• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

taze anne cok guldum hay sen cok yaşa :1: cok haklısın üretim hatası yetiştirilme hatası hepsi var... inşallah bu tedavım sorunsuz ve stretsız geçer de Rabbım bu sefer bebeğimi nasıp eder dediğin gbi yapacağım söz,hepsını sallayacağım..
bana söz vericeksin ama geçen sefer ki kadar olumsuz düşünmek yok, hep bu sefer alıcam bebeğimi sorunsuz geçicek herşey yolunda diye motive edicen kendini. olumsuz çağırma ki başına gelmiycek zaten inşallah bi daha.

acces gercekten bende aynı seyı dusunmustum, bırlıkte sevınıyor bırlıkte uzuluyoruz, bırbırımızı merak edıyoruz hıc tanımadıgımız halde ne garip! valla alalım bebekleride bulusalım gercekten! ben merak edıyorum senı, ayceni, sgkg yı!
valla ben de merak ediyorum, inşallah herkes güzel sonuçla tamamını görücek bi daha ki sefere. eksiksiz tam kadro buluşalım valla:52:

bana söz vericeksin ama geçen sefer ki kadar olumsuz düşünmek yok, hep bu sefer alıcam bebeğimi sorunsuz geçicek herşey yolunda diye motive edicen kendini. olumsuz çağırma ki başına gelmiycek zaten inşallah bi daha.

sozum soz bu sefer gecen sefer acemılık heyecan stres ama sonunda olacağına varıyor... olumsuz olmak yok bıttı gıt ınşallah bu sfer sağlıklı br şekilde yavrularımı alıcam kucağıma ınsallah..

aycen sen ne zaman başlıyosun inşallah tedaviye?

canım bende nasip olursa öğretmen olduğum için yarıyıl tatili diye düşünüyorum allah nasip ederse inşallah

acces gercekten bende aynı seyı dusunmustum, bırlıkte sevınıyor bırlıkte uzuluyoruz, bırbırımızı merak edıyoruz hıc tanımadıgımız halde ne garip! valla alalım bebekleride bulusalım gercekten! ben merak edıyorum senı, ayceni, sgkg yı!

canım inan bende çok merak ediyorum sizleri aslında

Kizlar az once kizkardesimin hamile oldugunu ogrendim uzulsem uzulemiyorum sevinsem sevinemiyorum cok karmasik duygular icerisindeyim cok kotu bir durummus onu anladim biz yillardir ugrasirken onlarin istemeyerek oldu Rabbim hayirlisini bilir tabiki insallah en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldurur..

Kizlar az once kizkardesimin hamile oldugunu ogrendim uzulsem uzulemiyorum sevinsem sevinemiyorum cok karmasik duygular icerisindeyim cok kotu bir durummus onu anladim biz yillardir ugrasirken onlarin istemeyerek oldu Rabbim hayirlisini bilir tabiki insallah en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldurur..
cnm sevin tabii teyze oluyosun, anne yarısı. ayrıca ne zaman anne olucağımızı allahtan başka kimse bilemez senin de olacak inşallah. hayatım boyunca hiç bi zaman çocuk sahibi olamayacağıma inanmış insanım ben 39 yaşında nasip olucak inşallah sonuna kadar giderse. sen daha kaç yaşındasın bilmiyorum ama umudunu kaybetme

ayyyy inan bende ilk duyduğumda senin yaşadığın duyguları bende yaşadım ama 1-2 gün sonra geçti tabi kıskandığımdan değil ama farklı bir duygu .canım teyze olmak o kadar güzel bir şeymiş ki anlatamam benim 2 tane yavru kuşum var.allahım bir görsen onları 1 yaşını yeni doldurdular tam yemeklikler.kendimi bebek mağzalarından alamıyorum diyorumki belki kendi bebeğime alamam onlara alayım bari .canım en yakın zamanda bizlerede nasip etsin rabbim bizim yüzümüzüde güldürsün hayırlısı ile

accessdenied canım naber nasıl gidiyo hayat gitti mi misafirlerin

cnm yok valla daha gitmediler ama biz ayın 1 inde tatile gidicez, kedileri anneme bırakmam lazım deyip ben bursaya geldim bu akşam pztesiye kadar burdayım. :27: kaçtım ben eheheheheh

lannn yeni görüyom tabiki gelmek isterim ogün müsait olursam ama karnımdakile gelmek daha çok isterdim ama yuk yuk
ühüüüüüüüüüüü

boşver ay bi dahakine karnındakiyle gelcen, bu seferkinde keyif yaparsın çay kave de içersin ben de armut gibi bakarım ayran içip, sigara içiosun mu ? kızım gel işte herkese uyan bi gün ayarlarız

boşver ay bi dahakine karnındakiyle gelcen, bu seferkinde keyif yaparsın çay kave de içersin ben de armut gibi bakarım ayran içip, sigara içiosun mu ? kızım gel işte herkese uyan bi gün ayarlarız

ayıpsın içmezmiyim gelirim hayatım ama sözde vermim ogün nolca belli olmaz oyüzden sizinle tanışmak çokda isterim yani aycencim iyim sen nasılsın dicem herifine kahve yapmaya gittin

Back