• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ben halen edet oluyorum .pazartesi tekrar test yaptıracağım bu sefer sıfırlanmıştır inşallah stresi çok yarın diyete başlıyorum.inşallah yakın zamanda istediğim kiloya ulaşırım.

çokkkk güzel bir duygudur eminim rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşallah.canım en yakında eşinle problerinizi çözersiniz.bizim datçadaki tatilimiz süperdi deniz, güneş süper geçti . eşim uzun süre araba kullanmasın diye 2 günde didimde geçirelim demiştik tatilimizi hatta yerimizi bir tur şirketinden rezarvasyon yaptırırken balkonlu ve balkonsuz odalardan biraz daha fazla vererek balkonlu odayı rezerve yaptırmış eşim gittiğimizde bize arka taraftan bodrum katında balkonsuz odayı verdiler eşim çok sinirlendi tabiki rezerve yaptırdığı yeri aradı otel rezerve yaptırdığımız yeri suçladı .rezerve yaptırdığımız şirketi oteli suçladı olan bize oldu tam 2 saat otelin bahçesinde bekledik .aslında ben eşime otelleden çıkalım dedim ama eşim akşam saat 8:30 dan sonra nereye gideriz dedi neyse bizi balkonlu bir odaya yerleştirdiler tam odaya yerleştik valizler açıldı bu sefer klima su akıtmaya başladı (bu arada günlük klimaya 10 tl internete 3 tl para alıyorlar gittiğimiz otel delux otel geçiyo)ona inanarak gitik.neyse bizi başka bir odaya yerleştirdiler tabiki sabaha kadar ne beni nede eşimi uyku tutmadı.bizim niyetimiz günlük tekne turuna çıkmaktı ama maalesef biz otelden apar topar valizlerimizi toplayıp İstanbul a döndük .maalesef şu 4 gün güzel geçen tatilden sonra 1 günlük yaşadığımız olay bizi çok üzdü .olsun dedim eşime vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır

cnm boşver olan olmuş 4 gününüz güzel geçmiş önemli olan o :)
umarım daha iysindir tatil yaramıştır sana

evet canım süperdi gerçekten palamutbükünün denizi muhteşemdi .[/QUOTE
datça başlı basına muthıs bısyer palamutbuku içinde cennet nerde kaldınız aycen bızde oraya gıtmeyı duunuyrmz bız gecen sene de datca daydk palamutbukune gunu bırlık 3 kez gıttık hıc konaklamam fıyt hakkında bılgım yok benı bılgılendrr mısın?

tebrik ederim hayatım inşlh busefer tutunurlar anesine melekelrin kaçtane transfer olcak bende eylülde dondurulmuşla denicem ikinciyi ama bana gene bitane olcak senin kaçıncı
benim bu üçüncü sayılabilir ilkinde yumurtalıkların aşırı gelişmesi ile ohs oldum,ikincisi negatif,bu üçüncü olacak iki için ısrar edeceğim ama yaparlar mı bilemiyorum.senin tedaviye dde az kalmış sayılı olunca günler bir anda geçiyor.hayırlısı olsun şimdiden sevgiler...

hayırlı olsun canım. tedaviye başlarken cidden insan önceki olumsuzları unutuyor. bende de öyle olmuştu. çok heyecanlıydım, buada okuduğum haberler beni daha da heyecanlandırıyordu. inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar ve hiç bırakmazlar canım. Allah'ım gönlüne göre sağlık ve hayırla nasip etsin

çok haklısın cnm sağol güzel dileklerin için.,inşallah allah isteyen herkese nasip etsin allah.sevgiler...

çokkkk güzel bir duygudur eminim rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşallah.canım en yakında eşinle problerinizi çözersiniz.bizim datçadaki tatilimiz süperdi deniz, güneş süper geçti . eşim uzun süre araba kullanmasın diye 2 günde didimde geçirelim demiştik tatilimizi hatta yerimizi bir tur şirketinden rezarvasyon yaptırırken balkonlu ve balkonsuz odalardan biraz daha fazla vererek balkonlu odayı rezerve yaptırmış eşim gittiğimizde bize arka taraftan bodrum katında balkonsuz odayı verdiler eşim çok sinirlendi tabiki rezerve yaptırdığı yeri aradı otel rezerve yaptırdığımız yeri suçladı .rezerve yaptırdığımız şirketi oteli suçladı olan bize oldu tam 2 saat otelin bahçesinde bekledik .aslında ben eşime otelleden çıkalım dedim ama eşim akşam saat 8:30 dan sonra nereye gideriz dedi neyse bizi balkonlu bir odaya yerleştirdiler tam odaya yerleştik valizler açıldı bu sefer klima su akıtmaya başladı (bu arada günlük klimaya 10 tl internete 3 tl para alıyorlar gittiğimiz otel delux otel geçiyo)ona inanarak gitik.neyse bizi başka bir odaya yerleştirdiler tabiki sabaha kadar ne beni nede eşimi uyku tutmadı.bizim niyetimiz günlük tekne turuna çıkmaktı ama maalesef biz otelden apar topar valizlerimizi toplayıp İstanbul a döndük .maalesef şu 4 gün güzel geçen tatilden sonra 1 günlük yaşadığımız olay bizi çok üzdü .olsun dedim eşime vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır

hiç üzülme her şeyi takma kafana hayat hep istediğimiz gibi gitmiyor.tadını çıkar mutluluğunun o da nazar boncuğu olsun.

