• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...

aaaaa çok şaşırdım valla. transferin hayırlı olsun canım. inş bebeişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz. bol bol dua et canım. inş. pozitif sonuçlanır. dualarım seninle canımmm

Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn

amin canım inş. transferine de az kaldı. ne kadar heyecanlsısındır. ben de her evresinde büyük bir heyecan yaşadım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım. inş sen de 2013ü hamile olarak geçirirsin çok güzel bir şekilde.....

kızlar bu arada bende bi kutu crinone kaldı son kullanma tarihi 2015 aklınızda olsun kadıköy yakınlarında olanlara getirip teslim edebilirim ya da gelip alabilirsiniz benden. atmak istemiyorum birine faydası olsun.

arkadaşlar mrb uzun süredir giremiyodum memleketime ailemin yanına gitmiştim dün geldim ben iyiyim allaha şükür kafamı dağıttım geldim inş sizlerde iyisinizdir.neler yapıyosunuz görmeyeli güzel haberler varmı..?

arkadaşlar mrb uzun süredir giremiyodum memleketime ailemin yanına gitmiştim dün geldim ben iyiyim allaha şükür kafamı dağıttım geldim inş sizlerde iyisinizdir.neler yapıyosunuz görmeyeli güzel haberler varmı..?
hoşgeldin cnm :) bende haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum.
rahim ağzından ameliyat olmama gerek yokmuş dün doktora gittiğimde söyleid
ama rahim içinde 3 cm bi miyom gördü ona biraz canım sıkıldı. ama elden bişey gelmiyo bekleyip görücem ne olduğunu.

ayyyy canım kızcen olacak demek ki sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah
kesin degil kız oldugu! 19 temmuzda tekrar bakacak, hayırlısı saglıklı olsunda! ınsaallah senınde gonlunce olsun arkadasım

ya dün ben de gittim hiç bi fikir yürütmedi doktor göremedim dedi
sen kız mı istiyodun ?
ya benımkıde bayagı baktı ayaklarını karnına dogru cekmıs goremıyorum dedı, sonra kıza benzettım ama 19 temmuzda bakarız yıne dedı. ya saglıklı olsunda farketmez dıyorum ama ben erkek olsun ıstıyordum aslında, eşim kız ıstıyor

canım ben de günde bir tane yapıyorum. çok kaşıntım yok ama yanıyor. çok akıntım oluyor. duşta filan asla sabun, jel süremiyorum. acaip yanıyor. iç kısımları çok kötü. ama seninki çok kötüymüş. inş dr. başka bişey verir. bu jeli kesmek lazım. sabaha kadar bu çile zor çekilir valla. Allah yardımcın olsun canım.

saol canım, crinoneyi kesti doktorum, 1 fitil ve krem verdı, dun gece uyudum valla! hafıfledı azda olsa! ınsaallah tamamen gecer.

bahar hosgeldın canım! toparlanmana sevındım! ınsaallah en yakın zamanda muradına erersın!

hoşgeldin canım. nasılsın ya? özledik valla. girmeyeli bayağı çok olmuştu. iyi olmana sevindim. bizler de iyiyiz canım. seni epey merak etmiştik:)))

aaaaa çok şaşırdım valla. transferin hayırlı olsun canım. inş bebeişin sana sıkı sıkı tutunur ve hiç bırakmaz. bol bol dua et canım. inş. pozitif sonuçlanır. dualarım seninle canımmm

niye şaşırdın canm:) inşallah bebegım hiç bırakmaz benı hep dua edıyorum hayırlısı artık canm...

kızlar meraba bende ilk 3gun sag kasıgımda ve belımde agrı vardı şimdi ise belımde agrı devam edıyor sag kasıgımda hafıf var. Adet olacakmısım gıbıde agrım var araştırdım biraz bu agrıları çogu çekmış ve genelde tutunma agrısı dıyorlar sizcede öylemı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadşlar sevgiler öpüyorum sizi...

