• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar tahlil yaptırdım bugün 190 düşmüş 190 gün sonra tekrar istedi .inşallah sıfırlanırda bu stresten kurtulurum .hııı kızlar bu arada yarın diyete başlıyorum bana dua edin

oh oh inşlh sıfırlanır cnm kız nezaman başlıyosun tekrar sıfırdaan herşey olcak sanırım dietde ne uyguluyosun bizde yapak :)

oh oh inşlh sıfırlanır cnm kız nezaman başlıyosun tekrar sıfırdaan herşey olcak sanırım dietde ne uyguluyosun bizde yapak :)

10 gün sonra tekrar yaptıracağım yanlış yazmışım.ben aralık ocak gibi başlarım herhalde . bende şekerde var ya ona göre hazırladı diyetimi doktorum .bilmem sana uyarmı kuşum. diyet listemin resmini çeker koyarım yinede .sen ne zaman başlıyosun tedaviye

Son düzenleme:
10 gün sonra tekrar yaptıracağım yanlış yazmışım.ben aralık ocak gibi başlarım herhalde . bende şekerde var ya ona göre hazırladı diyetimi doktorum .bilmem sana uyarmı kuşum. diyet listemin resmini çeker koyarım yinede .sen ne zaman başlıyosun tedaviye

ben eylül başo gibi hastalancam ozaman başlicem buz bebekle :)diyetisyenle başlıyosun bendede şeker sınırda cnm doktor hamile kalırsam ünsiline başlicez dedi gebelik boyun ca :Ç(:ssz::ssz:

ben eylül başo gibi hastalancam ozaman başlicem buz bebekle :)diyetisyenle başlıyosun bendede şeker sınırda cnm doktor hamile kalırsam ünsiline başlicez dedi gebelik boyun ca :Ç(:ssz::ssz:

en azından tüp bebeğe başlamadan tedavi vermedimi bana tüp bebek doktorum ilaç vermişti.işin kolay canım buz bebişlerin sana sımsıkı tutunur inşallah .:52::52::52:

Son düzenleme:
en azından tedaviye başlamadan tedavi vermedimi bana tüp bebek doktorum ilaç vermişti.işin kolay canım buz bebişlerin sana sımsıkı tutunur inşallah .:52::52::52:

bir an önce gelsin hayırlısı ile şu aralık ocak ayı

yok ya hiç bişi vermedi ama ben folik asit içiyorum ilaçla adetoluyorum almasam ilaç 20 gün az az geliyo ama nedense bu ay iki gün oldum yoğun üçüncü çok az bugündersen nerdeyse yok dencekkadar az kasıklarım batışıyo evett eylüldee bi an önce gelsin bebişim ordaaaaaa

merhaba kizlar nasilsiniz?? ben sanirim ins hamileyim.. :):) betam cuma gunu 103 bugun 401 cikti, ins bu sefer gercek olur Allahin izniyle.... Rabbim cumlemize nasib etsin inss......

hikayem soyle : 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk hatta bi kac defa gelip sizlere de yazmistim... beklerken bu ay
hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :) yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra 2 defa da iliski oldu o kadar.. esimde morfoloji sorunu vardi, ama demek ki cok onemli bi sorun degilmis.. bi de bu ay sol tarafimdan yumurtladim, once tedavi oldugum aylarda hep sagdan yumurtluyodum, belki de sag tupum kapaliymis diye dusunuyorum...

kullandigim karisimin tarifni vereyim topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

havlicanli karisim:

1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali

bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.

1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)
:16::nazar:

merhaba kizlar nasilsiniz?? ben sanirim ins hamileyim.. :):) betam cuma gunu 103 bugun 401 cikti, ins bu sefer gercek olur Allahin izniyle.... Rabbim cumlemize nasib etsin inss......

hikayem soyle : 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk hatta bi kac defa gelip sizlere de yazmistim... beklerken bu ay
hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :) yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra 2 defa da iliski oldu o kadar.. esimde morfoloji sorunu vardi, ama demek ki cok onemli bi sorun degilmis.. bi de bu ay sol tarafimdan yumurtladim, once tedavi oldugum aylarda hep sagdan yumurtluyodum, belki de sag tupum kapaliymis diye dusunuyorum...

kullandigim karisimin tarifni vereyim topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

havlicanli karisim:

1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)

günaydın canım! tebrik ediyorum seni. çok sevindim. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder inş.

Aycen değerin düşmüş canım. gözün aydın, inş hemen sıfırlanır. diyete başlıyormuşsun. Rabbim yardımcın olsun canım. inş o irade ve azimle ideal kilona ulaşırsın. bu kilolarla işimiz çok zor:)

havlicanli karisim:

ne güzel ya gözün aydn :) çok sevindim allah tamamını erdirsin herkese umut olsun :)

Back