• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Aycen değerin düşmüş canım. gözün aydın, inş hemen sıfırlanır. diyete başlıyormuşsun. Rabbim yardımcın olsun canım. inş o irade ve azimle ideal kilona ulaşırsın. bu kilolarla işimiz çok zor:)

evet canım tamam sıfırlasa sanki daha rahat edicem evet başladım bugün evleneli 10 yılda 20 kilo almışım tedavilerden en azından 15 kilo vermem lazım inşallah veririm

merhaba kizlar nasilsiniz?? ben sanirim ins hamileyim.. :):) betam cuma gunu 103 bugun 401 cikti, ins bu sefer gercek olur Allahin izniyle.... Rabbim cumlemize nasib etsin inss......

hikayem soyle : 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk hatta bi kac defa gelip sizlere de yazmistim... beklerken bu ay
hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :) yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra 2 defa da iliski oldu o kadar.. esimde morfoloji sorunu vardi, ama demek ki cok onemli bi sorun degilmis.. bi de bu ay sol tarafimdan yumurtladim, once tedavi oldugum aylarda hep sagdan yumurtluyodum, belki de sag tupum kapaliymis diye dusunuyorum...
ayyy canım rabbim tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin

kullandigim karisimin tarifni vereyim topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...

havlicanli karisim:

1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali

bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.

1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)
:16::nazar:

ayyy canım rabbim tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin

Kızlar bişey sorcam biliyosunuz benim bebişler ikiz eylülde 4. Ayımız oluyo tatile gitmek istiyoruz.ucaklada gidebiliriz.benim durumumda olup uçak yolculuğu yapan yakınınız varmı.doktorum bi sakınca görmedi arabayla bile gidebilirsiniz dedi

Kızlar bişey sorcam biliyosunuz benim bebişler ikiz eylülde 4. Ayımız oluyo tatile gitmek istiyoruz.ucaklada gidebiliriz.benim durumumda olup uçak yolculuğu yapan yakınınız varmı.doktorum bi sakınca görmedi arabayla bile gidebilirsiniz dedi

canım bu konunda bilgim yok doktorun gidebilirsin dediyse gidebilirsin o zaman.

merhaba canım! e2(estradiol) bakılıyor ve vaginal ultrasonla rahim kalınlığı ve yumurtaların sayı ve ölçümü yapılıyor. kontrol günlerinde hep bunlara bakılıyor. ona göre ilaç dozların belirleniyor.

evet canım haklısın bugun aynı dedıgın gıbı oldu tahlıl ve muayne ...

ve tabiki inş A kalite ve bir sürü yumoşun olur. bende dondurulmuş embriyo olmadı ama inş sende olur. sonrasında da her anlamda kolaylık oluyor.

inşallah canım guzel dileklerin için tşkr ederim dualarınızı eksik etmeyın hayırlısı neyse o olsun ama çok istiyorum olumlu hayırlı sonuç olsun dıye...

canım tedavın hayırlı uğurlu olsun inşallah içini ferah tut hersey olacağına varıyor ne ağladım ne sızladım bak ne oldu bebeğim benlemi kaldı hayır hiç bana gelmedi bile bom boş bir gebelik.... olsun bundada bir hayır vardır diyorum ve inanıyorumki Rabbım tez zamanda daha ıyı haberler almamı nasıp edecek.. kendımız sağlam durmalıyız kı hersey guzel gelışsın...ınşallah A kalıte yumurtalarında olur dondurulmuşlarında kalır bolca.. bende kontrollerde kan tahlılı ıstemedı hiç ultrason ile kontrol ettı ilaçlarımı ayarladı.

canım herşey Rabbimizden biliyosun inanki çok üzüldüm senin adına sen benım umut ışıgımdın ve inanıyorumkı sen bebegıne kavuşacaksın hayırlısı buymuş sakın pes etme devam et sonuna kadar dualarında banada yer ver unutma Rabbim içimizi biliyor hayırlı bişekilde naip eder yüzümüze güler inşallah, yumurtaların kaliteli olması çok önemli etken dedi tedavinin olumlu sonuç almasında bakalım nasıl sonuç verecek biliyosun benım eşimde problem sperm canlılıgı düşük senle aynı problem yanı inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım..

canım kuzenım 4 aylık olduğunda yanı temmuzda otobusle bodruma gıdecek donuşte uçağa bınnecek hiç bişeycik olmaz Rabbımın ıznıyle

canım herşey Rabbimizden biliyosun inanki çok üzüldüm senin adına sen benım umut ışıgımdın ve inanıyorumkı sen bebegıne kavuşacaksın hayırlısı buymuş sakın pes etme devam et sonuna kadar dualarında banada yer ver unutma Rabbim içimizi biliyor hayırlı bişekilde naip eder yüzümüze güler inşallah, yumurtaların kaliteli olması çok önemli etken dedi tedavinin olumlu sonuç almasında bakalım nasıl sonuç verecek biliyosun benım eşimde problem sperm canlılıgı düşük senle aynı problem yanı inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım..

aynen canım hersey Rabbımden ol derse olur. o yuzden kafanı hiçbişeye takma ben inanıyorumki hayatım boyunca ıstediğim ikizlerme elbet kavuşacağım...

