• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

İnşallah öyledir cnm valla bu 3 olucak artık rabbim inşallah nasip eder bukez..sende yakındı 2 tüp bebegin, kaç ay var arada

Acces rahim ağzı dikişi benim kuzenin eşi yaptırmıştı ama genişlik varmış 3 kaybi vardi, sakin ihmal etme gerci genislik degil AMA dikkat etmek lazim,gelen misafir sakin kendini yorma dikkat et
Jelybon seninde ikizmis cok guzel bakimi ilk zaman zor AMA olsun saglikla gelirler insallah
Tugba masallah sana necabuk gecti gunler ilerlemis baya valla oyle seviniyorumki sana rabbim tamamina erdirsin insallah
Kizlar hepimize masallah Allah saglikla kucaginiza alacak hamileliler geciertsin insallah banada dua edin olurmu

ozlemcım canım cok tesekkur ederım, ınsaallah senınde bu kez hersey yolunda gıder ve hayırlı haberlerını alırız. bu arada benım oncekı tupbebek denemem ocak 11 de baslamıstı. ıkıncısı 6 nisanda basladı. ıkısının arasında 1 regl donemı gectı yanı.

İnşallah öyledir cnm valla bu 3 olucak artık rabbim inşallah nasip eder bukez..sende yakındı 2 tüp bebegin, kaç ay var arada

canım bir ay var. negatif denememdeki adetten sonraki adette başladım. hatta uzun protokol uygulandı. 1.denemenin adetinin 21. günü lucrinle başladım.

canım bende de öyle göbeğim sanki 4-5 aylık. çok şükür kusma yok 1 defa oldu. ama bulantılarım had safhada. bugün daha iyiyim. ben de hep yatmak istiyorum, bir kat merdiven çıkıyorum nefes nefese. zaman hiç geçmiyor ya. cinsiyetini acayip merak ediyorum.

valla canım ne olursa olsun hıc farketmez saglıklı olsun yeter ama, işte insanoğlu merak edıyoruz bizde cok! eşim kız istiyor, ben erkek istiyorum. kaynım var herkesten hevesli oda ısrarla kız istiyor bakalım hayırlısı 19 temmuzda gıdıcez kontrole dr buyuk ıhtımalle belli olur dedı

evet canım sağlıklı olsun, bütün organ ve uzuvları eksiksiz olsun cinsiyet önemli değil. bu arada bahardan ses seda yok. nasıl acaba? haberniz yok mu?

kızlar merhaba nasılsınız benim çok yoğun geçiyo kursumuzun son haftası yemekler toplantılar anlıyacağınız yoğunum

kızlar merhaba nasılsınız benim çok yoğun geçiyo kursumuzun son haftası yemekler toplantılar anlıyacağınız yoğunum

merhaba canım biz de yoğunuz. havalar da sıcak idare ediyoruz. öğretmendin değil mi? senin okul tatil olmuyor mu daha? Allah kolaylık versin canım

Anne karnında 11. hafta civarında erkek bebeklerde penisin gelişmesi, cinsiyet tahmini için en önemli etkendir. Bu yüzden 11. haftadan önce bebeğin cinsiyetini ultrasonda görmek mümkün değildir. 11. haftadan sonra teorikte uygun ultrason cihazı ile gebeliğin görülmesi mümkün görülmekle birlikte, uygulamada her zaman mümkün olmadığını belirtmekte fayda vardır.

12. hafta ile 14. hafta arasında bebeğin cinsiyetini saptamak bazı durumlarda mümkün olabilir. Çoğunlukla 14. ve 16. haftalar arasında uzman bir gözlemci, ultrasonda bebeğin cinsiyetini saptayabilir. Ama yine de en yüksek doğruluk oranında cinsiyet tespiti için en uygun dönem 16-20 haftalar arasındadır diyebiliriz.

Ultrasonda bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur? | Anne Günlüğü

kızlar bebeğin cinsiyeti sanırım duruma göre doktora göre değişiyo tespit edebilmek.

KESİNLİKLE KATILIYORUM. BEBEK DOSTU DOGRU SOYLUYOR.
sakın kendını yorma hızmet etmeye falan kalkma! bak keyfıne ya!
bu arada ben cok zor gecırıyorum,bulantı kusma cabası! hıc halım yok! hep yatasım var! ve tedavının basında cok kılo almıstım resmen ust kata cıkınca nefessız kalıyorum.
ayrıca 14, 15 erken degılmı cınsıyet ıcın?
ben de aşırı kilo aldım. bu tedavilere başlamadan önce ocak ayında 49 50 kiloydum. daha 3. ayı bitmedi hamileliğin 61 kiloydum en son. o yüzden de nefes alamıyorum sanki şimdi. kendimi yorgun hissediyorum. :(
allahtan kusmadım hiç. senin işin daha zor. bu haftadan sonra kusmalarının azalması lazım ama belki de şak diye kesilir inşallah belli mi olur.

evet canım sağlıklı olsun, bütün organ ve uzuvları eksiksiz olsun cinsiyet önemli değil. bu arada bahardan ses seda yok. nasıl acaba? haberniz yok mu?

bence de canım
biz de bütün sülale diyim aile yetersiz kalıyo, herkes kız istiyo. ama önemli olan sağlık ya, allah sağıklı evlat versin önemli olan o.

anammm sen ıst geldın sonra yınemı bursaya dondun.... ben ıyıyım Allaha sukur heyecanla agustos eylulu beklıyorumbebeklerımı almaya az kaldı... tatıl zamanı geldı cuma bır haftalık ben kaçar :))))

cnm iyi tatiler güzel dinlen. geri dönünce inşallah gene yoğun günler bekliyo seni :)

