2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Barışmanıza sevindim canım.tekrar açmayın geçmiş konuları unutun gitsin.ah anneler kurban olurum bende anneme.acaba diyorum kendi yawrumuda annem kadar anlatılmaz bi şekilde sewicemmi.daha hamile olduğuma bile şaşkınım kavrayamadım.allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.karşılık seven tek insanlar onlar.

canım insan doğana kadar anlıyamıyormuş ablam öyle diyodu ne zaman kucağına alırsan o zaman anlıyormuşsun .inşallah seninde evlatların senin anne ve babanı sevdiğin gibi onlarda seni sever ve sana hayırlı evlat olurlar

İnşallah canım seninde gönlüne göre versin allah hepimiz hakediyoruz anne olmayı.sende en az bizim kadar hakediyosun.

kızlar çok sagolun hepınız ılgılenıp zaman ayırıp cvp vermıssınız tşkr ederım hepınızın yazdıklarını degerlendırmeye alacagım Rabbim hakkımızda hayırlısını versın dualarınızda bırbırımıze yer verelım lutfen dua dua elden ne gelırkı ...

Kızlar crinone jeli bırakalı 1 hafta oldu.ama hala akıntı şeklinde bişeyler geliyo.sölemesi ayıp peynir kıvamında yeşilimsi renkte geliyo.bu durumu yaşayan varmı başka?

günaydın kızlar... nasılsınız? bugün 2li tarama testimizi yaptık. USG de herşey normaimiş. inş sonuç iyi çıkar. sanırım bir kızımız olacak %60 doğruluk payı varmış bu dönemdeki cinsiyet tahminlerinin. bu arada ben de eşimle dün gece barıştık ama bakalım inş uzun sürer. kötü bir hafta sonunun ardından( 2kilo vermişim bu 2 günde) inş güzel bir hafta geçiririz.
sgkg sen ne yaptın canım? eşinle barıştınız mı? sıra sende:)))

Gözün aydın canım inş tüm sonuçlar temiz çıkar.prenses geliyo büyük ihtimal ölemi:)inş bşzimkilerin cinsiyetide haftaya biraz belli olur:)çok merak ediyorum bende

Kızlar crinone jeli bırakalı 1 hafta oldu.ama hala akıntı şeklinde bişeyler geliyo.sölemesi ayıp peynir kıvamında yeşilimsi renkte geliyo.bu durumu yaşayan varmı başka?

canım ben de 1 hafta oldu bırakalı. aynı şekilde akıntım var. 1-2 gündür daha iyi.bu arada inş siz de cinsiyeti öğrenirsiniz. gerçekten insan çok merak ediyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

deax gecmıs olsun canım, hakkında hayırlısı olsun ınsaallah en yakın zamanda senınde yuzun guler,

saol canım darısı senın basına ınsaallah

ay cok sevındım canım, ınsaallah bu kez pozıtıf sonucu alırsın, yalnız sana bırsey soyleyecegım, ben ılk tedavımı ocak ayında yaptırdım tutmadı, ozamanda ocak ayında tup bebek yaptıranlar topıgı vardı, o topıgı acan arkadasında pozıtıf oldu bastan ama sonradan kurtajla alındı, sende olumsuz oldu ya, gercı tesaduf ama ben yınede soylemek ıstedım, yaptıracagın zaman topık acma bence, ya batıl ınanc gıbı olacak ama ne bıleyım ıste ınsan herseyden sakınıyor

bebek dostu hayırlısı olsun saglıklı olsun kız erkek farketmez, ama doktorum dedıkı eger sorun erkekte ise % 99 bebekler kız oluyor dedı

Kizlar yine guzel haber getiremedim yine kocaman bir negatif iki bebegimde tutunmadi bana cok umitsiz ve mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum(( Rabbim hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda yuzumuzu guldurur..!

canım çok sevindim eşinle problemi halletmene.inşallah yaptırdığın testin sonucuda güzel gelecek allalın izniyle

canım inan bu sefer topik açmıyacağım .ama inşallah bu son olur .

