Olmasaydı benim olmazdı. ....hayellerinizin peşinden lutfen koşun ....
Merhaba arkadaşlar,
Yurudugunuz bu tozlu yollarda yurumuş hatta surunmuş biri olarak sizlere tecrubelerimi aktarmak isterim.
ben 22 yaşında evlendim ve bir yılın sonunda bebek istemi ile doktor doktor dolaşmaya başladım.
doktorların hepsi aynı şeyi söyluyordu PKO hasta oldugum için menepoz başlangıcı ve azo spermi, elimizde ters duran ve geride olan bir rahim vardı. Ben bu verilerle ne Ankara da ne de İstanbul da gitmediğim hoca bırakmadım. Elimizde bir evimiz birde arabamız vardı . Gitti arkadaşlar. Hele son denememizde tam bikac bankadan kredi cekmiştik. Çok ama çok zor gunler yaşadık.Cocuk istemi bende bir saplantı halini almıştı. Psikologa da gittik ama çözum olmadı.
Ben inanmıştım arkadaşlar. Kalbiminin taaa içinden inandım. Ankarada bu yola ilk cıktıgımda ismini duydugum ama bir turlu gitme fırsatı bulamadığım son çare olarak GURGAN CLINIC e gitmeye karar verdik. Burayı Prof. Dr. Timur Gurgan ve Doç. Dr. Aygul Demirol birlikde omuz omuza vererek insanların hayatlarına ışık oluyorlar. Timur Hoca nın bir ayağı sureklı yurt dışında kadın ve erkek kısırlığında Amerika ve Avrupa ne yapıyor diye takip edip tum gelişmleri Turkiye ye getirip Turk halkına uyyarlamakla meşgul.
Ben yoluma guler yuzlu, anlayışlı tavrı ve her gittiğimiz de tum sorularımıza uzun uzun cevaplar veren içimizi rahatlatan Doç. Dr. Aygul DEMİROL ile çıktık.
Kendisi tedavimiz boyunca her zaman yanımızda oldu. Bana ve eşime önerdiği doğal destek beslenme urunlerı ve ılaçlarla önce yumurta ve sperm rezervlerimizi canlandırıp oluşan hucrelerımızın kalitesini artırdı. 4 ay suren tedavimizi GEBELİK AŞISI ve CO-KULTUR yardımcı ureme teknikleri ile yumurtalarımızı toplayıp, embriyolarımızı yerleştirdi. Doç. Dr. Aygul DEMİROL un sayesinde şu an ikiz annesiyim.
Kızlarımın adı DURU ve DERİN. Sizlerde bu sorunu aşmak istiyorsanız lutfen dogru insanı bulup HAYELLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN ..
Biz hayellerimizi önce Allahımın sonrada GURGAN CLINIC den Doç. Dr. Aygul DEMİROL hocam sayesinde ulaştık. Doç. Dr. Aygul DEMİROL her hasta ile tek tek ilğilenip her hastanın sorununa özel yardımcı ureme teknikleri uygulayıp fiyat farkı talep etmiyorlar.Cebinizdeki para ile değil çocugunuz olması ile ilğileniyorlar. Lutfen duz yolda yolunuzu kaybetmeyin.Son olarak;
Aygul Hocam iyiki hayatımıza dokundunuz, İyi ki varsınız, ALTINTAŞ ailesi sizi cookkk seviyor