2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ayyy canım ne güzel şimdi bir tane kızcen mi olacak inşallah sağlık sıhatli bir şekilde dünyaya getirmeyide nasip etsin.

Bende inanamiyorum aycencim, ruya gibi! Doktor ultrasonda kontrol ederken saskinliktan doktoruma: bildigimiz bebek yani bu simdi oylemi demisim :) oda bana bildigimiz bebek dedi :)
Insaallah saglikla dogacagi gunlerde gelir!
Dilerim rabbimden sende, sgkg de diger arkadaslarda en yakin zamanda muradiniza erersiniz! Insaallah

bütün yaşadığın zorluklara rağmen sen bunu fazlasıyla hak ettin rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde

selamünaleyküm. kızlar nasılsınız ben uzun süredir giremıyorum ama vakit buldum ve gırdım: sonucum malesef negatıf cıktı eşim şok oldu çok üzüldü doktorumda ınanamadı emındım senden hamıle kalırsın dıye ama yınede hersey Rabbıme kalmıs dedı demekkı Rabbim nasip etmedı ama tekrar denıcem şimdiden araştırıyorum bana yardımcı olursanız İSTANBUL TÜPBEBEK ARET KAMAR görüşmeye gidicem sizde bilgilerinizi yazarmısınız kımı önerırsınız yardım beklıyorum sızden lutfen arkadaslar hangı merkez hangı doktor enıyısı bılgı verın...

canım seni çok merak ettik inan her gün girip senin için bakıyodum topiğe hatta kramla birlikte hep seni sorduk .olsun arkadaşım evet çok zorlu bir yolda yürüyoruz istiyoruz ki sonuç pozitif olsun ama senin sağlığından önemli bir şey yok bunu unutma sağlık olsun durmak yok yola devam .canım ben süleyman beyin hastasıyım ben memnunum.istersen git bir görüş derim şuan nerde tedavi olsun bilmiyorum

Son düzenleme:

canım benim valla ayçenin dedi gibi devamlı sana bakp bakıp durdum üzüldüm elden bişi gelmiyo aret kamer iyi bi dotor cnm evet valla kuzum büsürü hastane var büsürü doktor hepside iyi allah vercekki olcak tavsiyeye gelince tavsiye edemem kimseyi sadece hepsinle git bi görüş aklına kim yatarsa ona yaptır ben serdar işcana yaptırdım memnunumda hahta fazlasıyla indirimli hastane ikinciye üçüncüye baya indirim yapıyo 2.5 milyara kadar düşüyo aklın kime yatarsa ona git bebem dilerim busefer negatif almasın bebeğin senle olur bizle olur şu güzel günler adına bizde anne oluruz inşlh aminnn

Son düzenleme:
Kizlarrrr! Size surprizim varrrrr!!!! Kontrolum vardi! Rabbime yuzbinlerce milyonlarca kez sukurler olsun ki hersey yolunda gidiyor! 15 haftalik olduk bugun! Veeee o birrrr KIZZZ

Tugbacim su gunlerde aldigim en guzel haber rabbim analu babali huzurla saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok guzel bir dygu dmi bunlari yazarken agliyorum valla coj mutlu oldum kendi adima uzuluyorum ben nelere katlaniyorum ne karsilik goruyorum herseyin hayirkusini diliyorum iyi dileklerin icin cok saol... insallah

Deax canim cok uzuldum seni hepimiz cok merak ettik... elden birsey gelmezki rabbim huzur saglik mutluluk versin. Insallah yine denersiniz ve bu sefer olumlu olur herseyin bir zamani var sanirim ama biz anne olmak icin yanip tutusuyoruz bekledigimiz bu zamb bizim sinavimiz ve bize uzun geliyor. Inaniyorumki hepimiz tez zambda anne olacagiz... esinde sende hic uzulme olur mu

canım benim çok şükür senden haber alabildik. Rabbim sağlık, mutluluk ve huzur versin eşinle. inş en kısa zamanda Rabbim bebeğini de kucağına almayı nasip etsin. Benim 4 -5 kez deneyen bir arkadaşım vardı kesinlikle bahçeciye git demişti ama ben tedaviye başlamış olduum. ama şunu da söylemek gerekir Rabbim ol deyince oluyor. burada çorluda küçük bir özel hastanede yaptıran birini biliyorum yaşı da 40lı ve maşaallah hamile şimdi ikizdi galiba. ama laboratuvarı ve emriyologu iyi olmalı kesinlikle...
Kizlarrrr! Size surprizim varrrrr!!!! Kontrolum vardi! Rabbime yuzbinlerce milyonlarca kez sukurler olsun ki hersey yolunda gidiyor! 15 haftalik olduk bugun! Veeee o birrrr KIZZZ

tuğbacım senin adına çok sevindim maşaallah canım. okurken çok heyecanlandım gözlerim doldu. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına al güzel güzel emzir. uzun zamandır topik olarak aldığımız en güzel haber oldu. Hayırlı,sağlıklı bir evlat olur inş.

