2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aminnnn canım inşallah

günaydın kızlar.... nasılsınız? nasıl gdiyor?
karam tedavin nasıl geçiyor canım? inş olumlu bir şekilde devam eder...
bahar hala ses seda yok, hatmeyi de çok merak ediyorum ondan da ses seda yok. Rabbim inş. negatifle sonuçlanan, tedavi için bekleyen uğraşan herkese tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder. hamileliklerimizi de sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim.

kuzum ben eylülde başlicem buz bebeğimle hatmeye gelince en son negatifini alince kötü oldu eşi biliyosun yaptırmakdan yana deildi ama biraz yumşamış sanırım sen nasılsın kuzum amin amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

delirecem kızlar! kaşınmaktan delirececegım! hergun 2 adet crınone jel kullanıyorum onlardanmı yoksa baska bırseydenmı bılmıyorum akıntım ve kasıntım var! yanma da cabası! sabaha kadar 5 dakıka mı durmaz! abarmıyorum kolonyayı basıp yakasım geldı kendımı :) seytan dıyor al dıs fırcasını fırcala orayı okadar yanı cektıgım sıkıntıyı dusunun artık! bugun randevum var 5 de doktora gıdecegım! ınsaallah bır caresı vardır acilen cozecek bır ılacı!

cnm aynısı bende oldu doktor bana verdiği ilaçla ertesi güne kesildi nedeni crinone jel. senin doktorunda mutlaka verir uygun bi fitil falan. crinone jeli hala kesmedin mi ?

cnm aynısı bende oldu doktor bana verdiği ilaçla ertesi güne kesildi nedeni crinone jel. senin doktorunda mutlaka verir uygun bi fitil falan. crinone jeli hala kesmedin mi ?

Yok hala 2 tane sabah aksam kullaniyorum crinone dun aksam telefonla konustuk crinoneyi kes, donaxyil kullan dedi ama ben kafayi yiyecem dayanamiyom geldim simdi doktordayim, ameliyati uzamis onu bekliyorum!

tubacım bu kaşınma bazı hamilelikde gözükür bizi kiracımızın kızı hamileyken bi kaşıntı tutu ne ilaç ne melhem sürdüye banamısın demedi artık hergün kaşıntıdan ağlıyodu çünkü durmuyodu kaşıntı okadar ara olduki vucudu artık kanıyodu ve bi çözümünü bulamadı doğurana kadarda kaşındı cnm inşlh sen böle lmazsın

Ay allah korusun! Duymustum oyle olanlari ama benimki vajinal canim! Crinone jel icerde birikmis havada sicakya enfeksiyon olmusum ondan kasinip yaniyormus! İnsaallah gecer!

kızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...

gözün aydın sonunda almışın bebişi :) hadi inşallah güzel sonuçların olsun cnm.

kuzum ben eylülde başlicem buz bebeğimle hatmeye gelince en son negatifini alince kötü oldu eşi biliyosun yaptırmakdan yana deildi ama biraz yumşamış sanırım sen nasılsın kuzum amin amin

canım ben de iyiyim sağol. eylüldemiydi tedavin ben daha başlamış sandım. hayırlı olsun inş. inş. eşi yumuşar ve daha pozitif olur.

Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn

canım ben de günde bir tane yapıyorum. çok kaşıntım yok ama yanıyor. çok akıntım oluyor. duşta filan asla sabun, jel süremiyorum. acaip yanıyor. iç kısımları çok kötü. ama seninki çok kötüymüş. inş dr. başka bişey verir. bu jeli kesmek lazım. sabaha kadar bu çile zor çekilir valla. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…