2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hic kafana takma ya anlamamistir o! Kendi doktorun donsun ona gidersin! Umarim hersey yolundadir! Simdiye kadar ona gitmedinya belkide detayli incelememistir!

Hic kafana takma ya anlamamistir o! Kendi doktorun donsun ona gidersin! Umarim hersey yolundadir! Simdiye kadar ona gitmedinya belkide detayli incelememistir!
yok cnm malesef kendi doktorum en az 2 sene yurtdışında kalıcak orda bi hastanede çalışmak için gidiyo
senin nası geçti bari sende haberler iyi olsun :26:

yok cnm malesef kendi doktorum en az 2 sene yurtdışında kalıcak orda bi hastanede çalışmak için gidiyo

Tuh sanssizlik olmus! Ozaman biran once iyi bir doktor secmelisin, yola devam edecegin bir doktor! Bizim kontrol iyi gecti cok sukur bebek iyi ama, ilk hamileligimde kalp atisi olmadigi icin kurtajla alinmisti! Kurtajdan kalan bir bant varmis ama oldugu yer itibariyle bebege simdilik bir zarari yokmus, erken doguma sebep olabilir dedi! Hayirlisi artik! Onun haricinde hersey yolunda!

Tuh sanssizlik olmus! Ozaman biran once iyi bir doktor secmelisin, yola devam edecegin bir doktor! Bizim kontrol iyi gecti cok sukur bebek iyi ama, ilk hamileligimde kalp atisi olmadigi icin kurtajla alinmisti! Kurtajdan kalan bir bant varmis ama oldugu yer itibariyle bebege simdilik bir zarari yokmus, erken doguma sebep olabilir dedi! Hayirlisi artik! Onun haricinde hersey yolunda!

içerde bant mı bırakmışlar :44: hay allahım nası bi iş yapmışlar öyle. eğer bebeğe zarar yoksa sıkıntı etmeyelim. inşallah erken doğum falan olmaz öyle şeyler aklına bile getirme.
ben de netten bakıyorum şimdi günü yakalamak için neler yemem lazım diye. sen ne yiyosun her gün ya da her hafta aksatmadan yumurta ceviz falan ben bu hafta hiç yemedim aslında süt doğrudüzgünz içmedim doğru söylüyo olabilir adam, biraz dikkatli olmam lazım.

Amniotik bant diye birsey, kurtajdan sonra komplikasyon kendiliginden olusuyormus! Internette arastirdim birazonce bebege yakinsa zarar verebilirmis ama dr bebege yakin degil dedi, ya ben herzamanki gibi besleniyorum acikcasi hic aklima gelmedi bebek icin ne yiyeyim falan diye ama peynir yogurt yumurta onlari zaten yiyorum ama sut icemiyorum ben, en onemlisi kahvalti sanirim

anladım cnm , yarından itibaren ben de biraz dikkat edicem

merhaba kızlaar. bakıyorum da hamile olanlar ocakta doğuracak gibi görünüyor. kk da ocak annelerine de gelsenize. ya da facebookta kapalı bir grup var oraya da gelebilirsiniz

https://www...................../116434615227289/

2014 OCAK ANNELERİ yazınca facede çıkıyor. kapalı bir grup. yazılanlar dışarıdan görülmüyor

Son düzenleme:
tuğba hissetmeye başladın mı? ben hissediyorum dedim bi daha hissedemedim sonra

ya ben anlamıyorum yada hareket etmıyor galıba bılemedım kı! babası gıbı usengec sanırım, :) oda kolunu kaldırmaya üşenir, ağır cok eşim! inşaallah ona benzemez!
nasıl gıdıyor senın? ne yaptın beslenme konusuna dıkkat etmeye basladın mı?
ben pazar gunu hastanelık oldum, herkes evıme havuza gırmeye gelıyor, yemek hazırlamakla gectı omrum, pazar gunude annemler abımler kayınvalıdemler geldı. annem yengem kayınvalıdem gırmıyor havuza onlar yemek hazırlıyor nasılsa dıye bende gıreyım barı dedım. ben gırmeden sezon bıtcek! nerden gırdım, gırmez olaydım,
abıme esıme esımın kardesıne babama kayınpederıme yegenlerıme kımseye bırsey olmadı olan bana oldu,
bı cıktım havuzdan gozlerıme perde ınmıs sankı resmen sıslı goruyorum. mıkrop kapmısım, doktora gıttık damla verdı, hamıleyım dedım adam ukala hamıleyım demesını bılıyormusum ama havuza gırıyormusum :) doktorum izin verdı dedım jınekolojik acıdan ızın vermıs doktorum manyakmıdır nedır dedım eee butun bransları gezeyım ben ozaman :)
neyse sımdı ıyıyım gectı sukur!

