- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
kızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...
Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn
hoşgeldin cnm :) bende haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum.arkadaşlar mrb uzun süredir giremiyodum memleketime ailemin yanına gitmiştim dün geldim ben iyiyim allaha şükür kafamı dağıttım geldim inş sizlerde iyisinizdir.neler yapıyosunuz görmeyeli güzel haberler varmı..?
kesin degil kız oldugu! 19 temmuzda tekrar bakacak, hayırlısı saglıklı olsunda! ınsaallah senınde gonlunce olsun arkadasımayyyy canım kızcen olacak demek ki sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah
ya benımkıde bayagı baktı ayaklarını karnına dogru cekmıs goremıyorum dedı, sonra kıza benzettım ama 19 temmuzda bakarız yıne dedı. ya saglıklı olsunda farketmez dıyorum ama ben erkek olsun ıstıyordum aslında, eşim kız ıstıyorya dün ben de gittim hiç bi fikir yürütmedi doktor göremedim dedi
sen kız mı istiyodun ?
canım ben de günde bir tane yapıyorum. çok kaşıntım yok ama yanıyor. çok akıntım oluyor. duşta filan asla sabun, jel süremiyorum. acaip yanıyor. iç kısımları çok kötü. ama seninki çok kötüymüş. inş dr. başka bişey verir. bu jeli kesmek lazım. sabaha kadar bu çile zor çekilir valla. Allah yardımcın olsun canım.
arkadaşlar mrb uzun süredir giremiyodum memleketime ailemin yanına gitmiştim dün geldim ben iyiyim allaha şükür kafamı dağıttım geldim inş sizlerde iyisinizdir.neler yapıyosunuz görmeyeli güzel haberler varmı..?
arkadaşlar mrb uzun süredir giremiyodum memleketime ailemin yanına gitmiştim dün geldim ben iyiyim allaha şükür kafamı dağıttım geldim inş sizlerde iyisinizdir.neler yapıyosunuz görmeyeli güzel haberler varmı..?
gözün aydın sonunda almışın bebişi :) hadi inşallah güzel sonuçların olsun cnm.
aaaaa çok şaşırdım valla. transferin hayırlı olsun canım. inş bebeişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz. bol bol dua et canım. inş. pozitif sonuçlanır. dualarım seninle canımmm
kızlar meraba bende ilk 3gun sag kasıgımda ve belımde agrı vardı şimdi ise belımde agrı devam edıyor sag kasıgımda hafıf var. Adet olacakmısım gıbıde agrım var araştırdım biraz bu agrıları çogu çekmış ve genelde tutunma agrısı dıyorlar sizcede öylemı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadşlar sevgiler öpüyorum sizi...
canım ne güzel az kalmış inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı sonuçlar alırsınkızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...
Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn
hoşgeldin cnm :) bende haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum.
rahim ağzından ameliyat olmama gerek yokmuş dün doktora gittiğimde söyleid
ama rahim içinde 3 cm bi miyom gördü ona biraz canım sıkıldı. ama elden bişey gelmiyo bekleyip görücem ne olduğunu.
hoşbulduk canım sorunmu vardı rahim ağzında bilmiyodum inş bi sorun olmaz..çoğu kişide oluyo miyom inş zararı olmaz bebeğede sanada.. sıkıntılı geçicek demekki biraz hamileliğin inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bütün sıkıntılar bebeğinin gelmesiyle son bulur inş.
bahar hosgeldın canım! toparlanmana sevındım! ınsaallah en yakın zamanda muradına erersın!
rahim ağzımda sorun vardı daha önce ameliyat olmuştum, neyse ki şimdilik dikişe gerek görülmedi ama dediğim gbi miyom canımı sıktı
senin nası geçti görünmedin hiç :) az daha seni aramaya çıkıyoduk topik ahalisi olarak :)))
canım ne güzel az kalmış inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı sonuçlar alırsın
canım inşallah her şey gönlünce olsun
canım merak ettim seni gerçi söylemiştin annene gidiceğini hatta özelden mesaj attım sana çok sevindim iyi olmana budan sonra herşey istediğin gibi gelişir arkadaşım
canım benim beni unutmadınıza çok sevindim..:) üzme kendini sen buraya kadar geldiysen burdan sonrada allah yardım edicek bebeğinde sende iyi olcaksın..benim çok güzel geçti annem babam ablalarım yeğenlerim herkesi gördüm çok özlemiştim.benim kürtajdan sonra ilk adetim çok az geldi 3 gün siyah kan leke şeklinde yumurtam bitti adetten kesiliyorum diye düşündüm ama yapcak bişey yok kaderde ne varsa onu görüp çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?