cnm herşey güzel, gönlünce, sağlıkla devam etsin bundan sonra. çok ağladın, allah bundan sonra güldürsün inşallah.
amin canım cumlemizi Acıların kadınıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm herşey güzel, gönlünce, sağlıkla devam etsin bundan sonra. çok ağladın, allah bundan sonra güldürsün inşallah.
amin canım cumlemizi Acıların kadınıyım
çatlak sen adını bergen yap kadınlar kulübünde
şaka şaka, bundan sonra ki hamileliğinde lütfen bu sefer yaptığın kadar stres ve üzüntü yapma, herşeye ağlama ama tamam mı kuşum ? bebeğine de faydası yok bunun.
tamam taze anneee inşallah Rabbım bu sefer ıkızlerımı verır de bu uzuntulerımın hepısını unuturum.....
canım bugün saat 4 de gidicem doktora, geri döndüm ama burda çok strese giriyorum, anneme geri gitmek istiyorum. geri geldim ama pişman oldum neyse inşallah şu 3 ayı atlatırım sorunsuz, düşüksüz. sonrasından daha az korkucam. cnm ne güzel maşallah de dilini ısır, bundan sonra böyle devam etsin seninki de.
canlarım nasılsınız bakalım sgkg cnm ben geçmişi pek okumadım ama ya hayrola bebeğine bişimi oldu anlamadım pek bişi dilerim bişi olmamıştır cnm
canım bugün saat 4 de gidicem doktora, geri döndüm ama burda çok strese giriyorum, anneme geri gitmek istiyorum. geri geldim ama pişman oldum neyse inşallah şu 3 ayı atlatırım sorunsuz, düşüksüz. sonrasından daha az korkucam. cnm ne güzel maşallah de dilini ısır, bundan sonra böyle devam etsin seninki de.
canım kesem var yavaş gelişio içinde bebek yok yani boş gebelik ya kesenın kendısının duşmesını bekleyecekler yada kurtaj hıç istemiyorum ama ((
Hamile kalmak yetmıyo canım benim rabbim inş bidahakine yüzünü güldürür güzellikleri hakediyosun.rabbim inş bizim bebişlerimizi korusun korkuyorum dün rüyamda kanamam oluyodu
AMİN İNŞALLAH CANIM korkma daha ne ruyalar goreceksın :))) ama ınşallah senın gebelığınde ıyı bır şekılde gelışecek bızım gbı dusuk rakamlarla başlayanların sonu pek mutlu bitmiyor tabiki Rabbimin takdiri ama en azından kendını bellı edıyor çok umutanmıyorsun...inşallah ılerkı gunlerde guzel haberlerını alacağız senınde çift kalp atacak...
yok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?nasıl gitti doktor görüşmen bebişin nasıl annesi .canım problemini çözemedin mi daha?
yok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?
yazı karışmış ama anladınız siz onuyok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?
yok cnm çöe. anneme geldim gene. bebeğimi gördüm ama ellerini kollarını sallıyodu ya çok tatlıydı :) allahım şunu görün kendi gözünüzle görmeyi yaşamayı nasip etsin inşallah, içim o kadar farklı hislerle doldu zemedim çözemiycem heraldki hareket ettiğini görünce, tarifi yok aycen. sen nasılsın nası geçiyo tatil ?
ah yerim ben onun ellerini kollarını! allah tamamına erdırsın canım! oh bak keyfıne annecıgınle! kafanada takma hıc bırseyı degmez! suan onemlı olan tek sey sen ve yavrun! cook sevındım herseyın yolunda gıtmesıne
takmıyorum zaten, demin aradı kendince özür diledi. neyse burda kalmak istiyorum en azından 12. haftaya kadar. stressiz. ya tuğba çok komik oynatıyodu kolları :) hiç aklımdan gitmiyo o görüntü. daha önce gördüğümde de heyecanlanmıştım ama hareket etmediği için belirsiz bi resim gibiydi. şimdi resmen yaşıyo, hareket ediyo, inşallah sağlıkla devam etsin. çok şekerdi yahu :)
Canık 10. Haftada o kadar belli oluyomu:)ben daha 3. Haftadayım nasıl gececek zaman:)
nası 3. haftadasın daha çok olmadı mı canım ? 5. hafta falan değil misin ?