- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın... nasılsınız bu sabah? ben yorgunum ama bugün cuma olması sebebiyle çok mutluyum. yarın bol bol yatacağım inş.
mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir güne başlamak dileğiyle....selamlar sevgiler......
herkese günaydın... nasılsınız bu sabah? ben yorgunum ama bugün cuma olması sebebiyle çok mutluyum. yarın bol bol yatacağım inş.
mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir güne başlamak dileğiyle....selamlar sevgiler......
canım sen tuzu azalt. bende de oluyor canım ama özellikle mesaide oluyor. koltukta oturduğumuz için hep babaclar sarkmış oluyor. bende bacak ağrıları da çok oluyor ya. gece yatarken inanki ağrısından yatamıyorum. doktor demir eksikliğine bağladı ama beni çok rahatsız ediyorSanada günaydın canım.iyisin valla calışıyodun bide.ben sabah uyandığımda ayaklarım çoo şişmiş oluyo üstüne basarken ağrıyo sende ıluyomu şişlik
gunaydın,
bebek dostu ne ıs yapıyorsun bılmıyorum ama umarım hafıf bır ısın vardır
kuzum marmarise geldik biz 3 gündür burdayız hava 40 derece öldüm ben resmen, ondan yokum günlerdir. sen nasılsın tuğbacım? bebek dostu diğer kızlar skgk aklıma gelen gelmeyen herkese selam.
bu arada benim de bacaklarım ayaklarım davul gibi. bi de benim uykumda ellerim uyuşuyo kızlar neden anlamadım acısına uyanıyorum sürekli. cildimde ki kaşıntılar denize girince hafifledi. bi de agoba gitmiştim onun verdiği ilacı kullanıyorum bayağı düzelme var inşallah eve dönünce tekrarlamaz sizler nasılsınız ? kızlara oğlanlara isim buldunuz mu :) bizim kız gibi demişti doktor alice/ alis koyucaz adını kızsa bebek, alternatif neler var aklınıda kız bebek için ? öptüm herkesi.
kuzum marmarise geldik biz 3 gündür burdayız hava 40 derece öldüm ben resmen, ondan yokum günlerdir. sen nasılsın tuğbacım? bebek dostu diğer kızlar skgk aklıma gelen gelmeyen herkese selam.
bu arada benim de bacaklarım ayaklarım davul gibi. bi de benim uykumda ellerim uyuşuyo kızlar neden anlamadım acısına uyanıyorum sürekli. cildimde ki kaşıntılar denize girince hafifledi. bi de agoba gitmiştim onun verdiği ilacı kullanıyorum bayağı düzelme var inşallah eve dönünce tekrarlamaz sizler nasılsınız ? kızlara oğlanlara isim buldunuz mu :) bizim kız gibi demişti doktor alice/ alis koyucaz adını kızsa bebek, alternatif neler var aklınıda kız bebek için ? öptüm herkesi.
Benim paşaların ismi büyük ihtimal eymen ve ediz olacakşişlik benimde oluyo canım ayaklarım özelliklesenin eşin yabancıydı galiba dimi.?esila yada elisa ismide çok gzl.birde eşin yabancı madem,eva ismide gzl.türkçede havvaya karşılık geliyo galiba eva ismi.
canim sağol :) ama sanki ters zamanda çıktım ben bu tatile ya temmuz başı gelmek lazımdı ya eylül gibi. neyse geldik artık 40 derecenin üstüne çıkıyo beni zorluyo bazen, en azından kollarımda kaşıntı azaldı o bile büyük olay, bebekler iyi sağlıklı doğsun bizim sıkıntıların önemi yok tabii ama arada zorlanıyorum sanırım sıcaktan, eylülü atlatsak sanki daha kolay geçicek ocağa kadar gibi hissediyorum ben. inşallah öyle olur :)En sevdigim tatil yöresi! Ohhh ne guzel! Keyfini cikar arakadasim, sefan olsun! Ufak tefek sikintilar hepimizde var! Dogurana kadar devam edecege benzer! İyi tatiller sana, esine ve bebisine!
eva güzelmiş evet hiç aklıma gelmemişti, paşalara burdan sevgiler isimleri güzel bulmuşun :) benim aklıma hiç isim gelmiyo alice dedik kitlendim ben
Kızlar nerelerdesiniz? Kimsecikler yok yine
Kızlar nerelerdesiniz? Kimsecikler yok yine
canım ben de sıcaklardan muzdaribim. bacaklarım şiş ve ağrıyor. bende de uykuda uyuşmalar oluyor. daha doğrusu çok çabuk uyuşuyor. pozisyon değiştirmek gerekiyor sık sık. tatilin tadını çıkar canım. deni,z iyi gelir ama sakın güneşte çok duurma. şapka tak. bol bol su iç. ayrıca isim bulamıyorum. takıldım kaldım. bakalım biraz daha geçsin. ben de öpüyorum.
bu arada aycen, SKGK , bahar, özlemo sizler de tedaviye başlasanız hayırlısıyla çok güzel olacak inş. inanıyorum ve dua ediyorum inş. bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız.
bu arada deax, özlemo ve bahar dan ses seda çımadı. ne yapıyorlar acaba?
canım ben de sıcaklardan muzdaribim. bacaklarım şiş ve ağrıyor. bende de uykuda uyuşmalar oluyor. daha doğrusu çok çabuk uyuşuyor. pozisyon değiştirmek gerekiyor sık sık. tatilin tadını çıkar canım. deni,z iyi gelir ama sakın güneşte çok duurma. şapka tak. bol bol su iç. ayrıca isim bulamıyorum. takıldım kaldım. bakalım biraz daha geçsin. ben de öpüyorum.
bu arada aycen, SKGK , bahar, özlemo sizler de tedaviye başlasanız hayırlısıyla çok güzel olacak inş. inanıyorum ve dua ediyorum inş. bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız.
cnm nette okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden olurmuş bu uyuşmalar. ben geri döndüğümde doktoruma sorucam magnezyum almayı. aklında olsun görmeye gittiğinde sen de sor istersen. herkeste olmuyo uyuşma, ama galiba bu ayakların şişmesi ortak sorun. bol bol su içmek lazımmış ama yetmiyo gene de. bi de tuzu abartmamak lazım sanırım. :) bugün 2. kez bebeği çok net hissettim. ilkinden daha kuvvetliydi, inşallah sağlığı yerindedir.canım ben de sıcaklardan muzdaribim. bacaklarım şiş ve ağrıyor. bende de uykuda uyuşmalar oluyor. daha doğrusu çok çabuk uyuşuyor. pozisyon değiştirmek gerekiyor sık sık. tatilin tadını çıkar canım. deni,z iyi gelir ama sakın güneşte çok duurma. şapka tak. bol bol su iç. ayrıca isim bulamıyorum. takıldım kaldım. bakalım biraz daha geçsin. ben de öpüyorum.
cnm nette okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliğinden olurmuş bu uyuşmalar. ben geri döndüğümde doktoruma sorucam magnezyum almayı. aklında olsun görmeye gittiğinde sen de sor istersen. herkeste olmuyo uyuşma, ama galiba bu ayakların şişmesi ortak sorun. bol bol su içmek lazımmış ama yetmiyo gene de. bi de tuzu abartmamak lazım sanırım. :) bugün 2. kez bebeği çok net hissettim. ilkinden daha kuvvetliydi, inşallah sağlığı yerindedir.