Kizlar yine guzel haber getiremedim yine kocaman bir negatif iki bebegimde tutunmadi bana cok umitsiz ve mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum(( Rabbim hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda yuzumuzu guldurur..!

kalpağrısı arkadaşım ne diyeceğimi inan bilmiyorum çok üzgünüm insan ilk zamanlar böyle durumlarda kendini çok çaresiz hissediyo ama zaman her şeyin ilaçı inan bana(yaşamış biri olarak bıraz kendini toparla bir kez daha dernersin imkanın varsa ve bu son olur yavrunu kucağına alırsın

canım ınan ne dıyeceğimi bilmiyorum.. Rabbım yardımcın olsun sabır versin... senın az cok ne hıssettıklerını anlayabılıyoruz. bizde hemen hemen aynı şeyleri yaşadık dayanmak atlatmak cok zor oluyor ama mecburuz elımızden keşke bırşeyler gelse ama olmıyorkı rabbım neyı nasıp ettıyse onu yaşıyoruz.canım bırdahakı tedavınden once ıyıce araştırma yapılsın neden tutmadığına dair birşey soyledımı doktorun...

canım istersen bi doktoruna sor biz o dömeme yetişemedik daha inşallah enfesyon yapmamıştır jel bazen yapabiliyomuş...

canım canım canımmm çok sevındım ınşallah tum sonuçlarının hepsı muhteşem çıkar cok sevındım bu arada bu sene doğacak olanlar erkek oluyor seneye olanlar kız. Rabbım mubarek gunlerde n eolur bu mutlulukları bıze nasıp et... bu arada ben barışmadın canım cok yandı sozşerınden bnde kuzenıme geldım pazar gunu cok sınırlendım... sımdı o benım peşimden koşuyo daha cok koşar....

canım benim çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. herşey vakti zamanını bekliyor. inşaallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürür, ikizlerini kucağına almayı nasip eder.

canım canım canımmm çok sevındım ınşallah tum sonuçlarının hepsı muhteşem çıkar cok sevındım bu arada bu sene doğacak olanlar erkek oluyor seneye olanlar kız. Rabbım mubarek gunlerde n eolur bu mutlulukları bıze nasıp et... bu arada ben barışmadın canım cok yandı sozşerınden bnde kuzenıme geldım pazar gunu cok sınırlendım... sımdı o benım peşimden koşuyo daha cok koşar....[/QUOTE]

çok sağol canım. amin inş. valla ben de barışmayı düşünmüyordum. o kadar çok içim,i acıttıki anlatamam. eşimin kardeşiyle ilgili ciddi sıkıntıları vardı. çok kötüydü. o özür dileyince dayanamadım. dualarım hep seninle ve diğer kızlarla. ismen dua etmeye çalışıyorum. inş. Rabbim en kısa zamanda bu mutlulukları sana ve evlat hasreti çeken herkese yaşatır canım. eşinle de arandaki sevgi ve muhabeti artırsın inş. amin ecmain:))

İkizlerin rahim içi dünyası oldukça ilginçtir.

12. haftada İkiz bebeklerin rahim içi yaşamlarıyla ilgili yapılan araştırmalar ikizlerin birbirlerini gebeliğin bu haftalarında bile farkettiklerini ve birbirlerine dokunmaya çabaladıklarını göstermektedir.

İkizleri birbirinden ayıran amniyos zarı şeffaf bir yapı olduğundan bu kardeşlerin ileri haftalarda birbirlerini görmeleri de imkan dahilindedir.

az önce nette okudum ve çok hoşuma gitti. senin bebişler de belki birbirlerine dokunmaya çalışıyordur şimdi:))

çok sağol canım. amin inş. valla ben de barışmayı düşünmüyordum. o kadar çok içim,i acıttıki anlatamam. eşimin kardeşiyle ilgili ciddi sıkıntıları vardı. çok kötüydü. o özür dileyince dayanamadım. dualarım hep seninle ve diğer kızlarla. ismen dua etmeye çalışıyorum. inş. Rabbim en kısa zamanda bu mutlulukları sana ve evlat hasreti çeken herkese yaşatır canım. eşinle de arandaki sevgi ve muhabeti artırsın inş. amin ecmain:))[/QUOTE]

benimki dilemedi ama evden gıttığımden beri kuzenımle ırtıbatta gıcık yaa bu sefer ben ona deger vermicen ustune düşmeyeceğim bakalım nasıl olacak...dualarında bizide kakttığın için çok teşekkürler hamişlerin duasıda kabul olurmuş :)) amin canım çok saol ınşallah diyelim iyi şeyler olur hepımız coluklu cocuklu buyuk aıleler oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…