kızlar annemden döndüm. bu arada eşimlede barıştım. yaptığı sucu anladı özür diledi.çok şükür tatlıya bağlandı durum.annemle konuştum çok üzüldüğümü gördü çünkü eşim pek istemediği için tüp bebek yaptırmayı yaptırırsakta bu son olacak bana artık daha deneyelim deme dediği için annemde kızım siz yaptırın bundada tutmazsa dondurulmuş embriyon kalırsa parası benden bir kerede onunla denersiniz dedi canım annem derler ya ağlarsa annan ağlar geri yalan ağlar çok doğruymuş bu söz annelerin hakkı hiç bir zaman ödenmez
Barışmanıza sevindim canım.tekrar açmayın geçmiş konuları unutun gitsin.ah anneler kurban olurum bende anneme.acaba diyorum kendi yawrumuda annem kadar anlatılmaz bi şekilde sewicemmi.daha hamile olduğuma bile şaşkınım kavrayamadım.allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.karşılık seven tek insanlar onlar.
canım insan doğana kadar anlıyamıyormuş ablam öyle diyodu ne zaman kucağına alırsan o zaman anlıyormuşsun .inşallah seninde evlatların senin anne ve babanı sevdiğin gibi onlarda seni sever ve sana hayırlı evlat olurlar
kimse yokmu..............................?
günaydın kızlar... nasılsınız? bugün 2li tarama testimizi yaptık. USG de herşey normaimiş. inş sonuç iyi çıkar. sanırım bir kızımız olacak %60 doğruluk payı varmış bu dönemdeki cinsiyet tahminlerinin. bu arada ben de eşimle dün gece barıştık ama bakalım inş uzun sürer. kötü bir hafta sonunun ardından( 2kilo vermişim bu 2 günde) inş güzel bir hafta geçiririz.
sgkg sen ne yaptın canım? eşinle barıştınız mı? sıra sende:)))
Kızlar crinone jeli bırakalı 1 hafta oldu.ama hala akıntı şeklinde bişeyler geliyo.sölemesi ayıp peynir kıvamında yeşilimsi renkte geliyo.bu durumu yaşayan varmı başka?
deax gecmıs olsun canım, hakkında hayırlısı olsun ınsaallah en yakın zamanda senınde yuzun guler,selamünaleyküm. kızlar nasılsınız ben uzun süredir giremıyorum ama vakit buldum ve gırdım: sonucum malesef negatıf cıktı eşim şok oldu çok üzüldü doktorumda ınanamadı emındım senden hamıle kalırsın dıye ama yınede hersey Rabbıme kalmıs dedı demekkı Rabbim nasip etmedı ama tekrar denıcem şimdiden araştırıyorum bana yardımcı olursanız İSTANBUL TÜPBEBEK ARET KAMAR görüşmeye gidicem sizde bilgilerinizi yazarmısınız kımı önerırsınız yardım beklıyorum sızden lutfen arkadaslar hangı merkez hangı doktor enıyısı bılgı verın...
