2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

cnm hiç olumlu sonuç alma şansın yok mu perşembe günü ?

çok sağol canım ama deniz çok soğk hala ısınmamış

canım çok geçmiş olsun .rabbim sabırlar versin eminim çok zor bir süreç geçirmişsindir allahın izniyle durmak yok yola devam

ÇOK TESEKKUR EDRIM..COK ZOR HALA INANAMIYRM 3 AY BEKLEMEM GEREKIYRMUS SONRA DEVAM EDECEGM İNS.
AHHHbilsem ahh anlasam rutın kontrole gıttım ama kalbının durdugunu ogrendm kabus gıbıydı yenı durmus kalbı dedı dr. yanı bıkacsaat ıcınde..hemen allaım kı genetıge gonderrm dedı..sımdı sonuc beklıyrm..

canım çok üzüldüm geçmiş olsun allah sabır güç versin bende geçen hafta kürtaj oldum kalp atışları duyulmadığı için çok zor bi durum ama elden bişey gelmiyo hayırlısı böleymiş demekki inş en yakın zamnda allahım tekrar nasip eder sağlıklı sıhatli bi şekilde..

cnm hiç olumlu sonuç alma şansın yok mu perşembe günü ?

maalesef taze anne olması için neler vermezdım ama yok doktor bır hafta sanırım kendımı alıştırmam ıçın verdı ayrıca bana seu dedı kurtaj olmazsan 1 ay içinde tekrar deneme yapabiliriz dedi bir ay yeterlimi yeni tedavi için... Ayrıca kahve lekelenmem ve bugun pembe olarak bıraz kan geldı sanırım gıdıyor boş kesecığım bebegım dıyemıyrum çunku bon boş.Dua edıyorum ınşallah bırdahakı tedavımde saglıklı ve dolu kesecıgım olur. BİRDE BEN BOŞ GEBELİĞİ ANLAYAMIYORUM HERSEYİN EN KALITELISI SEÇİLDİ ve 5 blast konuldu ama olmadı tamam hersey Rabbımden ama bır sebebı olmalı..

Son düzenleme:
üzücü haberler üst üste gelmiş
ben ilk teste değerim çıktığında, ay ay olan ocak mart topiclerin ilk sayfalarını incelemiştim çok kişinin devam etmedi diye eklenmiş ozaman bizim ilk sayfaya bakıp düşündüm benimde öyle olucak belki bazı arkadaşlarımızında diye düşündüm demekki tüp bebek hamileliğinde risk asla normal hamilelikteki risk gibi değilmiş

bahar,tuba inşallah diğer tedavinde kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler elde edersiniz
skgk seninde belirsiz hala anladığım kadarıyla inşallah rabbim bir mucize yaşatır

Canım çok geçmiş olsun ( Nasıl teselli etsem ne desem boş biliyorum ama şuna inanmanı istiyorum herşeyin vardır vakti zamanı ve umarım o zaman seni çok bekletmez ((

hepınıze cok tesekkur ederım.. SKGK sana da cok cok gecmıs olsun ınsallah bıan once saglına kavusrsun ıns hepımız kucaklarımıza bebklerımızı alırz en kısa zmnda

amin canım Rabbımın mucızelerı tukenmez ınşallah ama ne yim hepimiz inşallah tez zamanda anne oluruz..

Canım çok geçmiş olsun ( Nasıl teselli etsem ne desem boş biliyorum ama şuna inanmanı istiyorum herşeyin vardır vakti zamanı ve umarım o zaman seni çok bekletmez ((

amın canım çok saol alıştım bıle artık yapacak bışey yokkı elden bışey gelmez ınşallah Rabbım çok bekletmeden hepımıze evlatlarımızı saglıklı hayırlı bır şekılde nasıp eder..

hepınıze cok tesekkur ederım.. SKGK sana da cok cok gecmıs olsun ınsallah bıan once saglına kavusrsun ıns hepımız kucaklarımıza bebklerımızı alırz en kısa zmnda

amın canım tez zamanda anne olmamız dıleğıyle..

