- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.598
- 798
Yok taze anne zaten doktora Perşembe gunu gideceğim... inşallah kurtaj olmadan kese ilçalrı kestıkten sonra kendılıgınden duşer. arada kahve akıntım gelıyor ve sabahları jelı sıktıktan sonra dısı kanlı bır şekılde çıkarıyorum sanırım jel zarar verdı içerde yada bırıkme yaptı Dua ediyorum Rabbım olumsuz olucaksa en zararsız bır şekılde kurtullamı nasıp etsın..
çok sağol canım ama deniz çok soğk hala ısınmamış
canım çok geçmiş olsun .rabbim sabırlar versin eminim çok zor bir süreç geçirmişsindir allahın izniyle durmak yok yola devam
AHHHbilsem ahh anlasam rutın kontrole gıttım ama kalbının durdugunu ogrendm kabus gıbıydıcanım çok geçmiş olsun Allah sabırlar versın ya ben şunu anlayamıyorum doktrlar dıyorya tup bebek rıskı yok normal gebelık gbı pekı neden hep dusukle yada başka sorunlarla gebelık sonlanıyor anlamadım gıttı canım sana yardımcı olmak cok isterdim...
ÇOK TESEKKUR EDRIM..COK ZOR HALA INANAMIYRM 3 AY BEKLEMEM GEREKIYRMUS SONRA DEVAM EDECEGM İNS.
AHHHbilsem ahh anlasam rutın kontrole gıttım ama kalbının durdugunu ogrendm kabus gıbıydıyenı durmus kalbı dedı dr. yanı bıkacsaat ıcınde..hemen allaım kı genetıge gonderrm dedı..sımdı sonuc beklıyrm..
cnm hiç olumlu sonuç alma şansın yok mu perşembe günü ?
maalesef taze anne olması için neler vermezdım ama yok doktor bır hafta sanırım kendımı alıştırmam ıçın verdı ayrıca bana seu dedı kurtaj olmazsan 1 ay içinde tekrar deneme yapabiliriz dedi bir ay yeterlimi yeni tedavi için... Ayrıca kahve lekelenmem ve bugun pembe olarak bıraz kan geldı sanırım gıdıyor boş kesecığım bebegım dıyemıyrum çunku bon boş.Dua edıyorum ınşallah bırdahakı tedavımde saglıklı ve dolu kesecıgım olur. BİRDE BEN BOŞ GEBELİĞİ ANLAYAMIYORUM HERSEYİN EN KALITELISI SEÇİLDİ ve 5 blast konuldu ama olmadı tamam hersey Rabbımden ama bır sebebı olmalı..
üzücü haberler üst üste gelmiş
ben ilk teste değerim çıktığında, ay ay olan ocak mart topiclerin ilk sayfalarını incelemiştim çok kişinin devam etmedi diye eklenmiş ozaman bizim ilk sayfaya bakıp düşündüm benimde öyle olucak belki bazı arkadaşlarımızında diye düşündüm demekki tüp bebek hamileliğinde risk asla normal hamilelikteki risk gibi değilmiş
bahar,tuba inşallah diğer tedavinde kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler elde edersiniz
skgk seninde belirsiz hala anladığım kadarıyla inşallah rabbim bir mucize yaşatır
Canım çok geçmiş olsun( Nasıl teselli etsem ne desem boş biliyorum ama şuna inanmanı istiyorum herşeyin vardır vakti zamanı ve umarım o zaman seni çok bekletmez ((
hepınıze cok tesekkur ederım.. SKGK sana da cok cok gecmıs olsun ınsallah bıan once saglına kavusrsun ıns hepımız kucaklarımıza bebklerımızı alırz en kısa zmnda
amin canım Rabbımın mucızelerı tukenmez ınşallah ama ne yim hepimiz inşallah tez zamanda anne oluruz..
amın canım çok saol alıştım bıle artık yapacak bışey yokkı elden bışey gelmez ınşallah Rabbım çok bekletmeden hepımıze evlatlarımızı saglıklı hayırlı bır şekılde nasıp eder..
amın canım tez zamanda anne olmamız dıleğıyle..
