• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar geldim şimdi doktordan kalp atışını tekrar duydum, bebeğim 2 cm olmuş burnunu gözünü falan gördüm çok net olmasa da yerim onu ben :)
inşallah skgk da bugün güzel haberle gelir, son zamanlarda çok üzüldük, çok kaybımız oldu, bundan sonra allah hepimize güzel yazılar yazsın inşallah.

çok sevindin canım. ne güzel büyümüş maşallah

Maalesef iyi haberler yok kese buyumus ici bos bir hafta daha beklicez ama sans cok azdedi doktor kurtaj olacagim buyyk ihtimal Rabbim sizinbebekkerinize saglik vesin...

imşallah öyle olmaz canım. çok üzüldüm. ama hemen umutsuzluğa kapılma belki görünür bebeğin.

skgk cim inşlh iyi sonuç alırsın bi hfta sonra temellim o dün yasin oudum meryem süresi okudum 707 kere yavaris çektim ayetel kürsü okudum hep dualarımda sizlerde vardınız cnm inşlh güzel haberler alırız sarı civcivim çok sevindim adına hamile haberi alan herkesi tebrik ederim öptm kocamn hepinizi

kızlar nerelerdesiniz ben tatil hazırlıkları yapıyorum nasipse yarın akşam 8 de yola çıkıyoruz inşallah iyi gelecek tatil

kızlar nerelerdesiniz ben tatil hazırlıkları yapıyorum nasipse yarın akşam 8 de yola çıkıyoruz inşallah iyi gelecek tatil

ohh maşallah aycenım emınım ıyı gelecek sana degerlerın dustumu ne durumdasın su anda bende kendımı toparlamaya başladım ınşallah kurtaj olmadan rabbım olumsuz olacaksa kendılıgınden duşmesını nasıp eder..

çok sevindim ya inş çok eğlenceli ve güzel geçer. o kadar çok ihtiyacımız var ki bizim de! işe gitmeyi hiç istemiyorum artık. sana kolay gelsin. bol renkli kıyafetler al yanına, cicili bicili:)

çok sevindim canım ya çok iyi gelicek tatil sana bizde ağustosta gidicez eşimin izni ozamn bende 1 haftaya memleketime ailemin yanına gidicem çok iyi gelicek..sana iyi eğlenceler diliyorum hiçbişey düşünme orda bebek falan aklından çıkar tatilin keyfini çıkarın..kafan rahatladımı bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin..

canım aşağıdaki yazı bir üyeden alıntı;
Gönlünü ferah tut , iyi düşün iyi şeyler bulsun seni.
Ben bu bebeğim için gittiğim de boş kese olma ihitmali çok yüksek dendi , çünkü adet günümle uyuşmuyordu , ekranda ki görüntü , ancak doktorum bır hafta daha bekleyeceğim dedi ve gittiğim de geç döllenme nedeni ile göremediğim kızımı gördüm..

Onun için umudunu yitirme , he olduki boş gebelik , olsun her şerde bir hayır vardır unutma ...

canım aşağıdaki yazı bir üyeden alıntı;
Gönlünü ferah tut , iyi düşün iyi şeyler bulsun seni.
Ben bu bebeğim için gittiğim de boş kese olma ihitmali çok yüksek dendi , çünkü adet günümle uyuşmuyordu , ekranda ki görüntü , ancak doktorum bır hafta daha bekleyeceğim dedi ve gittiğim de geç döllenme nedeni ile göremediğim kızımı gördüm..

Onun için umudunu yitirme , he olduki boş gebelik , olsun her şerde bir hayır vardır unutma ...

çok saol canım biliyorum hersey RAbbımden her an ne yaşayacağımızn garantısı yokki şuan rahatım uzuluyorum ama en azından artık oncekı gıbı gel gıtlerım yok ne olacak dıye dun gttm alışverış yaptım kafamı dağıttım ısyan etmedım etmıcem de ıkıtane daha bebeğim var belki Rabbım ıkız nasp eder olmazsa yıne pes etmıcem yıne tedavı olucam. Rabbım bunu nasıp ettıyse devamınında geleceğine inanıyorum....Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın...

