• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Cemreyi bende kızım olursa düşünmüştüm:)nasip değilmiş.esilada çok gzl bence.birde sare ismi çok gzl:)ben oğlanlara eymen ve ediz düşünüyorum kızlar gzlmi sizce

esila ve sare de çok güzel. erkek olsaydı eymen ismini düşünüyordum. çok hoşuma gidiyor. bence eymen ve ediz çok güzel.

Benim 2 tane prensim olcak kızlar:)

ne dıyosun canım ya muhteşem bir haber benımde Rabbım nasıp ederse hep kızım olacakmış gbi geliyor bakalım kısmet olsunda kız erkek zaten fark etmez valla kızıma kısmetler coğalıyor anam bide iki tane maşallah canım RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN SIZI ÇOK SEVINDIM

ne dıyosun canım ya muhteşem bir haber benımde Rabbım nasıp ederse hep kızım olacakmış gbi geliyor bakalım kısmet olsunda kız erkek zaten fark etmez valla kızıma kısmetler coğalıyor anam bide iki tane maşallah canım RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN SIZI ÇOK SEVINDIM

İçime doğanın tersi çıktı benim:)sağlıklı olsjnlarda.ahlaklı terbiyeli çocuklar olsunlar yeter.

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah? çok sıcak bir güne başladık. inş hava biraz daha serinler:)
herkese selamlar....

izmitte cok sıcak! baygınlık gecırıyorum valla! en ıyısı agustos gıbı hamıle kalmak heralde! mayısda da doguyor, hıc yaz gecırmeden ohh ne guzel

izmitte cok sıcak! baygınlık gecırıyorum valla! en ıyısı agustos gıbı hamıle kalmak heralde! mayısda da doguyor, hıc yaz gecırmeden ohh ne guzel

tekirdağ da çok sıcak. resmen buhar olup uçacağım. yağmur yağacak ama yağamadı bir türlü.hava çok basık. bence de yaz hamileli,kleri kötü geçiyor...

tekirdağ da çok sıcak. resmen buhar olup uçacağım. yağmur yağacak ama yağamadı bir türlü.hava çok basık. bence de yaz hamileli,kleri kötü geçiyor...

kızlar bana kızmayında bebek oldukdan sonra sıcak şikayetlerinizmi başladı keşke hamile kabilsemde yaz olsa nefarkeder allah sabrını veriyo yani hahahahahaha delirdim sonunda :36::36::36:

cnm aret beyle ilgili genelde hep olumlu şeyler okudum ben de. bahçecide hamile kaldım ben ilk denememde. orayında tavsiye ederim. tek yere bağlı kalma. ayrıca bahçecinin ilk görüşmesi ücretsiz aklında olsun. inşallah nerden olumlu sonuç alacaksaan o kapıya girmek nasip olur.

canm benım bugun gıttım aret beyle görustum 250tl muayne tek sefer verıyorsun tedavı bıtene kadar daha ödeme olmuyor. gayet olumlu gectı Rabbim nasip ederse bebegım olur ınsallah bakalım eylulde 1ay sonra baslıcam hayırlısıyla...

kızlar meraba bugun aret beyle görusmeye gıttım gayet olumlu gectı çok kibar beyfendı bırı ben çok memnun kaldım. muayne ucretı 250tl tek sefer verıyorsun. eylulde başlıcam hayırlısıyla 1ay var önumde nasıpse olur ınsallah.

ilk denemede gebe kalmamamı araştırdı ve doktorun hatası dedı yanı şuan gebe olurdun buyuk ıhtımalle dedı. sebebı ise benım yaşım genc oldugundan dolayı Gonal f 150 vuruyordum 30tane yumurtam olmustu ve doktorum korktu vucudum su toplar dıye bana ıgneyı vurma bıgunluk dedı bende vurmadım ertesı gun sadece 25 vur dedı bende dedıgını yaptım kendısıne guvendım. ve o ıgneyı vurma dedıgı gun benım yumurtalarımın cogu gıtmıs opuda 6tane toplandı ve o toplananlarda zaten Aret beyın deyımıyle sönuk yumurtalarmıs yanı bana bılbıle kalıtesız transfer yapmıslar Aret bey bu kesınlıkle dr hatası ıgnenın kesılmemesı gerektıgını benım bu sebepten dolayı yumurtalarımın sayısının düşük ve kalitesız oldugunu ve bana boşu boşuna transfer yapıldıgını sen boşuboşuna ezıyet cekmıssın dedı okadar üzüldümk doktoruma guvenıyordum oysakı. işin ılgınc yanı bana transferı yapan dr ertesı gun hastanede işi bıraktı tek dılegım Allahın dan bulsun benı manevı ve maddı olarak yıprattı kızlar ıyıce arastırıp gıdelım bakın bana neler yapmıs dr Aret beyın sayesınde cıktı ortaya.

