• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar sız hepınız ıstanbuldasınız sanırım, ben izmitteyim bana bıraz zor olcak ama neyse gelmeye calısıcam! bırbırımızı facebookdan ekleyelim barı merakımız azda olsa gıder :)

kızlar sız hepınız ıstanbuldasınız sanırım, ben izmitteyim bana bıraz zor olcak ama neyse gelmeye calısıcam! bırbırımızı facebookdan ekleyelim barı merakımız azda olsa gıder :)

tubiş accesdende beni alırsın sölersana cnm benim benim face var onda kız sarı vallahide bilahide bıraktıramdın yan bende bırakmadım ona kavruluyom anam

Kizlar az once kizkardesimin hamile oldugunu ogrendim uzulsem uzulemiyorum sevinsem sevinemiyorum cok karmasik duygular icerisindeyim cok kotu bir durummus onu anladim biz yillardir ugrasirken onlarin istemeyerek oldu Rabbim hayirlisini bilir tabiki insallah en kisa zamanda bizimde yuzumuzu guldurur..

bana uygun cnm, çok güzel olur. kızlar ne dersiniz bayramdan sonra bi güne sözleşelim herkese uyan

tubiş ekledim seni kabul ett kız aycen skgk kız sende merak ediyom sizi ekleşelim :FDD:52::52::52::52::29::29:

Kalp agrisi cnm gecer hepsi gecer inan bna teyze oluyorsun sevin bnce bnde halaym dunyaya degismem onuu cok tatli.... kizlar neler oluyor bakalim burdaaaa :1:

Kalp agrisi cnm gecer hepsi gecer inan bna teyze oluyorsun sevin bnce bnde halaym dunyaya degismem onuu cok tatli.... kizlar neler oluyor bakalim burdaaaa :1:

kuzum bayramdan sonra buluşalım die konuştuk, herkese uyan bi gün ayarlayıp. faceten de ekledik birbirimizi
sana da eklemek istersen haber ver msj atiim

kuzum bayramdan sonra buluşalım die konuştuk, herkese uyan bi gün ayarlayıp. Faceten de ekledik birbirimizi

tugbacım ve karam cım size istek gonderdım ayrıca diğer arkadaşlar deax aycen bebek dostu dığer suan aklıma gelmeyen arkadaşlar sizleride tanımak ısterım :)

kuzum bayramdan sonra buluşalım die konuştuk, herkese uyan bi gün ayarlayıp. faceten de ekledik birbirimizi

Tabiki eklemek isterim hepinizi ama malesef ben yurtdisinda oldugum icin bulusmaya gelemem ama faceten gorusmek isterim lutfen hepiniz msj atin insallah facede gorusmek dilegiyle hepinizi beklerim Xx

tugbacım ve karam cım size istek gonderdım ayrıca diğer arkadaşlar deax aycen bebek dostu dığer suan aklıma gelmeyen arkadaşlar sizleride tanımak ısterım :)

sağol canım ben de seni tanımayı çok isterim. diğer arkadaşları da tabiii. mesaj atarsan eklerim sen:)

Arkadaslarrrrr, kizima isim bulun! Yegenlerimin ismini, arkadaslarimin cocuklarinin isimlerini ben koydum! Herkes bana sorardi, simdi kal geldi sanki! Aklima hicbirsey gelmiyor

Benim 2 tane prensim olcak kızlar:)
canım cinsiyetini öğrenmişsiniz tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim.ne güzel 2 yakışıklı prensimiz geliyor:))
Arkadaslarrrrr, kizima isim bulun! Yegenlerimin ismini, arkadaslarimin cocuklarinin isimlerini ben koydum! Herkes bana sorardi, simdi kal geldi sanki! Aklima hicbirsey gelmiyor

biz de kızımıza isim arıyoruz canım. Şevval, cemre, zeynep ve daha birçok isim:)

canım cinsiyetini öğrenmişsiniz tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim.ne güzel 2 yakışıklı prensimiz geliyor:))

biz de kızımıza isim arıyoruz canım. Şevval, cemre, zeynep ve daha birçok isim:)

Ewet canım biri kesin erkek diğeridr büyü ihtimal erkek dedi.bn bi kız bi oğlan hayal ediyodum hep:)hayırlısı buymuş ilerde bidaha yaparım:)

Cemreyi bende kızım olursa düşünmüştüm:)nasip değilmiş.esilada çok gzl bence.birde sare ismi çok gzl:)ben oğlanlara eymen ve ediz düşünüyorum kızlar gzlmi sizce

Back