2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm niye olumsuz düşünüyosun, o tip operasyonlardan sonra adet döngüsü, miktarı, günü sapıtabiliyo bi dönem. düzelicek en kısa zamanda görürsün :)

inş canım düzelir benim erken menopoz başlangıcı olunca ister istemez aklıma geliyo böle şeyler..

niye şaşırdın canm:) inşallah bebegım hiç bırakmaz benı hep dua edıyorum hayırlısı artık canm...
transferin olmuş 5 gün geçmiş. burada haberini görmedim,o yüzden şaşırdım canım:) çok sevindim. bebeğin inşaallah bırakmayacak seni Allah'ın izniyle...
bende de böyle ağrılar vardı. özellikle bel ağrısı ve kasığımda garipiğne batmaları şeklinde ağrılar oluyordu. test gününe yaklaştıkça her sabah tamam şimdi adet oldum diye hep tuvalete koştum. bende böyle olmuştu. öbür denememde sanki böyle şeyler yaşamadım, çok iyi hatırlamıyorum ama bunda bel ağrısı ve adet ağrıları çok fazlaydı ve pozitif sonuçlandı. inş senin de pozitif sonuçlanır canım.
kızlar 1 kilo daha gitti çok şükür
canım iradene hayranım. maşallah sana. toplamda 2 kilo mu gitti şimdi?
erken menapoz olayını bilmiyorum ancak diğer kızlarda da öyle olmuştu. sonradan düzeliyor. inş hemen düzeliverir senin de.

günaydın kızlar :) herkesin ilk 12 hafta midesi bulanır benim 12. haftadan sonra mide bulantılarım başladı
bişeyim de ters olmasa şaşarım

canım süper haberle geldın transferının olmasına cok sevındım ınşalah pozıtıf sonucu alacaksın Allahın ıznıyle ıcını ferah tutu bol bol dua et ve dınlen kafanı hıcbıseye takma olurmu..

Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn

canım ınşallah bu sefer yuzun guler hayırısı ıle Rabbım emeklerının karşılığını verır sana ve bızlere..

hoşgeldın.. inşallah bır kaç gune guzel haberler almaya başlarız arkadaşlarımızdan

canımcım hıc bıseye kafana takma bazı ınsanların acayıp belirtileri oluyor bazılarının olmuyor o yuzden o tarz seylere takılma olur mu ama benım unutamadığım belırtım transferın 3 gunu kısa bır sure sağ kasığıma bır ağrı gırdı dedım bebek yerleşıo onsan sonra kısa surelı agrılar oldu hatta eşım doktoru aradı eşım belırtı yok dıye uzuluyor dıye doktorda zaten belırtı olmazkı dedi

günaydın kızlar :) herkesin ilk 12 hafta midesi bulanır benim 12. haftadan sonra mide bulantılarım başladı
bişeyim de ters olmasa şaşarım

tazeee anne senle bebişe bişey olmasında ufak tefek şeylerı kolayca atlatırsın ınşallah uzun surelı mide bulantıları olmaz..

SKGK nasılsın kuzum ? gittin mi tatile ? nası geçti ? saçımı yıkamaya gidiyorum öptüm kızlar.

SKGK nasılsın kuzum ? gittin mi tatile ? nası geçti ? saçımı yıkamaya gidiyorum öptüm kızlar.

taze anne ıyıyım Allah sukur dün döndum tatil nasıl olsun guzeldı ama bıraz buruktum ınsanlar bebeklerı ıle gelmiş karşımda ne guzel eğlenıyorlradı kendı kendıme dedım şımdı bebeğim benımle karnımda olabilirdi ama olmadı. onun dışında bolca dınlendım keyıflı guzel bır tatıldı şimdi işteyım hayırlısı ile zaman hızla geçsede bende bebeklerımı tekrar alsam

canım geç olsun hayırlı sağlıklı olsun buruk olma hayatın kime ne getireceğini kimse bilmiyo.
allah hayırlı yazılar yazsın gerisi zaten olur.
bak bebeğim karnımda ama rahim ağzı serklajını düşünüyoken bi de şimdi miyom derdi çıktı. rahmin içinde ve ön tarafta 3 cm. inşallah düşük olmadan tamamlamak mümkün olur bu hamieliği hep yüreğim ağzımda. allah sana sıkıntısız sağlıklı hamilelik verecek inşallah.

haklısın hemde çok haklısın ama istem dışı ınsan uzuluyor... ınşallah senınde hamılelğınde yasadığın sorunlar cabucak gecerde bebeğini sağlıklı bır şekılde kucağına alırsın.amin inşallah.

inşallah cnm hepimiz alırız tez zamanda inşallah

hoşbulduk canım inş alrız güzel haberler..

inş canım düzelir..

evetttttttttttttttttttt :)

canım aynı duygular bendede oldu biliyormusun ama vardır bundada bir hayır bizde hayırlısı ile yavrularımıza kavuşacağız ben inanıyorum rabbim bizede o duyguları yaşatacaktır

canım aynı duygular bendede oldu biliyormusun ama vardır bundada bir hayır bizde hayırlısı ile yavrularımıza kavuşacağız ben inanıyorum rabbim bizede o duyguları yaşatacaktır

canım inş Rabbim size ve isteyen herkese bu duyguları yaşatır. buna inanıyorum. ümit kesmeden, inanarak ve elimizden geleni yapıp,Allah'a tevekkül ederek inş bebişlerimize kavuşacağız.benim göz doktorum vardı üniversitede. 5. tüp bebek denemesinde ikiz kızları olmuştu. sıla ve doğa adında.çocuklar 5-6 yaşlarındalar. neden olmasın ki? bu yaşadıklarımız çok zor. manen ve madden her türlü yıpratıcı. öyleki eşler arasında dahi bir sürü soruna yol açıyor huzurumuz dahi kalmadı. ama Rabbim minik yavrularımıız nasip edince hepsi unutulup gidiyor. inanmak ve isyan etmeden sabırla elimizden geleni yapmak. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, minik yavrulamızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.

inşallah canım biliyorum sabrın sonu selamettir.beklemek sabretmek ve güzel sonuçlar

inşallah canım biliyorum sabrın sonu selamettir.beklemek sabretmek ve güzel sonuçlar

Insallah kizlar bende cok inaniyorum ama bazen istemesemde cok uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…