canm ben medıpol hastanesın opr. dr hande hanımda gördum tedavı ama olmadı nasıp degılmıs. sagolun benım dusunupte merak ettıgınız ıcın karam ve aycen destek oldugunuz ıcın.ıstanbul tupbebek temı tedavıdesın canm orda aret kamar cok ıyı dıyorlar yorumları okudum suleyman bey memnunmusun nekadar verıyosun muayneye aret beyın sanırım 250tl

hayırlısı canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsın ınsallah napalım elden baska bısey gelmıyor canm hayırlısıyla olur ınsallah ınanın cok ıstıyorum ınsallah olur. ıstanbul tupbebek aret beye görusmeye gıdıcem bakalım nasıl olacak canm

Allah razı olsun canm benı dusundugunuz ıcın hepınız cok sagolun arkadaslar ıyıkı varsınız destegınız cok ıyı gelıyor. aret kamarın cok metını duydum arastırdım bılmıyorumkı kızlar hastaneler konusunda fazla bı bılgım yok ondan sadece ıstanbul tüpbebek arastırdım. serda işcan hangı hastane canm nerde yerı bılgı verırsen sevınırım Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın boynumuzu bükük bırakmasın ya cok zor gercekten bugun kuzenımın bebegını sevdım nasıl bırakasım gelmedı cok üzüldüm olmadı dıye ama elden ne gelır Rabbım ol derse olur snde bıldıgın tüpbebek merkezlerını yazarsan co sevınırım canm

destegın ıcın sagol canm hayırlısı degılmıs napalım ama durmak yok yola devam sımdıden arastırıyorum eşımın ızın gununde gıdıcez ıstanbul tupbebek merkezıne bakalım nasıp olursa olur ınsallah sen nerde tedavıdesın canm bılgı verırmısın memnunsan dusunebılırım

kızlar lutfen tedavı gordugunuz ve memnun kaldıgınız merkezlerı yazarmısınız lutfen arastırıyorum hangısı ıyıyse oraya gıdıcem ıstanbul tüpbebek aret kamara gıdıcem nedıyosunuz hakkında bılgınız varmı lutfen yardımcı olun sevgıler...

cnm benim gittim hastane özel avrupa şafak hastanesi gazi osmanpaşada serdar işcan zaten iki tüp bebek doktoru va rafattin yücel serdar işcan bide emriyolok 20 senedir birlikde çalşıyolar ve son teknoleji aletleri aycenin tanıdı yanlış harılamıyosa aynı doktorda yaptımış dünyayada gelmiş cnm bizim muane ücreti 110 cnm eyer doktora durumum yok indirim istersen muane ücretini 90 indirir ilk gitiş ücretsiz zaten

Canım rabbim sana sabır versin inş.üzül ağla ama bırakma kendini.ben ankarada yaptırdım canım prof dr mehmet erdem.ama sen istanbulda yaptırcaksın galiba

Canim benim doktor bulent baysal bahsetmistim onceden iyi bir doktor ama bisey sordugumda hersey normal diyor buda beni kizdiriyor cok fazla aciklama yapmiyor adam artik sorular cerez geliyor herhalde islemler florence yapiliyor...

canım doktorumdan memnunum ama şunu da söylemeden geçemem senin merak ettiklerini sorarsan çok ayrıntılı bir şekilde cevaplıyo ama diğer türlü sormasan cevaplamıyo ama işini sorarsan dört dörtlük yapıyo böyle yerlerinde tabiki doktorda çok önemli amam labaratuar çok önemli oluyo süleyman beyinde muane ücreti 250 ama bir kereye mahsus veriyosun daha sonra tedavin sonuçlanana kadar vermiyosun.

kızlar annemden döndüm. bu arada eşimlede barıştım. yaptığı sucu anladı özür diledi.çok şükür tatlıya bağlandı durum.annemle konuştum çok üzüldüğümü gördü çünkü eşim pek istemediği için tüp bebek yaptırmayı yaptırırsakta bu son olacak bana artık daha deneyelim deme dediği için annemde kızım siz yaptırın bundada tutmazsa dondurulmuş embriyon kalırsa parası benden bir kerede onunla denersiniz dedi canım annem derler ya ağlarsa annan ağlar geri yalan ağlar çok doğruymuş bu söz annelerin hakkı hiç bir zaman ödenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…