Aycen değerin düşmüş canım. gözün aydın, inş hemen sıfırlanır. diyete başlıyormuşsun. Rabbim yardımcın olsun canım. inş o irade ve azimle ideal kilona ulaşırsın. bu kilolarla işimiz çok zor:)
evet canım tamam sıfırlasa sanki daha rahat edicem evet başladım bugün evleneli 10 yılda 20 kilo almışım tedavilerden en azından 15 kilo vermem lazım inşallah veririm
merhaba kizlar nasilsiniz?? ben sanirim ins hamileyim.. :):) betam cuma gunu 103 bugun 401 cikti, ins bu sefer gercek olur Allahin izniyle.... Rabbim cumlemize nasib etsin inss......
hikayem soyle : 2 yili geckindir bebek icin ugrasiyoduk, 3 asilama yaptirdik negatif, tam tup bebege karar verdik eylul gibi olsun diye onu bekliyorduk hatta bi kac defa gelip sizlere de yazmistim... beklerken bu ay hamile kaldim, kullandigim karisimi sizlere de yazayim belki baskalarina da faydasi olur :) yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra 2 defa da iliski oldu o kadar.. esimde morfoloji sorunu vardi, ama demek ki cok onemli bi sorun degilmis.. bi de bu ay sol tarafimdan yumurtladim, once tedavi oldugum aylarda hep sagdan yumurtluyodum, belki de sag tupum kapaliymis diye dusunuyorum...
ayyy canım rabbim tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin
kullandigim karisimin tarifni vereyim topige gelenlere verebilirsiniz... ins baskalarina da faydasi olur...
havlicanli karisim:
1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi havlican (tazesinden rendeledik biz)
1 tatli kasigi kok tarcin rendesi (toz tarcin koyduk)
1 tatli kasigi cicek bali
bunu adetinin 3. gununden sonuna kadar 1 tatli kasigi yiyorsun her gun.
1 de bu ay her gun 1-2 bardak fertilitea diye bir cin cayi icmistim onu da yazayim. eksik olmasin. Aeolun... :)
ayyy canım rabbim tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin