İnşallah öyledir cnm valla bu 3 olucak artık rabbim inşallah nasip eder bukez..sende yakındı 2 tüp bebegin, kaç ay var arada
Acces rahim ağzı dikişi benim kuzenin eşi yaptırmıştı ama genişlik varmış 3 kaybi vardi, sakin ihmal etme gerci genislik degil AMA dikkat etmek lazim,gelen misafir sakin kendini yorma dikkat et
Jelybon seninde ikizmis cok guzel bakimi ilk zaman zor AMA olsun saglikla gelirler insallah
Tugba masallah sana necabuk gecti gunler ilerlemis baya valla oyle seviniyorumki sana rabbim tamamina erdirsin insallah
Kizlar hepimize masallah Allah saglikla kucaginiza alacak hamileliler geciertsin insallah banada dua edin olurmu
İnşallah öyledir cnm valla bu 3 olucak artık rabbim inşallah nasip eder bukez..sende yakındı 2 tüp bebegin, kaç ay var arada
canım bir ay var. negatif denememdeki adetten sonraki adette başladım. hatta uzun protokol uygulandı. 1.denemenin adetinin 21. günü lucrinle başladım.
canım bende de öyle göbeğim sanki 4-5 aylık. çok şükür kusma yok 1 defa oldu. ama bulantılarım had safhada. bugün daha iyiyim. ben de hep yatmak istiyorum, bir kat merdiven çıkıyorum nefes nefese. zaman hiç geçmiyor ya. cinsiyetini acayip merak ediyorum.
kızlar merhaba nasılsınız benim çok yoğun geçiyo kursumuzun son haftası yemekler toplantılar anlıyacağınız yoğunum
ben de aşırı kilo aldım. bu tedavilere başlamadan önce ocak ayında 49 50 kiloydum. daha 3. ayı bitmedi hamileliğin 61 kiloydum en son. o yüzden de nefes alamıyorum sanki şimdi. kendimi yorgun hissediyorum.KESİNLİKLE KATILIYORUM. BEBEK DOSTU DOGRU SOYLUYOR.
sakın kendını yorma hızmet etmeye falan kalkma! bak keyfıne ya!
bu arada ben cok zor gecırıyorum,bulantı kusma cabası! hıc halım yok! hep yatasım var! ve tedavının basında cok kılo almıstım resmen ust kata cıkınca nefessız kalıyorum.
ayrıca 14, 15 erken degılmı cınsıyet ıcın?
evet canım sağlıklı olsun, bütün organ ve uzuvları eksiksiz olsun cinsiyet önemli değil. bu arada bahardan ses seda yok. nasıl acaba? haberniz yok mu?
anammm sen ıst geldın sonra yınemı bursaya dondun.... ben ıyıyım Allaha sukur heyecanla agustos eylulu beklıyorumbebeklerımı almaya az kaldı... tatıl zamanı geldı cuma bır haftalık ben kaçar :))))
cnm sürekli takip ettiricem ama gene de tedirgin oluyorum düşündükçeAcces rahim ağzı dikişi benim kuzenin eşi yaptırmıştı ama genişlik varmış 3 kaybi vardi, sakin ihmal etme gerci genislik degil AMA dikkat etmek lazim,gelen misafir sakin kendini yorma dikkat et
cnm iyi tatiler güzel dinlen. geri dönünce inşallah gene yoğun günler bekliyo seni :)
evet canım öğretmenim bizim ki haziran sonuna kadar devam ediyo bugün son gün çok şükürmerhaba canım biz de yoğunuz. havalar da sıcak idare ediyoruz. öğretmendin değil mi? senin okul tatil olmuyor mu daha? Allah kolaylık versin canım
ben de aşırı kilo aldım. bu tedavilere başlamadan önce ocak ayında 49 50 kiloydum. daha 3. ayı bitmedi hamileliğin 61 kiloydum en son. o yüzden de nefes alamıyorum sanki şimdi. kendimi yorgun hissediyorum.
allahtan kusmadım hiç. senin işin daha zor. bu haftadan sonra kusmalarının azalması lazım ama belki de şak diye kesilir inşallah belli mi olur.
kızlar çok şükür değerim 6 ya düşmüş .allaha binlerce şükür adetimde bir bitse daha rahat edicem
çok sevindim canım. şimdi kafan daha rahat olur. hormonun etkisi de geçmiş olur. inş adetin de biter artık:)
cnm sürekli takip ettiricem ama gene de tedirgin oluyorum düşündükçe
allah korusun inşallah başıma öyle bişey gelmez
ben de aşırı kilo aldım. bu tedavilere başlamadan önce ocak ayında 49 50 kiloydum. daha 3. ayı bitmedi hamileliğin 61 kiloydum en son. o yüzden de nefes alamıyorum sanki şimdi. kendimi yorgun hissediyorum.
allahtan kusmadım hiç. senin işin daha zor. bu haftadan sonra kusmalarının azalması lazım ama belki de şak diye kesilir inşallah belli mi olur.
kızlar çok şükür değerim 6 ya düşmüş .allaha binlerce şükür adetimde bir bitse daha rahat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?