EN USTUN IBADET , SIKINTI ANINDA SABIRLA KURTULMAYI BEKLEMEKTIR.. HZ.MUHAMMED(S.A.V) BEKLIYORUM...

ohh maşallah aycenım emınım ıyı gelecek sana degerlerın dustumu ne durumdasın su anda bende kendımı toparlamaya başladım ınşallah kurtaj olmadan rabbım olumsuz olacaksa kendılıgınden duşmesını nasıp eder..

evet canım inşallah iyi gelicek yarın sabah test yaptıracağım son yaptırdığımda düşmeye başlamamıştı bakalım yarın ne durumda .

çok sevindim ya inş çok eğlenceli ve güzel geçer. o kadar çok ihtiyacımız var ki bizim de! işe gitmeyi hiç istemiyorum artık. sana kolay gelsin. bol renkli kıyafetler al yanına, cicili bicili:)
inan çok bunalmıştım inşallah iyi gelir

hayırlı yolculuklar aycencim, eminim cok ıyı gelecek tatil biraz kafanı dagıtırsın! bu arada ne oldu degerın sıfırlandı mı?
çok sağol canım yarın test yaptıracağım o zaman belli olacak

kafanı dağıt güzelce, hiç bunları düşünmeden geçir vaktini. iyi yolculuklar cnm
bende öyle yapmaya çalışacağım

çok sevindim canım ya çok iyi gelicek tatil sana bizde ağustosta gidicez eşimin izni ozamn bende 1 haftaya memleketime ailemin yanına gidicem çok iyi gelicek..sana iyi eğlenceler diliyorum hiçbişey düşünme orda bebek falan aklından çıkar tatilin keyfini çıkarın..kafan rahatladımı bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin..

inşallah canım sende güzel vakit geçirirsin inşallah

valla bugün aldım çok çici şeyler ayaklarıma kara sular indi dolaşmaktan. Kadıköy Üsküdar Ümraniye kazan bende kepçe oldum

Son düzenleme:
çok saol canım biliyorum hersey RAbbımden her an ne yaşayacağımızn garantısı yokki şuan rahatım uzuluyorum ama en azından artık oncekı gıbı gel gıtlerım yok ne olacak dıye dun gttm alışverış yaptım kafamı dağıttım ısyan etmedım etmıcem de ıkıtane daha bebeğim var belki Rabbım ıkız nasp eder olmazsa yıne pes etmıcem yıne tedavı olucam. Rabbım bunu nasıp ettıyse devamınında geleceğine inanıyorum....Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın...

EN USTUN IBADET , SIKINTI ANINDA SABIRLA KURTULMAYI BEKLEMEKTIR.. HZ.MUHAMMED(S.A.V) BEKLIYORUM...

helal sana kuzum benim :16:

helal sana kuzum benim :16:

Saol taze anneee insallah Rabbim sizin bebeklerinize uzun omur versin sonrada arkanizdan biz gelecegiz Rabbimin izniylee sende kafana hicc bisey takma cunku sende Rabbimin iki emaneti var kendi canin ve bebeginin cani ikisinede iyi bakk Insallah karam bahar aycen ben daha aklima gelmynbi suru arkadasim var isimlerini simdi hatirlayamadim hepimiz arkanizdan yetisecegiz bebeklerimizle..

valla bugün aldım çok çici şeyler ayaklarıma kara sular indi dolaşmaktan. Kadıköy Üsküdar Ümraniye kazan bende kepçe oldum

Ohh iyi yapmissin canim ilk once biz saglikli ve saglam durucazki Rabbim bebeklerimizi bize nasip etsin.. iyi tatillerrr

Kızlar benim feci bel ağrım var ayakta duramıyom sırtım ağrıyo normalmi bunlr bu kadar erken zamanda

Canim kanaman agir karin ve kasik agrin olmadigi surece normal sonucta iki bebek var sayilir ve vucut hamile kaldigindan itibaren harekete geciyorr bebek kendine yer yapiyor :1: eee normal yaniii icini ferah tut bebeklerinide uzme bak cok guzel basladinn

Back