• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..

size iyi haberim yok yarın düşük habı var onu kullanacağım... eğer kendiliğinde düşmezse cumartesi gunu kurtaj olacağım...çok uzgunum ama elden ne gelırkı..
cnm kısmetten ötesi olmuyo, bi an önce yeni çalışmalara başlayıp güzel haberlerini vericeksin bu sefer. :)

skgk canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.en kısa zamanda kendini toplamaya çalış.zaten okuduğum takip ettiğim kadarıyla güçlü birisin.sakın pes etme rabbim ikincide bu mutluluğu tattırır inşallah.:49::16::16:

skgk canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.en kısa zamanda kendini toplamaya çalış.zaten okuduğum takip ettiğim kadarıyla güçlü birisin.sakın pes etme rabbim ikincide bu mutluluğu tattırır inşallah.:49::16::16:

saol canım Aminn toparlanıcam tabiki Rabbimin izniyle ikitane daha bebeğim beni bekliyor biran once onları almam lazım....

image.jpg (47.1 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 17
cnm bu doğru değil, tüp bebek için de son adet tarihinin ilk günü baz alınıyo, bahçecide de burda jinemedde de sata göre hesaaplanıyo benim hamilelik tarihim ve bebeğimin gelişimi sata uyumlu gidiyo.

canım sen jinemede mi gidiyordun?ben oraya gidiyorumda o yüzden sordum.:34:

Back