Acces rahim ağzı dikişi benim kuzenin eşi yaptırmıştı ama genişlik varmış 3 kaybi vardi, sakin ihmal etme gerci genislik degil AMA dikkat etmek lazim,gelen misafir sakin kendini yorma dikkat et
cnm sürekli takip ettiricem ama gene de tedirgin oluyorum düşündükçe
allah korusun inşallah başıma öyle bişey gelmez

merhaba canım biz de yoğunuz. havalar da sıcak idare ediyoruz. öğretmendin değil mi? senin okul tatil olmuyor mu daha? Allah kolaylık versin canım
evet canım öğretmenim bizim ki haziran sonuna kadar devam ediyo bugün son gün çok şükür

ben de aşırı kilo aldım. bu tedavilere başlamadan önce ocak ayında 49 50 kiloydum. daha 3. ayı bitmedi hamileliğin 61 kiloydum en son. o yüzden de nefes alamıyorum sanki şimdi. kendimi yorgun hissediyorum. :(
allahtan kusmadım hiç. senin işin daha zor. bu haftadan sonra kusmalarının azalması lazım ama belki de şak diye kesilir inşallah belli mi olur.

boşver canım kafana takma bebeğini sağlıkla kucağına al sonra verirsin kilolarını

''' behire
16 yıl sonra gelen mutluluk
arkadaşlar 3 tüpbebek 3 aşılama ve 16 yıllık evlilikten sonra kızım canım dünyaya geldi.Arkadaşlar hemde tedavi olmadan geçen ramazanda süpriz geldi veren Rabbim vakti saatı şimdiymiş herkese sabır diliyoruuum'''

kızlar şimdi bunu forumda okudum ya. ne kadar güzel bir mucize. sizinle paylaşmak istedim. 16 yıl sonra Rabbim nasip ediyor. inş. bebek isteyen herkese Rabbim böyle mucizeler yaşatır, özellikle umudunu yitirenlere umut olur inş.

cnm sürekli takip ettiricem ama gene de tedirgin oluyorum düşündükçe
allah korusun inşallah başıma öyle bişey gelmez

CNm SEN aklina gene kotu birsey getirme benim bahsettigimin durumu farkli o normal hamile kaliyordu 3 kayip yasadi biri ikizdi 4 bebek dusun en son anlasildi durum Rahim agzinda genislik mi birsey varmis diger hamile kalinca dikis atilacakti AMA malesef bosandilar Bu durumlar galiba daha cok yipratiyor evlilikleride yani senin durumdan tamamen farkli dikis deyince sklima geldi rabbim sagllkla kucagina almayi nasip eder insallah

Aycen senin kanama uzun zamandir devam editor ozaman neyse cok sukur deger dusmus sonunda

Bahar yazmiyor sanirim artik

hiç kesilecek gibi değil ama dayanacagız artık napalım. ben ocak ayında ılk tup bebek tedavısıne 55 kılo ıle basladım, tutmadı ama ben 61 kilo oldum. hıc veremeden nısanda ıkıncıye basladık sımdı 69 kıloyum! depresyondayım resmen!

kızlar çok şükür değerim 6 ya düşmüş .allaha binlerce şükür adetimde bir bitse daha rahat edicem

aycen cabım cok sevındım, senın adına! hakkında hayırlısı ınsaallahh en kısa zamanda yuzun guler'

54 Yaşında Anne Oldu!

Samsun'un Terme ilçesi Akbucak köyünde yaşayan ve köyün muhtarı olan 56 yaşındaki Halil ve ev hanımı 54 yaşındaki Hakime Güner çifti 32 yıl sonra bebek sahibi oldular.

Yıllardır çocuk sahibi olabilmek için hastane hastane gezen Güner çifti defalarca hayal kırıklığı ile karşılaştı. 54 yaşındaki Hakime Güner, daha öncesinde 2 kez hamile kaldı ve iki düşük yapınca hayal kırıklığı yaşadı. Daha sonra tüp bebek yöntemine başvuran Güner çifti, 4 defa denedi ama başarılı olamadı.

Pes etmeyen ve bundan 9 ay önce yine bebek sahibi olmak için hastaneye başvuru yapan aile, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın kontrolünde tedavisine devam etti.

Tedaviden olumlu sonuç alınan çiftin Hilal Nur adını verdikleri sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Güner çifti 32 yıl sonra Hilal Nur ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Yaşadığı mutluluğunu dile getiren anne Hakime Güner, "32 yıldır bebek hasreti çekiyoruz. Şükürler olsun, nasip bugüneymiş. Allah da verdi. Çok mutluyuz” dedi.

Baba Halil Güner de çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Bu mutluluğu 32 seneden beri bekledik. Hamdolsun sonunda Allah nasip etti. Tarif edilebilir mutluluk değil. Olağanüstü bir şey. Çok mutluyuz” diye konuştu.

Medicana Samsun Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Gerçek Aydın, hastayı poliklinikte gördüklerinde şaşırdıklarını söyledi. Hastanın kendileri için öncelikli ve önemli bir hasta olduğunu dile getiren Opr Dr. Gerçek Aydın, “Hasta işbirliğine çok açık olduğu için her şey en iyi şekilde ilerledi.

Sağlıklı bir bebekleri dünyaya geldi. Belki bir daha böyle bir hastayla karşılaşmam ama ben de çok mutluyum. Uzun ömür, sağlıklı yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

Back