İkizler geliyo kızlar:)
tebrikler canim belliydu zaten Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun kullandigim ilacla dusuk oldu tabi bi ara korkudan kndmdn gecmistim ama Allaha sukur kurtaj olmiyacagim.. haber vermek istedim...
tebrikler canim belliydu zaten Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah..
Dun kullandigim ilacla dusuk oldu tabi bi ara korkudan kndmdn gecmistim ama Allaha sukur kurtaj olmiyacagim.. haber vermek istedim...
:) allah tamamını erdirsin cnm inşallahİkizler geliyo kızlar:)
ay ne güzel! cok sevindim! allah tamamına erdırsın ınsaallah!
:) allah tamamını erdirsin cnm inşallah
Teşekkür ederim canlar:)kızlar gebelik takvimini nasıl yaptınız?bulamadım ben
Saol canim dusuk yaptigima bu kadar sevinecegimi bilmezdim..Agustos basi gbi canim beraber baslariz Insallah Rabbim bu sefer sonuna kadar yuzumuzu guldurur...cok sevindim cnm benim allahım bidaha yaşatmasın şimdi nezaman başlamyı düşünüyosun peki ?
Amin insallahhh biraz hafif agrim oluo okadar kanamam var biraz ama gece dusuk yptigimda herseyi gordum kndmden gectim resmen cok korktum.. Rabbim kimseye yasatmasin..Teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda sana olsun inş.sancın varmı canım gecmiş olsunmu deyim ne deyim bilemediminş rabbim gönlündekini versin
Aminn canim insallahh..rabbim beterinden korudu seni! ya hayat boyle işte düşük oldu diye sevinir oluyoruz! en kısa zamanda senınde yuzun gulsun ınsaallah!
cnm gözün aydın
Saol canim dusuk yaptigima bu kadar sevinecegimi bilmezdim..Agustos basi gbi canim beraber baslariz Insallah Rabbim bu sefer sonuna kadar yuzumuzu guldurur...
Amin insallahhh biraz hafif agrim oluo okadar kanamam var biraz ama gece dusuk yptigimda herseyi gordum kndmden gectim resmen cok korktum.. Rabbim kimseye yasatmasin..
Aminn canim insallahh..
Saol taze anne
Saol canim dusuk yaptigima bu kadar sevinecegimi bilmezdim..Agustos basi gbi canim beraber baslariz Insallah Rabbim bu sefer sonuna kadar yuzumuzu guldurur...
ben eylül başı başlicem canım ağustos çok sıcak bi ay evde yatmaya dayanamam eylül birazdaha iyi zaten koyana kadar eylül ortası oluyo
kızlar nasılsınız?öncelikle bebişi tutunamayanlara geçmiş olsun dileklerimi,hamiş olan arkadaşlara da tebriklerimi iletiyorum.ben psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?
kızlar nasılsınız?öncelikle bebişi tutunamayanlara geçmiş olsun dileklerimi,hamiş olan arkadaşlara da tebriklerimi iletiyorum.ben psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?
jelybon çok sevindim canım. tahmn ediyordum ikiz olduğunu. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. stres yapma. ikizlerin bakımı da çok zor değildir. yardım eden bulunur:)
yok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?
takmıyorum zaten, demin aradı kendince özür diledi. neyse burda kalmak istiyorum en azından 12. haftaya kadar. stressiz. ya tuğba çok komik oynatıyodu kolları :) hiç aklımdan gitmiyo o görüntü. daha önce gördüğümde de heyecanlanmıştım ama hareket etmediği için belirsiz bi resim gibiydi. şimdi resmen yaşıyo, hareket ediyo, inşallah sağlıkla devam etsin. çok şekerdi yahu :)
size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..