kızlar bana kızmayında bebek oldukdan sonra sıcak şikayetlerinizmi başladı keşke hamile kabilsemde yaz olsa nefarkeder allah sabrını veriyo yani hahahahahaha delirdim sonunda :36::36::36:

karam sana katılıyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende hamıle kalsamda yaz olsun kış olsun farketmez soguk sıcak yeterkı olsun artık ya :( :(

karam sana katılıyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsın bende hamıle kalsamda yaz olsun kış olsun farketmez soguk sıcak yeterkı olsun artık ya :( :(
yok canım ya ne kızması. bizim de bir şikayetimiz yok. hem çalışmak hem uykusuzluk hem de sıcaklar çok kötü yapıyor. hamile olmasam da kötü oluyor. yoksa öyle bir sitemimiz yok. çok şükür bir şekilde zaman geçiyor. diliyorum ki Rabbim en kısa zamanda evlat hasreti çeken herkese en güzel şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş. Amin ecmain...

anlamadım canm tanımak ısterım derken burdanmı bahsedıyorsun yoksa facebook tan felan
faceten birbirimizi ekleyelim tanışalım diye konuştuk canım.

aşk olsun kızlar size! hassas zamanlar gecırıyorsunuz sızı cok ıyı anlıyorum cunku o gunlerı cok sıddetlı gecırdım bende, 1 düşük 1 dış gebelik 1 de negatif tüp bebek denemem var! cok sukur kı bu sefer sımdılık yolunda gıdıyor hersey! hamıle olsamda olmasamda havalar cok sıkcak bunaltıcı sadece bunu ıfade ettım, benımkı İSYAN degıl SITEM degıl, bulup bunalanlardan degılım yanı! yeterki hamıle kalayım ne olursa olsun demeyın, herseyın hayırlısını ısteyın beterın beterı var unutmayın! hamıle kalamamak hayatın sonu degıl, hamıle kalmakta başlangıc degıl! hepsının hayırlısı! umarım hepımız en yakın zamanda yavrularımızı saglıkla kucagımıza alırız!

kızlar selamm
hamişler epey yol kat etmişler Allah herkese yardım etsin tmamına sağlıklı erdirsin inşallah :)
bende PCOS var malum adetlerim çok düzensizdi amanisan ayındaki basarısız tüp bebek denememdenden sonra 25 günde bir tıkır tıkır geldi kendileri bu ay yine 35 günleri devirdim acaba bebişmi var :) içim bir tuhasf ama son negatiften sonra test yapmaya bile korkuyorum acaba bu eczane testlerini yapmak için ne kadar beklemek lazım bilen varmı tedavisiz vs kaç günde doğru sonucu alırız acep ???
öpüyorum hepiniziiii

kızlar selamm
hamişler epey yol kat etmişler Allah herkese yardım etsin tmamına sağlıklı erdirsin inşallah :)
bende PCOS var malum adetlerim çok düzensizdi amanisan ayındaki basarısız tüp bebek denememdenden sonra 25 günde bir tıkır tıkır geldi kendileri bu ay yine 35 günleri devirdim acaba bebişmi var :) içim bir tuhasf ama son negatiften sonra test yapmaya bile korkuyorum acaba bu eczane testlerini yapmak için ne kadar beklemek lazım bilen varmı tedavisiz vs kaç günde doğru sonucu alırız acep ???
öpüyorum hepiniziiii[/Qilk olarak bugüzel ayların hürmetine inşallah vardır bebeğin cnm ezzanedeki teslerden doğru sonuç almak istersen en erken bi hafata geçtimi adtini bak ozaman doğru sonuç veryo cnm ama kişiden kişiye hormon seviyeleri değişiyo adeine bi kaç gün kala bil öğrenen var bi gün geçdikden sonra öğrenende ama dedim gibi en iyi sonuç adeti bi hafta geçtikden sonra dileri adet olmassın vardır bebeğin geçtiyse eyer adetin yap bizede haberdar et cnm bizde seni öptk :52::52::52:

kızlar selamm
öpüyorum hepiniziiii

canım adet tarihininden 10 gün geçtiyse idrar testi yapabilirsin çıkar. inş canım adet olamayışının sebebi bebiştir. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı ve güzel bir şekilde inş.

Back