aman kuşum havuz olayı sakat çok dikkat et. ben de hiç girmedim havuza, sitede havuz var hafta içi bomboş ama bana klor aşırı kimyasal yüklü, bebeğe zararlı demişti doktorum. sadece senin gireceğin, düzenli temizliği yapılan, kloru abartılmayan havuz olursa anca girilebilir, o da ölme eşşeğim ölme nerden bulcaz öyle havuzu. neyseki ciddi bişey olmamış allah korusun. bu bitmeyen misafir olayı bu yaz beni de mahvetti biliyosun, hele sıcaklarda kendime zor katlanıyorum, gelen giden hiç çekilmiyo, kendi işini yapacak misafir lazım bana
beslenme konusuna dikkat ediyorum artık hergün kovayla süt içiyorum yumurta ceviz peynir yiyorum. ya ben sıcakta hiçbişey yiyesin gelmiyo sadece su içmek istiyorum. sorunum havalar benim. sanki içimde soba var, ne yemek istiyorum ne balka bişey. havalar azık serinlesin istiyorum ayın 30 unda ayrıntılı ultrasona giricem. inşallah o zamana toparlar bebiş.

kızlar tetanoz aşısı dedi mi size hiç doktorunuz? bana demediler ama yaptırmak lazımmış netteokudum. yaptırıcak mısınız siz ?

canım ben ilk 17+3 te hissettim miniğimi emin olamadım önce sonra birkaç gün daha aynı şeyi hissedince emin oldum, okadar mutlu oldumki sırf bebeğin hareketini hissedeyim diye saatlerce yatıp elimi karnıma koyuyordum, sadece yatarken hissediyordum ilk zamanlar, sonra birden hareketi hissetmedim 10 gün kadar kafayı yedim, 2 kere acile gittim abuk subuk şeyleri bahane edip oysaki maksat bebek hareketlimi onu görmekti, çok şükür simdi daha sık hareket ediyor bebeğim sık dediysem her gün değil, bazen günde 4-5 kez hissediyorum bazen 2 günde bir... haftamız gereği normalmiş bu durum... ben 20+3 te tetanoz aşısını yaptırdım, tüp bebek yaptırdığım dr a sordum o yaptır deyince tereddüt etmeden yaptırdım, Allaha emanet miniklerimiz.... maşallah sübhanallah sen süt içebiliyormuşssun, ben ne su ne süt hiçbirşey içemiyorum doğru düzgün birşey de yiyemiyorum herkes bebeğin beslenemediğini söylüyordu, ayrıntılı ultrasonda maşallah bebeğim normal haftasından ileri çıktı kilo olarak:)

ya ben süt içebliyorum, hamileliğimin başından beri ne mide bulantım oldu ne kusmam maşallah. sadece balıktan nefret ettim, kokusu beni öldürüyo. yani yememde sıkıntı yok ama hamile gibi iştahımda yok. bi de adam 5 gün geri kalmış bebek deyince yeme işi bende kabusa döndü. inşallah toparlar bebeğim. kendi doktorum yurtdışına yerleşti, böyle biraz ortada kalmış gibiyim. içime sinen bi doktor bulucam inşallah, son gittiğim berbattı.
dün gece sırtüstü uyuyakalmışım, günlerdir ilk defa karnımda kuvvetli bi dalgalanma hissettim uykumdan uyandım, uyku serrsemi ne olduğunu anlamadım gene uyuyakaldım. limdi sabah düşününce diyorum ki bebeğim dön anne yetti bu pozisyon dedi :)
inşallah bende senin gibi gün içinde sıklıkla hissetmeye başlarım. tetanozu sorucam ilk gittiğim doktora. aslında hiç yaptırmak gelmiyo içimden.

tetanozu hiç söylemedi benım doktorum. kontrolume de daha cok var benım. eylulun 20 sınde kontrolum, kafama takıldı sımdı ne yapsam acaba gıtsemmı?
yıyemıyor olmayı kafana takma, benım doktorumda bana aman dıkkat et sonra tansıyon seker falan cıkmasın basımıza dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…