2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bu arada benim tek yumurtalığım var. dr rezervin iyi dedi ama yine de bir risk faktörü. hep dondurulmuşum olsun isterdim her tedavi kötü oluyor ben de olmadığı içinepey üzülmüştüm.

Tskler canlar Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah.. Dun ignelere basladim icimde tekrar umut ve heycan var bu defa daha umutluyum nedense..

Tskler canlar Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah.. Dun ignelere basladim icimde tekrar umut ve heycan var bu defa daha umutluyum nedense..

Cnm sen nisanda tedavi olmuştun sanırım bu tedavin donmuşla mı??? Bende ağustos başlıycam sil baştan tedaviye acaba erken mi davranıyorum diye endişeleniyorum

Çalışıyomusun canım.ben akşama kadar ewde olduğum halde halsizliğe dayanamıyorum allah kolaylık versin

valla yorgunluğa ve uykusuzluğa ben de dayanamıyorum, uyuyamazsam korkunç sinirli oluyorum ve midem bulanıyo. ayın 5 inden sonra eşimin full aile istanbula misafir olarak geliyolar nası dayanıp başa çıkıcam hiç bilmiyorum.

kızlar ben aralık ayında rahm ağzı kanseri şüphesiyle ameliyat olmuştum rahim ağzım çıkarılmıştı. dün kontrole gittim henüz yetersizlik yok dedi dr. serklaja gerek olucak eğer rahim ağzım açılırsa. rahim ağzımı dikicekler. inşallah gerek kalmadan biter şu hamileliğim diye dua ediyorum.

Arada midemde kelebekler kıpırdıyo ama daha pek bulantım yok canım.halsizlik çok ama aynen hemen yoruluyorum soluk soluğa kalıyorum ewin içinde

canım ben tevavıye Rabbım nasıp ederse agustos eylul gbı başlayacağım herşeyın hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum inşallah bu sefer Rabbım tamamına erdırır bebeklerım sağlıklı gelişir.

bu arada benim tek yumurtalığım var. dr rezervin iyi dedi ama yine de bir risk faktörü. hep dondurulmuşum olsun isterdim her tedavi kötü oluyor ben de olmadığı içinepey üzülmüştüm.

benım varda bende şimdi tekrar aynı şeylerle karşılaşırım diye korkuyorum boş gebelik olur diye kafamda okadar çok şey varki takılıp kalsam boğulurum hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.umarım bu sefer hersey guzel gelişir.

canım ınşallah içindeki umut hıç tukenmez ve Rabbım bu sefer hepımızın yuzunu guldurur.

ınşallah taze anne sen şimdi o kısmını hiiççç duşunme bebeğine odaklan o zaman gelınce bakarsın çaresine. bu arada mlih beye gittin mi?

Rahim ağzı neden dikiliyo canım?her tüp bebek gebeliğinde dikiliyomu.

Düşünceli insanlarsa sana yük olmamaya calışırlar tatlım.tüp bebek olduğunu biliyolarmı?yatılı misafir hiç sevmem başka ewde yatmayıda sevmem.allah kolaylık versin

yok cnm dikilmiyo, rahim ağzı yetmezlği varsa dikiliyo, ben bi operasyon geçirdiğim için rahim ağzımda riskim var. herkese olacak bişey değil yani.

yok cnm hala bursadayım bu akşam dönüyorum, sen nasılsın ?

anammm sen ıst geldın sonra yınemı bursaya dondun.... ben ıyıyım Allaha sukur heyecanla agustos eylulu beklıyorumbebeklerımı almaya az kaldı... tatıl zamanı geldı cuma bır haftalık ben kaçar :))))

inşaallah canım serklaja gerek kalmadan hamileliğini tamamlarsın. misafirler geldiğinde de sakın kendini yorma. durumunu görürler. kendileri pişirip kendileri yesinler:)

bence de daha umutlu ol canım. ben de umutluyum. çok beklemeden yapılan tedaviler bana daha umut veriyor, sanki başarı oranı artıyor gibi. sende de öyle olacak inş Allah'ın izniyle... inş. 2013ü hamile olarak geçirelim hep beraber...