saol canım darısı senın basına ınsaallahTugbacim su gunlerde aldigim en guzel haber rabbim analu babali huzurla saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok guzel bir dygu dmi bunlari yazarken agliyorum valla coj mutlu oldum kendi adima uzuluyorum ben nelere katlaniyorum ne karsilik goruyorum herseyin hayirkusini diliyorum iyi dileklerin icin cok saol... insallah
ay cok sevındım canım, ınsaallah bu kez pozıtıf sonucu alırsın, yalnız sana bırsey soyleyecegım, ben ılk tedavımı ocak ayında yaptırdım tutmadı, ozamanda ocak ayında tup bebek yaptıranlar topıgı vardı, o topıgı acan arkadasında pozıtıf oldu bastan ama sonradan kurtajla alındı, sende olumsuz oldu ya, gercı tesaduf ama ben yınede soylemek ıstedım, yaptıracagın zaman topık acma bence, ya batıl ınanc gıbı olacak ama ne bıleyım ıste ınsan herseyden sakınıyorkızlar annemden döndüm. bu arada eşimlede barıştım. yaptığı sucu anladı özür diledi.çok şükür tatlıya bağlandı durum.annemle konuştum çok üzüldüğümü gördü çünkü eşim pek istemediği için tüp bebek yaptırmayı yaptırırsakta bu son olacak bana artık daha deneyelim deme dediği için annemde kızım siz yaptırın bundada tutmazsa dondurulmuş embriyon kalırsa parası benden bir kerede onunla denersiniz dedi canım annem derler ya ağlarsa annan ağlar geri yalan ağlar çok doğruymuş bu söz annelerin hakkı hiç bir zaman ödenmez
bebek dostu hayırlısı olsun saglıklı olsun kız erkek farketmez, ama doktorum dedıkı eger sorun erkekte ise % 99 bebekler kız oluyor dedıgünaydın kızlar... nasılsınız? bugün 2li tarama testimizi yaptık. USG de herşey normaimiş. inş sonuç iyi çıkar. sanırım bir kızımız olacak %60 doğruluk payı varmış bu dönemdeki cinsiyet tahminlerinin. bu arada ben de eşimle dün gece barıştık ama bakalım inş uzun sürer. kötü bir hafta sonunun ardından( 2kilo vermişim bu 2 günde) inş güzel bir hafta geçiririz.
günaydın kızlar... nasılsınız? bugün 2li tarama testimizi yaptık. USG de herşey normaimiş. inş sonuç iyi çıkar. sanırım bir kızımız olacak %60 doğruluk payı varmış bu dönemdeki cinsiyet tahminlerinin. bu arada ben de eşimle dün gece barıştık ama bakalım inş uzun sürer. kötü bir hafta sonunun ardından( 2kilo vermişim bu 2 günde) inş güzel bir hafta geçiririz.
deax gecmıs olsun canım, hakkında hayırlısı olsun ınsaallah en yakın zamanda senınde yuzun guler,
saol canım darısı senın basına ınsaallah
ay cok sevındım canım, ınsaallah bu kez pozıtıf sonucu alırsın, yalnız sana bırsey soyleyecegım, ben ılk tedavımı ocak ayında yaptırdım tutmadı, ozamanda ocak ayında tup bebek yaptıranlar topıgı vardı, o topıgı acan arkadasında pozıtıf oldu bastan ama sonradan kurtajla alındı, sende olumsuz oldu ya, gercı tesaduf ama ben yınede soylemek ıstedım, yaptıracagın zaman topık acma bence, ya batıl ınanc gıbı olacak ama ne bıleyım ıste ınsan herseyden sakınıyor
bebek dostu hayırlısı olsun saglıklı olsun kız erkek farketmez, ama doktorum dedıkı eger sorun erkekte ise % 99 bebekler kız oluyor dedı
Kizlar yine guzel haber getiremedim yine kocaman bir negatif iki bebegimde tutunmadi bana cok umitsiz ve mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum(( Rabbim hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda yuzumuzu guldurur..!
Kizlar yine guzel haber getiremedim yine kocaman bir negatif iki bebegimde tutunmadi bana cok umitsiz ve mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum(( Rabbim hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda yuzumuzu guldurur..!
Kızlar crinone jeli bırakalı 1 hafta oldu.ama hala akıntı şeklinde bişeyler geliyo.sölemesi ayıp peynir kıvamında yeşilimsi renkte geliyo.bu durumu yaşayan varmı başka?
canım canım canımmm çok sevındım ınşallah tum sonuçlarının hepsı muhteşem çıkar cok sevındımbu arada bu sene doğacak olanlar erkek oluyor seneye olanlar kız. Rabbım mubarek gunlerde n eolur bu mutlulukları bıze nasıp et... bu arada ben barışmadın canım cok yandı sozşerınden bnde kuzenıme geldım pazar gunu cok sınırlendım... sımdı o benım peşimden koşuyo daha cok koşar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?