canım hadi hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda gider bu sefer göbüşünü bebişlerle doldursun.canım ben 2. gün başlamıştık dondurulmuş tedavime ilaç kullandım 13 gün sonra gel dedi kontrol etti 1 hafta sonrada transfer oldu zaten

inşalalh cnm bu sefer olurinş .bana 15 gün sonra gel dedi.heralde ondan 1 hafta sonra transfer yapar.geçen sefer adetin 21.günü başladık neredeyse 1 ay sonra transfer oldu.inşallah iki embriyo koyarlar da biri tutar hiç olmazsa sevgiler...

evet canım süperdi gerçekten palamutbükünün denizi muhteşemdi .[/QUOTE
datça başlı basına muthıs bısyer palamutbuku içinde cennet nerde kaldınız aycen bızde oraya gıtmeyı duunuyrmz bız gecen sene de datca daydk palamutbukune gunu bırlık 3 kez gıttık hıc konaklamam fıyt hakkında bılgım yok benı bılgılendrr mısın?
canım biz blogowlarda kaldık bir kaç eksikleri vardı ama olsun yine çok güzeldi aylin ahşap evleri sabah ve akşam yemekleri olmak üzere peşin günlük 140 tl kaldık .ben sana antalyada adrasanıda tavsiye edebilirim süper bir yer denizi muhteşem

inşalalh cnm bu sefer olurinş .bana 15 gün sonra gel dedi.heralde ondan 1 hafta sonra transfer yapar.geçen sefer adetin 21.günü başladık neredeyse 1 ay sonra transfer oldu.inşallah iki embriyo koyarlar da biri tutar hiç olmazsa sevgiler...

canım her şey gönlünce olsun.2 emriyo yerleştirirlerse bakarsın ikisinde tutar

Son düzenleme:
Dun kullandigim ilacla dusuk oldu tabi bi ara korkudan kndmdn gecmistim ama Allaha sukur kurtaj olmiyacagim.. haber vermek istedim...

canım uzun zamandır girmiyordum şimdi okuyorum inan çok üzüldüm Rabbim sabır versın nedesem boş inşallah Rabbim yeniden bi evlat nasip eder sana....

kızlar ben bugun doktoa gittim adetim ikinci günü ignelerimi verdi nasıl yapacagımı gösterdı bitanesını orda vurdu pazar ve pazartesi ben vurucam salı günü kontrole gidicem. ama sorun şuki günde bitane pazar günü sabahmı akşammı vurucam söylemedi saati varmı doktorlarınız size ne demişti

kızlar ben bugun doktoa gittim adetim ikinci günü ignelerimi verdi nasıl yapacagımı gösterdı bitanesını orda vurdu pazar ve pazartesi ben vurucam salı günü kontrole gidicem. ama sorun şuki günde bitane pazar günü sabahmı akşammı vurucam söylemedi saati varmı doktorlarınız size ne demişti

günde bir tane canım. akşam aynı saatte yapmaya çalış. tedavin hayırlı olsun canım. inş pozitif sonuçlanır v eRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

memoralde akşam 4-6 arası yapın demişlerdi. bu saatler arasında ama hep aynı saatte yap canım

meraba kızlar bugun 3. ignemi vurdum inşallah yumurtalarım A kalıte olurlar dua edın nolur. yarın doktorum cagırdı kan tahlılı yapacak bu ne tahlılı kızlar bılgı verırmısınız?

meraba kızlar bugun 3. ignemi vurdum inşallah yumurtalarım A kalıte olurlar dua edın nolur. yarın doktorum cagırdı kan tahlılı yapacak bu ne tahlılı kızlar bılgı verırmısınız?

merhaba canım! e2(estradiol) bakılıyor ve vaginal ultrasonla rahim kalınlığı ve yumurtaların sayı ve ölçümü yapılıyor. kontrol günlerinde hep bunlara bakılıyor. ona göre ilaç dozların belirleniyor.

ve tabiki inş A kalite ve bir sürü yumoşun olur. bende dondurulmuş embriyo olmadı ama inş sende olur. sonrasında da her anlamda kolaylık oluyor.

canım tedavın hayırlı uğurlu olsun inşallah içini ferah tut hersey olacağına varıyor ne ağladım ne sızladım bak ne oldu bebeğim benlemi kaldı hayır hiç bana gelmedi bile bom boş bir gebelik.... olsun bundada bir hayır vardır diyorum ve inanıyorumki Rabbım tez zamanda daha ıyı haberler almamı nasıp edecek.. kendımız sağlam durmalıyız kı hersey guzel gelışsın...ınşallah A kalıte yumurtalarında olur dondurulmuşlarında kalır bolca.. bende kontrollerde kan tahlılı ıstemedı hiç ultrason ile kontrol ettı ilaçlarımı ayarladı.

kızlar tahlil yaptırdım bugün 190 düşmüş 190 gün sonra tekrar istedi .inşallah sıfırlanırda bu stresten kurtulurum .hııı kızlar bu arada yarın diyete başlıyorum bana dua edin

Back