Cnm sen nisanda tedavi olmuştun sanırım bu tedavin donmuşla mı??? Bende ağustos başlıycam sil baştan tedaviye acaba erken mi davranıyorum diye endişeleniyorum

özlemcim bence erken değil. gayet iyi. rahat ol. üstelik sen bir hamilelik geçirdin bu büyük bir artı. beklemenin anlamı yok. herşey gönlünce olsun canım. göbişin bebekle dolsun inş.

inşaallah canım serklaja gerek kalmadan hamileliğini tamamlarsın. misafirler geldiğinde de sakın kendini yorma. durumunu görürler. kendileri pişirip kendileri yesinler:)

haha kocamın annesi, kızı, kocası ve iki oğlu geliyo :s ben şimdi yorgunluktan gözümü açamıyorum o zaman naparım bilinmez.

kızı dediğim kızkardeşi eşimin

Son düzenleme:
haha kocamın annesi, kızı, kocası ve iki oğlu geliyo :s ben şimdi yorgunluktan gözümü açamıyorum o zaman naparım bilinmez.

kızı dediğim kızkardeşi eşimin

:) o zaman da naz yapacaksın onalara. yiyip içsinler, temizliklerini yapsınlar. sen minik yavrunu koru yeter. sana sorayım cinsiyetini kaçıncı haftada görebilirsin?

:) o zaman da naz yapacaksın onalara. yiyip içsinler, temizliklerini yapsınlar. sen minik yavrunu koru yeter. sana sorayım cinsiyetini kaçıncı haftada görebilirsin?

14. ya da en geç 15. haftada görürüm sanırım, ya benim karnım davul gibi, nefes alamıyorum gibi hissediyorum çoğu <zaman

14. ya da en geç 15. haftada görürüm sanırım, ya benim karnım davul gibi, nefes alamıyorum gibi hissediyorum çoğu <zaman

KESİNLİKLE KATILIYORUM. BEBEK DOSTU DOGRU SOYLUYOR.
sakın kendını yorma hızmet etmeye falan kalkma! bak keyfıne ya!
bu arada ben cok zor gecırıyorum,bulantı kusma cabası! hıc halım yok! hep yatasım var! ve tedavının basında cok kılo almıstım resmen ust kata cıkınca nefessız kalıyorum.
ayrıca 14, 15 erken degılmı cınsıyet ıcın?

özlemcim bence erken değil. gayet iyi. rahat ol. üstelik sen bir hamilelik geçirdin bu büyük bir artı. beklemenin anlamı yok. herşey gönlünce olsun canım. göbişin bebekle dolsun inş.

İnşallah öyledir cnm valla bu 3 olucak artık rabbim inşallah nasip eder bukez..sende yakındı 2 tüp bebegin, kaç ay var arada

Acces rahim ağzı dikişi benim kuzenin eşi yaptırmıştı ama genişlik varmış 3 kaybi vardi, sakin ihmal etme gerci genislik degil AMA dikkat etmek lazim,gelen misafir sakin kendini yorma dikkat et
Jelybon seninde ikizmis cok guzel bakimi ilk zaman zor AMA olsun saglikla gelirler insallah
Tugba masallah sana necabuk gecti gunler ilerlemis baya valla oyle seviniyorumki sana rabbim tamamina erdirsin insallah
Kizlar hepimize masallah Allah saglikla kucaginiza alacak hamileliler geciertsin insallah banada dua edin olurmu

canım bende de öyle göbeğim sanki 4-5 aylık. çok şükür kusma yok 1 defa oldu. ama bulantılarım had safhada. bugün daha iyiyim. ben de hep yatmak istiyorum, bir kat merdiven çıkıyorum nefes nefese. zaman hiç geçmiyor ya. cinsiyetini acayip merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…