• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Dun kullandigim ilacla dusuk oldu tabi bi ara korkudan kndmdn gecmistim ama Allaha sukur kurtaj olmiyacagim.. haber vermek istedim...

Dun kullandigim ilacla dusuk oldu tabi bi ara korkudan kndmdn gecmistim ama Allaha sukur kurtaj olmiyacagim.. haber vermek istedim...

rabbim beterinden korudu seni! ya hayat boyle işte düşük oldu diye sevinir oluyoruz! en kısa zamanda senınde yuzun gulsun ınsaallah!

cok sevindim cnm benim allahım bidaha yaşatmasın şimdi nezaman başlamyı düşünüyosun peki ?
Saol canim dusuk yaptigima bu kadar sevinecegimi bilmezdim..Agustos basi gbi canim beraber baslariz Insallah Rabbim bu sefer sonuna kadar yuzumuzu guldurur...
Teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda sana olsun inş.sancın varmı canım gecmiş olsunmu deyim ne deyim bilemedim:(inş rabbim gönlündekini versin
Amin insallahhh biraz hafif agrim oluo okadar kanamam var biraz ama gece dusuk yptigimda herseyi gordum kndmden gectim resmen cok korktum.. Rabbim kimseye yasatmasin..
rabbim beterinden korudu seni! ya hayat boyle işte düşük oldu diye sevinir oluyoruz! en kısa zamanda senınde yuzun gulsun ınsaallah!
Aminn canim insallahh..
cnm gözün aydın

Saol taze anne

Saol canim dusuk yaptigima bu kadar sevinecegimi bilmezdim..Agustos basi gbi canim beraber baslariz Insallah Rabbim bu sefer sonuna kadar yuzumuzu guldurur...

Amin insallahhh biraz hafif agrim oluo okadar kanamam var biraz ama gece dusuk yptigimda herseyi gordum kndmden gectim resmen cok korktum.. Rabbim kimseye yasatmasin..

Aminn canim insallahh..

Saol taze anne

Gececek canım bebeğine kavuştuğunda hiç birini hatırlamıycaksın.dondurulmuşun varmıydı senin kuzum

ben eylül başı başlicem canım ağustos çok sıcak bi ay evde yatmaya dayanamam eylül birazdaha iyi zaten koyana kadar eylül ortası oluyo

kızlar nasılsınız?öncelikle bebişi tutunamayanlara geçmiş olsun dileklerimi,hamiş olan arkadaşlara da tebriklerimi iletiyorum.ben psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?

kızlar nasılsınız?öncelikle bebişi tutunamayanlara geçmiş olsun dileklerimi,hamiş olan arkadaşlara da tebriklerimi iletiyorum.ben psikolojik olarak yaşadığım travmanın etkisinden bu hafta kurtuldum.çünkü bu hafta dondurulmuşlarla kısa protokolle tedavime yeniden başladım.her tedavide içim kıpır kıpır oluyor.çok heyecanlanıyor ve mutlu oluyorum.umarım bu sefer meleğim bana tutunur.Allah hepimize bu mutluluğu nasip etsin.içinizde dondurulmuşlarla adetin 1.günü tedaviye başlayan var mı?

tebrik ederim hayatım inşlh busefer tutunurlar anesine melekelrin kaçtane transfer olcak bende eylülde dondurulmuşla denicem ikinciyi ama bana gene bitane olcak senin kaçıncı

hayırlı olsun canım. tedaviye başlarken cidden insan önceki olumsuzları unutuyor. bende de öyle olmuştu. çok heyecanlıydım, buada okuduğum haberler beni daha da heyecanlandırıyordu. inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar ve hiç bırakmazlar canım. Allah'ım gönlüne göre sağlık ve hayırla nasip etsin

jelybon çok sevindim canım. tahmn ediyordum ikiz olduğunu. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. stres yapma. ikizlerin bakımı da çok zor değildir. yardım eden bulunur:)

canım geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıları ve inş en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. herşey gönlünc olsun, sağlıkla ve hayırlı bir şekilde...

yok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?

takmıyorum zaten, demin aradı kendince özür diledi. neyse burda kalmak istiyorum en azından 12. haftaya kadar. stressiz. ya tuğba çok komik oynatıyodu kolları :) hiç aklımdan gitmiyo o görüntü. daha önce gördüğümde de heyecanlanmıştım ama hareket etmediği için belirsiz bi resim gibiydi. şimdi resmen yaşıyo, hareket ediyo, inşallah sağlıkla devam etsin. çok şekerdi yahu :)

çokkkk güzel bir duygudur eminim rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşallah.canım en yakında eşinle problerinizi çözersiniz.bizim datçadaki tatilimiz süperdi deniz, güneş süper geçti . eşim uzun süre araba kullanmasın diye 2 günde didimde geçirelim demiştik tatilimizi hatta yerimizi bir tur şirketinden rezarvasyon yaptırırken balkonlu ve balkonsuz odalardan biraz daha fazla vererek balkonlu odayı rezerve yaptırmış eşim gittiğimizde bize arka taraftan bodrum katında balkonsuz odayı verdiler eşim çok sinirlendi tabiki rezerve yaptırdığı yeri aradı otel rezerve yaptırdığımız yeri suçladı .rezerve yaptırdığımız şirketi oteli suçladı olan bize oldu tam 2 saat otelin bahçesinde bekledik .aslında ben eşime otelleden çıkalım dedim ama eşim akşam saat 8:30 dan sonra nereye gideriz dedi neyse bizi balkonlu bir odaya yerleştirdiler tam odaya yerleştik valizler açıldı bu sefer klima su akıtmaya başladı (bu arada günlük klimaya 10 tl internete 3 tl para alıyorlar gittiğimiz otel delux otel geçiyo)ona inanarak gitik.neyse bizi başka bir odaya yerleştirdiler tabiki sabaha kadar ne beni nede eşimi uyku tutmadı.bizim niyetimiz günlük tekne turuna çıkmaktı ama maalesef biz otelden apar topar valizlerimizi toplayıp İstanbul a döndük .maalesef şu 4 gün güzel geçen tatilden sonra 1 günlük yaşadığımız olay bizi çok üzdü .olsun dedim eşime vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır

size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..

canım çok geçmiş olsun bir daha böyle durumlarla karşılaşmazsın.rabbim bir dahaki tedavinde kucağını doldursun .ben

İkizler geliyo kızlar:)

:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::21::21::21:gözünaydın canım

canım hadi hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda gider bu sefer göbüşünü bebişlerle doldursun.canım ben 2. gün başlamıştık dondurulmuş tedavime ilaç kullandım 13 gün sonra gel dedi kontrol etti 1 hafta sonrada transfer oldu zaten

Son düzenleme:
Back