Yok taze anne zaten doktora Perşembe gunu gideceğim... inşallah kurtaj olmadan kese ilçalrı kestıkten sonra kendılıgınden duşer. arada kahve akıntım gelıyor ve sabahları jelı sıktıktan sonra dısı kanlı bır şekılde çıkarıyorum sanırım jel zarar verdı içerde yada bırıkme yaptı Dua ediyorum Rabbım olumsuz olucaksa en zararsız bır şekılde kurtullamı nasıp etsın..
kızlar sürekli yazanlardan kaç kişi kaldı hamileliği devam eden bilmiyorum, benim de içime korku düştü çoğumuzun böyle devam etmeyince. istanbula geldim bu arada. dün gece minicik kan lekeleri geldi peçeteye, yarın burda ki doktoruma gidicem.inşallah herşey yolundadır. düşük riskine zaman biter, içim ne zaman tamamen rahatlar bilmiyorum. ilk 3 ay mı tehlikeliydi ? hepinizi öpüyorum.
yok canım devam etmiyo, o kan damlası rahimden mi geldi, crinone tahriş etti de vajinadan mı geldi onu da bilmiyorum ama gece sürekli rüyamda altımdan deli gibi kan geldiğini, peçeteleri kıpkırmızı gördüm, acaip etkiledi beni.Hiç sorma canım aynı korku bendede varkanamam devam etmiyosa tehlikeli değildir heralde canım.
kızlar sürekli yazanlardan kaç kişi kaldı hamileliği devam eden bilmiyorum, benim de içime korku düştü çoğumuzun böyle devam etmeyince. istanbula geldim bu arada. dün gece minicik kan lekeleri geldi peçeteye, yarın burda ki doktoruma gidicem.inşallah herşey yolundadır. düşük riskine zaman biter, içim ne zaman tamamen rahatlar bilmiyorum. ilk 3 ay mı tehlikeliydi ? hepinizi öpüyorum.
Bu güçlü duruşundan dolayı tebrik ediyorum canım seni... Normal yaşantında nasılsın bilemem ama yazdıklarını okuyunca anlıyorumki çabuk toparlanıp, tedavine devam edeceksin. Güçlü + pozitif + dik duruşlu olman tedavini aslında tekrar başlattı bile sen farkında değilsin :))
cnm allah hepimize hayırlısını versin, eğer bir ay içinde başlayabiliceksen tekrar bence bu güzel haber :) rahim kendini tamamen temizliyo muymuş, yeterince dinlenmiş, yenilenmiş oluyo muymuş bunları iyice sor bence doktora.
üzücü haberler üst üste gelmiş
ben ilk teste değerim çıktığında, ay ay olan ocak mart topiclerin ilk sayfalarını incelemiştim çok kişinin devam etmedi diye eklenmiş ozaman bizim ilk sayfaya bakıp düşündüm benimde öyle olucak belki bazı arkadaşlarımızında diye düşündüm demekki tüp bebek hamileliğinde risk asla normal hamilelikteki risk gibi değilmiş
bahar,tuba inşallah diğer tedavinde kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler elde edersiniz
skgk seninde belirsiz hala anladığım kadarıyla inşallah rabbim bir mucize yaşatır
selamm
neresindesin bilmiyorum ama palamutbüküne mutlaka gidin şahane bir denizi var :) iyi tatillerr
access istanbula dönmene cok sevindim! umarım hersey yoluna girmiştir.
kontrolden dönünce mutlaka haber ver, düşük riski 12. haftada bitiyor dedı benım doktorum, bendende crinone jelle birlikte lekeler oluyor, doktor yerleşmeye calıştığı için dedi. benim cok sıddetlı kanamam olmustu hatırlarsan ama bak cok sukur sımdılık yolunda gıdıyor, içini ferah tutmaya çalış lutfen
saol canım benım guclu olmak zorundayım yoksa bebeklerıme nasıl kavuşacağım ınanırmısın bnde nasıl bu durumu hazmettım atlattım anlamadım ama ben Rabbıme fazlasıyle sığındım ınan ağlamak ıstıyorum sureklı ağlayamıyorum... birşeyler kıtledi sankı benı bol bol dua edıyorum bebeklerıme kavuşmak ıçın elımden ne gelırse yapacağım pes etmıyeceğim.. sen nasılsın bu arada
taze anne Allahın ıznıyle hıç bişey olmamıştır sen stres yapma dıkkat et o kanamalar genellıkle oluyormuş dinlen biraz bu ara çok yıprandın sen.....
tabı tabı şu perşembe olsun hepsını soraağım... aklımda kalanların ınşallah çok çabucak başlarım tedavıme hayırlısı ile yumurtalarımda guzel çözünüp bana sağlıklı sımsıkı tutunup ve ayrıca bebeklerımız saglıklı ve guzel bır şekilde gelişirse bu iş tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?