bence de böyle olmuyo kızlar :) ben daha sık girmeye başlayacam. kimse olmasa da yazıcam. siz de yazın. yoksa dağılıcaz böyle giderse. dün doktora gittim gene :D iyice hareketlenmişti bebeğim. ama dün sabah üst rafa uzandım sanki karnım gerildi gibi hissettim. bi arkadaşım anlatmıştı kadın böyle uzanmış 2 gün sonra bebeği düşmüş falan. düşündükçe strese giriyorum. hamilelere böyle şey anlatmamak lazım. inşallah bişey olmamıştır. öğleden sonra ultrasonda iyi görünüyodu, geriniyodu dönüyodu olduğu yerde.
sizler nasılsınız ? aycen skgk moraller iyi umarım yeni bebekler için moral depolamak şart. bebekdostu, jelly sizlerin bebişler nasıl ? inşallah herkeste haberler iyidir. yazın kızlar girdikçe.

bence de böyle olmuyo kızlar :) ben daha sık girmeye başlayacam. kimse olmasa da yazıcam. siz de yazın. yoksa dağılıcaz böyle giderse. dün doktora gittim gene :D iyice hareketlenmişti bebeğim. ama dün sabah üst rafa uzandım sanki karnım gerildi gibi hissettim. bi arkadaşım anlatmıştı kadın böyle uzanmış 2 gün sonra bebeği düşmüş falan. düşündükçe strese giriyorum. hamilelere böyle şey anlatmamak lazım. inşallah bişey olmamıştır. öğleden sonra ultrasonda iyi görünüyodu, geriniyodu dönüyodu olduğu yerde.
sizler nasılsınız ? aycen skgk moraller iyi umarım yeni bebekler için moral depolamak şart. bebekdostu, jelly sizlerin bebişler nasıl ? inşallah herkeste haberler iyidir. yazın kızlar girdikçe.

Biz 6. Haftaya girdik canım haftaya cumartesi kalp atışları için gidecez.inş bi aksilik çıkmaz bende çok korkuyorum hep bişey olacak diye.rabbim korur inşallah.ykseğe uzanma sakın canım onun çok tehlikeli olduğunu bende duydum tabure alcam ben mutfak dolaplarına uzanamadığım yerlere onu kullanırım

acces canım okadarcık seyden bırsey olmaz gonlunu ferah tut sen! benımde yarın aksam kontrolum var, bakalım ne olacak!
sen 2 li test yaptırdınmı? yaptırmadıysan yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın?

taze anne gonlunu ferah tut Rabbımın ıznıyle bişeycik olmaz he aklını yiyeceğine git tekrar doktora ultrasondan bak bebeğine strest yaparak olmayacak şeyı olduracaksın bak yığenıme kendıne ıyı bak dıye kaç kere soyledım... Hamişler size sesleniyorum hepınız emanetlerınıze ıyı bakın bırakın iş guç kalsın siz iyi olun bebekler iyi olsun yeter. benım moralim iyi şuanda haftaya cuma tatil benı bekler ohh mıss :1: ondan sonra bıraz daha bekleyıp agustos eylul gbı tekrar başlayacağım çalışmalara hepınızı sevılıyosunuz....

acces canım okadarcık seyden bırsey olmaz gonlunu ferah tut sen! benımde yarın aksam kontrolum var, bakalım ne olacak!
sen 2 li test yaptırdınmı? yaptırmadıysan yaptıracakmısın? ne zaman yaptıracaksın?

cnm yaptırıcam 2 hafta sonra. burada yaptırırsam jimer de 60 lira. istanbulda bahçecide fiyatlar acaip uçuk. sen kime gidiyosun doktora. memnun musun ? ben doktor arıycam istanbulda yeniden.

taze anne gonlunu ferah tut Rabbımın ıznıyle bişeycik olmaz he aklını yiyeceğine git tekrar doktora ultrasondan bak bebeğine strest yaparak olmayacak şeyı olduracaksın bak yığenıme kendıne ıyı bak dıye kaç kere soyledım... Hamişler size sesleniyorum hepınız emanetlerınıze ıyı bakın bırakın iş guç kalsın siz iyi olun bebekler iyi olsun yeter. benım moralim iyi şuanda haftaya cuma tatil benı bekler ohh mıss :1: ondan sonra bıraz daha bekleyıp agustos eylul gbı tekrar başlayacağım çalışmalara hepınızı sevılıyosunuz....
sabah uzandım öğlen doktora gittim, ben geldim diye yarın gitsem doktor deli misin kızım sen deyip kovalar beni sanırım :1:

Biz 6. Haftaya girdik canım haftaya cumartesi kalp atışları için gidecez.inş bi aksilik çıkmaz bende çok korkuyorum hep bişey olacak diye.rabbim korur inşallah.ykseğe uzanma sakın canım onun çok tehlikeli olduğunu bende duydum tabure alcam ben mutfak dolaplarına uzanamadığım yerlere onu kullanırım

ya uzandım işte salaklığıma denk geldi bazen unutuyorum hamile olduğumu davul gibi de göbek var halbüsü :37: ay bişey olmamıştır ya iyi diyim iyi olsun.

kızlar bana doktor tavsiye edin. her 3 haftada muayeneye gtmem gerekiyo, her muayene 300 lira benim kliniğimde. düşündük acaip kazık, gereksz yani bu kadarı. siz nerde kaça kontrole giriyosunuz. ?

Back