Çok saçma aslında adetin baz alınması bizim adetle işimiz olmadıki:)
iyide canım benim doğal yolla olanlarında adetle işi olmuyoki.onlarında çocuğu adetten 14-20 gün sonra dölleniyo ama adet günü baz alınıyo.yani senin anlıcan heryerde kural bu canım.hem daha iyi ya bak anlamadan 3 haftalıkken 6 haftalık oldun
canım recep bey kim:44:bursa jinemedde benim bildiğim birtane doktor var oda murat bey:26:yanlışmı biliyorum yoksa yanlışmı anladım
canım bi tane dr var olur mu bi sürü isim saydılar ben ilk aradığımda, hiçbirini tanımadığım için farketmez demiştim. senin doktorun tüp bebekle ilgileniyodur belki sadece ama 3 4 tane kadın doğumcu var o hastanede en az<
canım nasılsın kanaman geldimi ?
cnm başka bişeye gerek kalmayacak inşallah hap yeticek umuyorumyok canım bugün akşam düşük hapını atacağım alttan ondan sonra nanayy benn inşallah cumartesı sabaha kadar temizlenirde bende cumartesı kurtaj olmaktan kurtulurum dua edin lütfen 1000tl bide yeni yöntemle vakumlama yontemiyleymiş..
yok canım bugün akşam düşük hapını atacağım alttan ondan sonra nanayy benn inşallah cumartesı sabaha kadar temizlenirde bende cumartesı kurtaj olmaktan kurtulurum dua edin lütfen 1000tl bide yeni yöntemle vakumlama yontemiyleymiş..
inşlh gerek kalmadan gelir canım benim ya dua edicemde kobul oldu kadarıyla allah afetsin bende bugün hasta oldum ilacım bittikden 5 günü geçen ay 16 sıydı bu ay 14 28 günde olmuş oldum ama gene sancılarım çok napcam bilmiyorum
inşlh gerek kalmadan gelir canım benim ya dua edicemde kobul oldu kadarıyla allah afetsin bende bugün hasta oldum ilacım bittikden 5 günü geçen ay 16 sıydı bu ay 14 28 günde olmuş oldum ama gene sancılarım çok napcam bilmiyorum
bebek dostu naber nası gidiyo ?
acces sen kullandığın kozmetiklere dikkat ediyormusun? güneş koruyucu vb. bu arada çatlak olmasın diye bişey kullanacak mısın?
bana doktorum kaliteli makyaj ürünlerinin ve kremlerin hepsini kullanabileceğimi söyledi cnmacces sen kullandığın kozmetiklere dikkat ediyormusun? güneş koruyucu vb. bu arada çatlak olmasın diye bişey kullanacak mısın?
iyiyim canım. mide bulantılarım var ve hep uykum geliyor ama uyuyamıyorum malesef:) biz de kalp atımını duyduk. böyle tam beklediğim gibi değildi, derinden geliyordu. diğer kontrolde daha iyi duyarsınız dedi. beklemedeyim böyle canım. sen nasılsın bebeişin nasıl?
bana doktorum kaliteli makyaj ürünlerinin ve kremlerin hepsini kullanabileceğimi söyledi cnm
gebe mağazasasından bi kaç parça kıyafet aldım orda hamilelere özel kremler satılıyodu onlardan almayı düşünüyorum karnım için, çünkü karrnım şimdiden davul gbi. bi de bu biraz genetik ve benim annemin çok çatlak karnı dikkat etmem lazım benim
Ben bebe yağı kullanmaya şimdiden başladım:) göğüslerime karnıma kalcama sürüyorum.doktorada soracam belki bildiği bi krem fln vardır
Çok saçma aslında adetin baz alınması bizim adetle işimiz olmadıki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?