2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kürlerle yumurta kalitesinde ciddi artış oluyor. çok iyi yapıyorsun canım. 6 kilo süper. tedavi öncesi zayıflamak en güzeli. ben de 2 tedavinin bana verdiği kilolarla devam ettim. inş canım eylül ayı herkese uğurlu gelir. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. en kısa zamanda sen de bebeğini kucağına alırsın inş. dualarım seninle

amin canım inş senin 2. tedavinmiydi...elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım allahım emeklerimizi boşa gidermesin bizimde yümüzü güldürsün inş..eylüle kadar inş bi 6 kilo daha verebilirsem çok iyi olcak..bizde arkanızdan geliriz inş..:)

amin canım. benim 2. tedaviydi. 'valla canım her tedavi beni heyecanlandırıyor. çok umutlanıyorum sizler için. inş sizin bebişler bizim bebişlere arkadaş olacaklar. tecrübelerimizi sizinle paylaşacağız. buna inanıyorum. herşey güzel olacak Allah'ın izniyle....

canım ben de bu ara giremiyorum. arada giriyorum kimse yok diye durmuyorum. sen nasılsın canım? yeğenimiz nasıl?
ben ıyıyım, sıcak ve bulantı dısında tabıkı cok sukur ayaklarımda şişme uyuşma bende yok henüz inşaallah olmaz! canım bebekte umarım iyidir, 16 agustostda kontrolum ama ben cok sabırsızlanıyorum, doktorum kızıyor cok abartıyorsun dıye ondan gıdemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor valla! sen nasılsın? bebebk nasıl?

acces ben hala hıssetmedım bebegın hareketlerını bazıları gec hıssedıyormus ama yıne ıcım rahat etmıyor cok korkuyorum!
bu arada ben yegenıme LENA ısmını koymustum, belkı hosuna gıder dıye sana yazmak ıstedım

cnm ilk geçen hafta hissettim karnımın üstüne ipad i koymuştum, çek bunu burdan der gibi bi ittirme hissettim karnımın içinden. diğerini de dün eşim benle uğraşıyodu saçımı çekiştiriyodu şakayla, o anda yeter kesin der gibi aynı yerden gene ittirdi:) hep balık kayması gibi okuyodum hissi ama benim hissettiğim daha sertti, şimdi de niye hissetmiyorum diyorum; hissetsen bi türlü hissetmesen bi türlü yani :) 20. haftadan sonra artıyomuş hareketler şimdilik beklemedeyim.

kıyamam bulantılar devam ediyo mu hala canım 20. haftaya kadar anca hissediliyomuş zaten benim de hissettiklerim hep yatar pozisyonda karnım gerginken ve bence çok tesadüf hissettiğim hareketlerdi. rutin olarak hissetmiyorum. korkma kuzum herşey yolundadır şüphen olmasın. lena da çok güzelmiş yazıyoruz hepsini kızlar teşekkür ederim :)
sen buldun mu isim tuğba ?

Bulantilarim azaldi cok sukur! Baskalarina isim bulmak kolaydi! Kac kisinin ismini ben koydum Ama kendime bulamiyorum! Bulamicam galiba isimsiz kalacak bizimki

kızlar hepinize iyi bayramlar.... bundan sonraki bayramlarımızı eşlerimizle, çocuklarımızla, sevdiklerimizle kutlamayı nasip etsin Rabbim inş. hepinizi öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. dualarım sizlerle..

sana da iyi bayramlar canım, herkese iyi bayramlar

Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar,hamile olan arkadaşlarım Allah kucağınıza almayı da nasip etsin, Eylülde yeniden deneyecek arkadaşlar inş. bu sefer çok bebekli pozitif tedaviler olur, bende Eylülde başlıyorum hepinizi sevgiyle öperim...

ben hep varım cnm girer bakarım la kimse yazmıyo bende bakip çıkıyom nerde bu milette nerde bu devlet la haden eylüle azkaldı aycen nerde aycennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzz

çatlak hatun, içio musun kuzum fitaminleri bak eylüle bişey kalmadı artık sıkı tutman lazım kendine güzel bakman lazım

çatlak hatun, içio musun kuzum fitaminleri bak eylüle bişey kalmadı artık sıkı tutman lazım kendine güzel bakman lazım

içmemmmi kız bamba vadim benim bidene vitamin içiyom oda multi vitamin biliyosun bide folik asit artı kor aspirinde içsemmi karar vermedim benim donmuşum var emme bide bal arısütü polen felan içi veriyom rahim beslensin sonra ne yesem içsem bilmiyom yakında hap kolik olcam biliyon bide dostinex içiyom prolektin için oda baya düştü enemmmmmmmmmmm bağımlı oldum la

günaydın kızlar....
bayram dönüşü nasılsınız? moraller nasıl? Eylül ayında tedaviye başlayacak kızlar ve başlayanlar dualarım sizinle... Rabbim gönlünüze göre hayırlı ve sağlıklı eylesin.

iyiyiz Allaha şukur canım sen nasılsın bizde heyecanla eylulu beklıyoruz ınşallah Rabbım bu sefer tamamına erdırır. bizde eşimle taşınma kararı aldık kayınvalıdemlerler aynı apartmanda oturuyorduk ama artık oluru yok bencıl ınsanlarla daha fazla duramıyacağım. hakkımızda hayırlısı bakalım sanırım taşınmamız yıne 2013 bulacak eşimin inadı yuzunde . sizler nasılsınız bebekler nasıl

ben de iyiyim canım sağol. farklılık yok. ama taşınma kararı almanıza çok sevindim. artık bir ayrı bir aile bilinci oturmalı. inş hayırlısıyla en kısa zamnda taşınırsınız canım. bizim ev çok yakın ve biz hergün biraradayız. hala bizi ayrı bir aile olarak görmüyorlar. eşim de çok takmıyor. aynı sorunlar yani. evini biraz da uzağa taşı. daha kıymetli olursun. arada misafir gibi gelir gidersiniz. huzurunuz önemli gerisi boşşş

aynen dediklerine katılıyrum canım cok haklısın ınşallah değerimizi bilirler. bende artık bir aile olduğumuzu kendı ayaklarımızın ustunde durabıleceğimizi ıspatlamak ıstıyorum maadı manevı desteklerı yok bıde eşimle huzurumun artık daha fazla bozulmasını ıstemıyorum umarım hepımız için herseyin hayırlısı olur. ınşallah eyluldekı tedavımde olum lu olurda Rabbımın ıznıyle başkada bışey ıstemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…