Son düzenleme:
kızlar meraba bende ilk 3gun sag kasıgımda ve belımde agrı vardı şimdi ise belımde agrı devam edıyor sag kasıgımda hafıf var. Adet olacakmısım gıbıde agrım var araştırdım biraz bu agrıları çogu çekmış ve genelde tutunma agrısı dıyorlar sizcede öylemı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadşlar sevgiler öpüyorum sizi...

cnm transferin kaçıncı günü ?

kızla meraba ben bebişimi aldım ve dinlenmeye çekildim annemde kaldıgım için girip yazamadım cumartesı günü transferim oldu doktrum çok umutlu konuştu ınşallah sonucum güzel çıkar transferı saymazsam, bugun 5.gun bakalım hayırlısı neyse o olsun hepinizi öpuyorum...
canım ne güzel az kalmış inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı sonuçlar alırsın

Slm kizlar az once doktordan geldim yumurtalar iyi gelisiyor pazartesi toplancak.. Buyuk finale yaklasiyorum adim adim:) Rabbim hepimize bu yolda bol bol sabir versin..Aminnn

canım inşallah her şey gönlünce olsun

canım merak ettim seni gerçi söylemiştin annene gidiceğini hatta özelden mesaj attım sana çok sevindim iyi olmana budan sonra herşey istediğin gibi gelişir arkadaşım

hoşgeldin cnm :) bende haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum.
rahim ağzından ameliyat olmama gerek yokmuş dün doktora gittiğimde söyleid
ama rahim içinde 3 cm bi miyom gördü ona biraz canım sıkıldı. ama elden bişey gelmiyo bekleyip görücem ne olduğunu.

hoşbulduk canım sorunmu vardı rahim ağzında bilmiyodum inş bi sorun olmaz..çoğu kişide oluyo miyom inş zararı olmaz bebeğede sanada.. sıkıntılı geçicek demekki biraz hamileliğin inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bütün sıkıntılar bebeğinin gelmesiyle son bulur inş.

hoşbulduk canım sorunmu vardı rahim ağzında bilmiyodum inş bi sorun olmaz..çoğu kişide oluyo miyom inş zararı olmaz bebeğede sanada.. sıkıntılı geçicek demekki biraz hamileliğin inş bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bütün sıkıntılar bebeğinin gelmesiyle son bulur inş.

rahim ağzımda sorun vardı daha önce ameliyat olmuştum, neyse ki şimdilik dikişe gerek görülmedi ama dediğim gbi miyom canımı sıktı :(
senin nası geçti görünmedin hiç :) az daha seni aramaya çıkıyoduk topik ahalisi olarak :)))

rahim ağzımda sorun vardı daha önce ameliyat olmuştum, neyse ki şimdilik dikişe gerek görülmedi ama dediğim gbi miyom canımı sıktı :(
senin nası geçti görünmedin hiç :) az daha seni aramaya çıkıyoduk topik ahalisi olarak :)))

canım benim beni unutmadınıza çok sevindim..:) üzme kendini sen buraya kadar geldiysen burdan sonrada allah yardım edicek bebeğinde sende iyi olcaksın..benim çok güzel geçti annem babam ablalarım yeğenlerim herkesi gördüm çok özlemiştim.benim kürtajdan sonra ilk adetim çok az geldi 3 gün siyah kan leke şeklinde yumurtam bitti adetten kesiliyorum diye düşündüm ama yapcak bişey yok kaderde ne varsa onu görüp çekicez

canım ne güzel az kalmış inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür hayırlı sonuçlar alırsın

canım inşallah her şey gönlünce olsun

canım merak ettim seni gerçi söylemiştin annene gidiceğini hatta özelden mesaj attım sana çok sevindim iyi olmana budan sonra herşey istediğin gibi gelişir arkadaşım

saol canım beni düşündüğün için çok mutlu oluyorum böle beni unutmadığınızı düşündüğünüzü gördükce benimde aklım hep sizlerdeydi merak ediyodum ama girme fırsatım yoktu..ben iyiyim rahatım sakinim kabullendim herşeyi akışına bıraktım hayatı inş hepimizin istediği gibi gelişir herşey

canım benim beni unutmadınıza çok sevindim..:) üzme kendini sen buraya kadar geldiysen burdan sonrada allah yardım edicek bebeğinde sende iyi olcaksın..benim çok güzel geçti annem babam ablalarım yeğenlerim herkesi gördüm çok özlemiştim.benim kürtajdan sonra ilk adetim çok az geldi 3 gün siyah kan leke şeklinde yumurtam bitti adetten kesiliyorum diye düşündüm ama yapcak bişey yok kaderde ne varsa onu görüp çekicez

cnm niye olumsuz düşünüyosun, o tip operasyonlardan sonra adet döngüsü, miktarı, günü sapıtabiliyo bi dönem. düzelicek en kısa zamanda görürsün :)

Back