2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Çok saçma aslında adetin baz alınması bizim adetle işimiz olmadıki:)

iyide canım benim doğal yolla olanlarında adetle işi olmuyoki.onlarında çocuğu adetten 14-20 gün sonra dölleniyo ama adet günü baz alınıyo.yani senin anlıcan heryerde kural bu canım.hem daha iyi ya bak anlamadan 3 haftalıkken 6 haftalık oldun

Öle aslında:)belki yarın kalp atışlarını duyabiliriminş

canım recep bey kim:44:bursa jinemedde benim bildiğim birtane doktor var oda murat bey:26:yanlışmı biliyorum yoksa yanlışmı anladım

canım bi tane dr var olur mu bi sürü isim saydılar ben ilk aradığımda, hiçbirini tanımadığım için farketmez demiştim. senin doktorun tüp bebekle ilgileniyodur belki sadece ama 3 4 tane kadın doğumcu var o hastanede en az<

kızlar EMEL SAYINDAN HAYAT DEVAM EDİYOR dinleyin... çok güzelll

canım nasılsın kanaman geldimi ?

yok canım bugün akşam düşük hapını atacağım alttan ondan sonra nanayy benn inşallah cumartesı sabaha kadar temizlenirde bende cumartesı kurtaj olmaktan kurtulurum dua edin lütfen 1000tl bide yeni yöntemle vakumlama yontemiyleymiş..

cnm başka bişeye gerek kalmayacak inşallah hap yeticek umuyorum

inşlh gerek kalmadan gelir canım benim ya dua edicemde kobul oldu kadarıyla allah afetsin bende bugün hasta oldum ilacım bittikden 5 günü geçen ay 16 sıydı bu ay 14 28 günde olmuş oldum ama gene sancılarım çok napcam bilmiyorum

gözün aydın

KARAM CANIM sen ne zaman başlayacaksın tedavıye kısmet olursa ben agustos sonu eyul başı gbi düşünüyorum.

bebek dostu naber nası gidiyo ?

iyiyim canım. mide bulantılarım var ve hep uykum geliyor ama uyuyamıyorum malesef:) biz de kalp atımını duyduk. böyle tam beklediğim gibi değildi, derinden geliyordu. diğer kontrolde daha iyi duyarsınız dedi. beklemedeyim böyle canım. sen nasılsın bebeişin nasıl?

acces sen kullandığın kozmetiklere dikkat ediyormusun? güneş koruyucu vb. bu arada çatlak olmasın diye bişey kullanacak mısın?

acces sen kullandığın kozmetiklere dikkat ediyormusun? güneş koruyucu vb. bu arada çatlak olmasın diye bişey kullanacak mısın?
bana doktorum kaliteli makyaj ürünlerinin ve kremlerin hepsini kullanabileceğimi söyledi cnm
gebe mağazasasından bi kaç parça kıyafet aldım orda hamilelere özel kremler satılıyodu onlardan almayı düşünüyorum karnım için, çünkü karrnım şimdiden davul gbi. bi de bu biraz genetik ve benim annemin çok çatlak karnı dikkat etmem lazım benim

ne güzel maşallah :) ben en son dün gittim bebeğim eller kollar havadaydı oynatıyodu çok komikti. :) mide bulantısı tahmin ediyorum çok kötüdür bende hiç olmadı. ama bende korkunç yanma var maalesef gaviscon şişesiyle dolaşıyoruum

siz bizden öndesiniz:) tam olarak o duyguyu alamadım. hamile olduğumu unutuyorum. doktora gidince soracak şeylerimi hep unuttuğum için bişey sormadan geliyorum sonradan aklıma geliyor.
benim de vücudum çok müsait çatlaklara. inş çok kötü olmaz ama neyse yapacak bişey yok. hamileliklerimizi sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim inş. gerisi önemli değil.

Ben bebe yağı kullanmaya şimdiden başladım:) göğüslerime karnıma kalcama sürüyorum.doktorada soracam belki bildiği bi krem fln vardır

ben daha kullanmaya başlamadım çok düzenli kullanabileceğimi sanmıyorum ama mümkün olduğunca kullanmalıyız. ben ne kullanacağıma karar veremedim çok araştıramadım da.

Çok saçma aslında adetin baz alınması bizim adetle işimiz olmadıki:)

:) adetten sayılma sebebi şu ister normal ister tüp olsun sonucta bir yumurta lazım ve sen adet oldugun gün yeni bir yumurta hucresi senin yumurtalıklarına düşüyor ve gelişmeye başlıyor dollenırse normal yoldan dollenmezse bizimgibi tüpçüye göndererek hamile kalıyorsun ama bu arada bu hucre zaten 3 haftalık oluyor yani transsferden sonra ilk testi yaptığımız zamanlar en az 4 haftalık oluyor hücre :) hadi hayırlısı sana 3 hafta daha öne geldin hayırlı doğumlar nasip etgsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…