- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Cemreyi bende kızım olursa düşünmüştüm:)nasip değilmiş.esilada çok gzl bence.birde sare ismi çok gzl:)ben oğlanlara eymen ve ediz düşünüyorum kızlar gzlmi sizce
Benim 2 tane prensim olcak kızlar:)
ne dıyosun canım ya muhteşem bir haber benımde Rabbım nasıp ederse hep kızım olacakmış gbi geliyor bakalım kısmet olsunda kız erkek zaten fark etmez valla kızıma kısmetler coğalıyor anam bide iki tane maşallah canım RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN SIZI ÇOK SEVINDIM
izmitte cok sıcak! baygınlık gecırıyorum valla! en ıyısı agustos gıbı hamıle kalmak heralde! mayısda da doguyor, hıc yaz gecırmeden ohh ne guzel
tekirdağ da çok sıcak. resmen buhar olup uçacağım. yağmur yağacak ama yağamadı bir türlü.hava çok basık. bence de yaz hamileli,kleri kötü geçiyor...
cnm aret beyle ilgili genelde hep olumlu şeyler okudum ben de. bahçecide hamile kaldım ben ilk denememde. orayında tavsiye ederim. tek yere bağlı kalma. ayrıca bahçecinin ilk görüşmesi ücretsiz aklında olsun. inşallah nerden olumlu sonuç alacaksaan o kapıya girmek nasip olur.
kızlar bana kızmayında bebek oldukdan sonra sıcak şikayetlerinizmi başladı keşke hamile kabilsemde yaz olsa nefarkeder allah sabrını veriyo yani hahahahahaha delirdim sonunda
sağol canım ben de seni tanımayı çok isterim. diğer arkadaşları da tabiii. mesaj atarsan eklerim sen:)
kuzum bayramdan sonra buluşalım die konuştuk, herkese uyan bi gün ayarlayıp. faceten de ekledik birbirimizi
sana da eklemek istersen haber ver msj atiim
kızlar bana kızmayında bebek oldukdan sonra sıcak şikayetlerinizmi başladı keşke hamile kabilsemde yaz olsa nefarkeder allah sabrını veriyo yani hahahahahaha delirdim sonunda
yok canım ya ne kızması. bizim de bir şikayetimiz yok. hem çalışmak hem uykusuzluk hem de sıcaklar çok kötü yapıyor. hamile olmasam da kötü oluyor. yoksa öyle bir sitemimiz yok. çok şükür bir şekilde zaman geçiyor. diliyorum ki Rabbim en kısa zamanda evlat hasreti çeken herkese en güzel şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş. Amin ecmain...karam sana katılıyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende hamıle kalsamda yaz olsun kış olsun farketmez soguk sıcak yeterkı olsun artık ya
faceten birbirimizi ekleyelim tanışalım diye konuştuk canım.anlamadım canm tanımak ısterım derken burdanmı bahsedıyorsun yoksa facebook tan felan
bana msj atın eklıyım sızı kızlar
karam sana katılıyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende hamıle kalsamda yaz olsun kış olsun farketmez soguk sıcak yeterkı olsun artık ya
kızlar selamm
hamişler epey yol kat etmişler Allah herkese yardım etsin tmamına sağlıklı erdirsin inşallah :)
bende PCOS var malum adetlerim çok düzensizdi amanisan ayındaki basarısız tüp bebek denememdenden sonra 25 günde bir tıkır tıkır geldi kendileri bu ay yine 35 günleri devirdim acaba bebişmi var :) içim bir tuhasf ama son negatiften sonra test yapmaya bile korkuyorum acaba bu eczane testlerini yapmak için ne kadar beklemek lazım bilen varmı tedavisiz vs kaç günde doğru sonucu alırız acep ???
öpüyorum hepiniziiii[/Qilk olarak bugüzel ayların hürmetine inşallah vardır bebeğin cnm ezzanedeki teslerden doğru sonuç almak istersen en erken bi hafata geçtimi adtini bak ozaman doğru sonuç veryo cnm ama kişiden kişiye hormon seviyeleri değişiyo adeine bi kaç gün kala bil öğrenen var bi gün geçdikden sonra öğrenende ama dedim gibi en iyi sonuç adeti bi hafta geçtikden sonra dileri adet olmassın vardır bebeğin geçtiyse eyer adetin yap bizede haberdar et cnm bizde seni öptk
kızlar selamm
hamişler epey yol kat etmişler Allah herkese yardım etsin tmamına sağlıklı erdirsin inşallah :)
bende PCOS var malum adetlerim çok düzensizdi amanisan ayındaki basarısız tüp bebek denememdenden sonra 25 günde bir tıkır tıkır geldi kendileri bu ay yine 35 günleri devirdim acaba bebişmi var :) içim bir tuhasf ama son negatiften sonra test yapmaya bile korkuyorum acaba bu eczane testlerini yapmak için ne kadar beklemek lazım bilen varmı tedavisiz vs kaç günde doğru sonucu alırız acep ???
öpüyorum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?