Bu güçlü duruşundan dolayı tebrik ediyorum canım seni... Normal yaşantında nasılsın bilemem ama yazdıklarını okuyunca anlıyorumki çabuk toparlanıp, tedavine devam edeceksin. Güçlü + pozitif + dik duruşlu olman tedavini aslında tekrar başlattı bile sen farkında değilsin :))

kızlar sürekli yazanlardan kaç kişi kaldı hamileliği devam eden bilmiyorum, benim de içime korku düştü çoğumuzun böyle devam etmeyince. istanbula geldim bu arada. dün gece minicik kan lekeleri geldi peçeteye, yarın burda ki doktoruma gidicem.inşallah herşey yolundadır. düşük riskine zaman biter, içim ne zaman tamamen rahatlar bilmiyorum. ilk 3 ay mı tehlikeliydi ? hepinizi öpüyorum.

cnm allah hepimize hayırlısını versin, eğer bir ay içinde başlayabiliceksen tekrar bence bu güzel haber :) rahim kendini tamamen temizliyo muymuş, yeterince dinlenmiş, yenilenmiş oluyo muymuş bunları iyice sor bence doktora.

Hiç sorma canım aynı korku bendede varkanamam devam etmiyosa tehlikeli değildir heralde canım.

Hiç sorma canım aynı korku bendede varkanamam devam etmiyosa tehlikeli değildir heralde canım.
yok canım devam etmiyo, o kan damlası rahimden mi geldi, crinone tahriş etti de vajinadan mı geldi onu da bilmiyorum ama gece sürekli rüyamda altımdan deli gibi kan geldiğini, peçeteleri kıpkırmızı gördüm, acaip etkiledi beni.

access istanbula dönmene cok sevindim! umarım hersey yoluna girmiştir.
kontrolden dönünce mutlaka haber ver, düşük riski 12. haftada bitiyor dedı benım doktorum, bendende crinone jelle birlikte lekeler oluyor, doktor yerleşmeye calıştığı için dedi. benim cok sıddetlı kanamam olmustu hatırlarsan ama bak cok sukur sımdılık yolunda gıdıyor, içini ferah tutmaya çalış lutfen

saol canım benım guclu olmak zorundayım yoksa bebeklerıme nasıl kavuşacağım ınanırmısın bnde nasıl bu durumu hazmettım atlattım anlamadım ama ben Rabbıme fazlasıyle sığındım ınan ağlamak ıstıyorum sureklı ağlayamıyorum... birşeyler kıtledi sankı benı bol bol dua edıyorum bebeklerıme kavuşmak ıçın elımden ne gelırse yapacağım pes etmıyeceğim.. sen nasılsın bu arada

taze anne Allahın ıznıyle hıç bişey olmamıştır sen stres yapma dıkkat et o kanamalar genellıkle oluyormuş dinlen biraz bu ara çok yıprandın sen.....

tabı tabı şu perşembe olsun hepsını soraağım... aklımda kalanların ınşallah çok çabucak başlarım tedavıme hayırlısı ile yumurtalarımda guzel çözünüp bana sağlıklı sımsıkı tutunup ve ayrıca bebeklerımız saglıklı ve guzel bır şekilde gelişirse bu iş tamamdır

evet canım bence doğru bir tespit. tüp bebek hamilelikleri sıkıntılı. mayıs ayı topiğinde bir arkadaşı okudum. herşey iyiyken, problem yokken yarım saatin içinde kanama ve düşükle sonuçlanmış tüylerim diken diken oldu. çok üzüldüm. ilk tedaviye başladığımız günden itibaren hep sonuçlar uygun mu, ne olacak gibi stres üstüne stres. ne yapacağız bilmiyorum. açıkçası çok korkuyorum. kendi kendime hamileyim bile diyemiyorum, sevinemiyorum. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı, salih evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.

doktorum bana 10. haftadan sonra düşük oranı çok düşüyormuş dedi. sağlıklı gebelik olarak %95'e çıkıyormuş oran. sen de bu dönemi bitirmek üzeresin inş. sen kendini hiçbirşey için üzme Allah'ın izniyle bşey olmaz:)

canım bugün saat 4 de gidicem doktora, geri döndüm ama burda çok strese giriyorum, anneme geri gitmek istiyorum. geri geldim ama pişman oldum neyse inşallah şu 3 ayı atlatırım sorunsuz, düşüksüz. sonrasından daha az korkucam. cnm ne güzel maşallah de dilini ısır, bundan sonra böyle devam etsin seninki de.

cnm herşey güzel, gönlünce, sağlıkla devam etsin bundan sonra. çok ağladın, allah bundan sonra güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…