekler nasıl
ben de iyiyim canım sağol. farklılık yok. ama taşınma kararı almanıza çok sevindim. artık bir ayrı bir aile bilinci oturmalı. inş hayırlısıyla en kısa zamnda taşınırsınız canım. bizim ev çok yakın ve biz hergün biraradayız. hala bizi ayrı bir aile olarak görmüyorlar. eşim de çok takmıyor. aynı sorunlar yani. evini biraz da uzağa taşı. daha kıymetli olursun. arada misafir gibi gelir gidersiniz. huzurunuz önemli gerisi boşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?