- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.598
- 798
Yok canım.27 mayısta transferim oldu.5 günlüktü o zaman embriyolar
valla 6. 7. haftada keseni görürsün o zamana kadar mecbur bekliycen canım :) kendine dikkat edicen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım.27 mayısta transferim oldu.5 günlüktü o zaman embriyolar
valla 6. 7. haftada keseni görürsün o zamana kadar mecbur bekliycen canım :) kendine dikkat edicen.
cnm kısmetten ötesi olmuyo, bi an önce yeni çalışmalara başlayıp güzel haberlerini vericeksin bu sefer. :)size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..
cnm kısmetten ötesi olmuyo, bi an önce yeni çalışmalara başlayıp güzel haberlerini vericeksin bu sefer. :)
size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..
Dahada çok var ya;(
hafta sayımı adetin ilk gününden başlamıyormu hamile kalınca yani sen 27 mayısta ortalama zaten 3 haftalık olman gerekir yanlışmı biliyorum ?
Adetle değil canım tüp bebek oldu doğal yol değil.embriyonun döllendiği günden itibaren sayılıyo.23 ünde döllendi benimkiler
skgk canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.en kısa zamanda kendini toplamaya çalış.zaten okuduğum takip ettiğim kadarıyla güçlü birisin.sakın pes etme rabbim ikincide bu mutluluğu tattırır inşallah.
Öylemi oluyo canım:44:ama çok mantıksız öle olmasıhafta sayımı adetin ilk gününden başlamıyormu hamile kalınca yani sen 27 mayısta ortalama zaten 3 haftalık olman gerekir yanlışmı biliyorum ?
O zaman ben 43 günlüğüm şuanYok cnm tup bebektede regl gununden sayiyorlar
cnm bu doğru değil, tüp bebek için de son adet tarihinin ilk günü baz alınıyo, bahçecide de burda jinemedde de sata göre hesaaplanıyo benim hamilelik tarihim ve bebeğimin gelişimi sata uyumlu gidiyo.image.jpg (47.1 KB (Kilobyte))
cnm bu doğru değil, tüp bebek için de son adet tarihinin ilk günü baz alınıyo, bahçecide de burda jinemedde de sata göre hesaaplanıyo benim hamilelik tarihim ve bebeğimin gelişimi sata uyumlu gidiyo.
cnm bu doğru değil, tüp bebek için de son adet tarihinin ilk günü baz alınıyo, bahçecide de burda jinemedde de sata göre hesaaplanıyo benim hamilelik tarihim ve bebeğimin gelişimi sata uyumlu gidiyo.
O zaman biz tam 6 haftalığız canım yane bulantım var ne aşermem var
evet canım son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor.bende 7+4 oldum ne bulantım var nede aşermem.rabbim hayırlısını versin çok şükür.
canım sen jinemede mi gidiyordun?ben oraya gidiyorumda o yüzden sordum.
evet cnm bursada olduğum zamanlar kontrol için gidiyorum recep beye. çok memnunum.