hiç kesilecek gibi değil ama dayanacagız artık napalım. Ben ocak ayında ılk tup bebek tedavısıne 55 kılo ıle basladım, tutmadı ama ben 61 kilo oldum. Hıc veremeden nısanda ıkıncıye basladık sımdı 69 kıloyum! Depresyondayım resmen!
Aycen cabım cok sevındım, senın adına! Hakkında hayırlısı ınsaallahh en kısa zamanda yuzun guler'
günaydın kızlar.... nasılsınız? nasıl gdiyor?
karam tedavin nasıl geçiyor canım? inş olumlu bir şekilde devam eder...
bahar hala ses seda yok, hatmeyi de çok merak ediyorum ondan da ses seda yok. Rabbim inş. negatifle sonuçlanan, tedavi için bekleyen uğraşan herkese tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder. hamileliklerimizi de sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim.
günaydın kızlar.... nasılsınız? nasıl gdiyor?
karam tedavin nasıl geçiyor canım? inş olumlu bir şekilde devam eder...
bahar hala ses seda yok, hatmeyi de çok merak ediyorum ondan da ses seda yok. Rabbim inş. negatifle sonuçlanan, tedavi için bekleyen uğraşan herkese tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder. hamileliklerimizi de sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim.
delirecem kızlar! kaşınmaktan delirececegım! hergun 2 adet crınone jel kullanıyorum onlardanmı yoksa baska bırseydenmı bılmıyorum akıntım ve kasıntım var! yanma da cabası! sabaha kadar 5 dakıka mı durmaz! abarmıyorum kolonyayı basıp yakasım geldı kendımı :) seytan dıyor al dıs fırcasını fırcala orayı okadar yanı cektıgım sıkıntıyı dusunun artık! bugun randevum var 5 de doktora gıdecegım! ınsaallah bır caresı vardır acilen cozecek bır ılacı!
cnm aynısı bende oldu doktor bana verdiği ilaçla ertesi güne kesildi nedeni crinone jel. senin doktorunda mutlaka verir uygun bi fitil falan. crinone jeli hala kesmedin mi ?
Yok hala 2 tane sabah aksam kullaniyorum crinone dun aksam telefonla konustuk crinoneyi kes, donaxyil kullan dedi ama ben kafayi yiyecem dayanamiyom geldim simdi doktordayim, ameliyati uzamis onu bekliyorum!
Crinoneyi kesti, 1 fitil ve krem verdi, 3 gunde gecmezse yine gel dedi! Bu arada kiza benziyor dedi! :)cnm nası oldun ?
delirecem kızlar! kaşınmaktan delirececegım! hergun 2 adet crınone jel kullanıyorum onlardanmı yoksa baska bırseydenmı bılmıyorum akıntım ve kasıntım var! yanma da cabası! sabaha kadar 5 dakıka mı durmaz! abarmıyorum kolonyayı basıp yakasım geldı kendımı :) seytan dıyor al dıs fırcasını fırcala orayı okadar yanı cektıgım sıkıntıyı dusunun artık! bugun randevum var 5 de doktora gıdecegım! ınsaallah bır caresı vardır acilen cozecek bır ılacı!
tubacım bu kaşınma bazı hamilelikde gözükür bizi kiracımızın kızı hamileyken bi kaşıntı tutu ne ilaç ne melhem sürdüye banamısın demedi artık hergün kaşıntıdan ağlıyodu çünkü durmuyodu kaşıntı okadar ara olduki vucudu artık kanıyodu ve bi çözümünü bulamadı doğurana kadarda kaşındı cnm inşlh sen böle lmazsın
Crinoneyi kesti, 1 fitil ve krem verdi, 3 gunde gecmezse yine gel dedi! Bu arada kiza benziyor dedi! :)
kızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...
Crinoneyi kesti, 1 fitil ve krem verdi, 3 gunde gecmezse yine gel dedi! Bu arada kiza benziyor dedi! :)
kuzum ben eylülde başlicem buz bebeğimle hatmeye gelince en son negatifini alince kötü oldu eşi biliyosun yaptırmakdan yana deildi ama biraz yumşamış sanırım sen nasılsın kuzum amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?