• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar geldim şimdi doktordan kalp atışını tekrar duydum, bebeğim 2 cm olmuş burnunu gözünü falan gördüm çok net olmasa da yerim onu ben :)
inşallah skgk da bugün güzel haberle gelir, son zamanlarda çok üzüldük, çok kaybımız oldu, bundan sonra allah hepimize güzel yazılar yazsın inşallah.

gördün mü boşuna strese soktun hep kendini artık ağlamak yok :) ikizler geliyo annesi :
eğer ikizse ben o bebişlere nası yetecem nasıl bakacam onu düşünmeye başladım:18:sezeryan olcak:18:doğumdan hemen sona toparlanamayacam:18:

ay stres yapma bu kadar :/ allah herşeyin hayırlısını versin, ikizi veren allah bakımını da bi yol buldurur elbet :) sen sakin kal ki bebeklerin sakin mutlu huzurlu olsun karnında.

Maalesef iyi haberler yok kese buyumus ici bos bir hafta daha beklicez ama sans cok azdedi doktor kurtaj olacagim buyyk ihtimal Rabbim sizinbebekkerinize saglik vesin...

kızlar geldim şimdi doktordan kalp atışını tekrar duydum, bebeğim 2 cm olmuş burnunu gözünü falan gördüm çok net olmasa da yerim onu ben :)
inşallah skgk da bugün güzel haberle gelir, son zamanlarda çok üzüldük, çok kaybımız oldu, bundan sonra allah hepimize güzel yazılar yazsın inşallah.

ayy canım çok güzel ya inş kucağına aldığın günleride görürsün.

ay çok sevındım ya! cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın ınsaallah! accsses ne kadarlık oldu sımdı tam olarak, bırde su kesenın yerlesememe durumu vardı o neoldu? duzelmısmı?

Maalesef iyi haberler yok kese buyumus ici bos bir hafta daha beklicez ama sans cok azdedi doktor kurtaj olacagim buyyk ihtimal Rabbim sizinbebekkerinize saglik vesin...

1 hafta daha bekleyecegınıze gore sansın hala devam edıyor demekkı cıkmadık candan umut kesılmez, yenı gun neler getırıyor ınsana bılınmez, ınsaallah ıyı sonuclanır canım, dualarım senınınle

canım çok üzüldüm inş öle bişey olmaz ümidini kaybetme beklemekte çok zor belirsizlik içinde..sabırlı güçlü olmaya çalış kendini herşeye hazırla inş bebeğin seninledir..

ay çok sevındım ya! cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın ınsaallah! accsses ne kadarlık oldu sımdı tam olarak, bırde su kesenın yerlesememe durumu vardı o neoldu? duzelmısmı?
cnm düzelmiş oturmuş kese. şimdi 8+3 ya da 4 oldu. ilk önce sesi ayarlayamadı doktor. ses gelmeyince benim beynime kan sıçradı resmen hissettim vücudumda bi dalga. doktorda panikledi. neyse sonra geldi ses ama benim ömrümden ömür gitti :s

SKGK ben olsam fırlar başka bi doktora giderim çok ciddiyim, böyle belirsizlik içinde bir hafta daha nazı geçer. bak bugün doktor az daha duyamıyodu kalp atışını, hem kendi panikledi hem bana kalp krizi geçirtti. git başka bi görüş al kuzum bişey kaybetmezsin. öf çok zor ya allah yardımıcın olsun kuşum.

yolk kesesi var mı içinde ? kuzum sen başka bi doktora gitsene

yolk kesesı falan bışey demedı kese var ama içi boş dedi

1 hafta daha bekleyecegınıze gore sansın hala devam edıyor demekkı cıkmadık candan umut kesılmez, yenı gun neler getırıyor ınsana bılınmez, ınsaallah ıyı sonuclanır canım, dualarım senınınle

teşekkür ederim hersey için ama pek olumlu yok %10 diyelim Rabbım inşallah nasıp eder hersey ondan yapacağım hiç bişey yyok..

canım çok üzüldüm inş öle bişey olmaz ümidini kaybetme beklemekte çok zor belirsizlik içinde..sabırlı güçlü olmaya çalış kendini herşeye hazırla inş bebeğin seninledir..

saol canım zaten hazırlıklıyım ama uzulmemek elde değil inşallah kurtaj olmam barı ondan sıyrılayım çok uzgunum çokkk

skgk canım Rabbim inş bebeğini sana bağışlar. çok üzüldüm ama başka bir doktora görünsen sanki daha iyi olacak gibi. yolk kesesi oluşmuş ise boş gebelik olmadığı anlaşılıyor. hakkında inş hayırlı olan, güzel olan olsun. Rabbime dua ediyorum hepimiz için.
acces senin adına sevindim canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. bebeğini sana bağışlasın:)

skgk canım Rabbim inş bebeğini sana bağışlar. çok üzüldüm ama başka bir doktora görünsen sanki daha iyi olacak gibi. yolk kesesi oluşmuş ise boş gebelik olmadığı anlaşılıyor. hakkında inş hayırlı olan, güzel olan olsun. Rabbime dua ediyorum hepimiz için.
acces senin adına sevindim canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. bebeğini sana bağışlasın:)
amin cnm inşallah

skgk canım bende senden haber bekliyordum şimdi çok üzüldüm rabbim inşallah bir hafta sonra güzel haberler almayı nasip eder.istersen yarın başka bir doktora gidip fikir danışabilirsin.hem geç döllenme olamazmı bu sebepten görmemiş olamazmı?rabbim inşallah öyle birşeydir ve sonunda çok mutlu olursun canım.rabbim yüzüne gülsün inşalah.

SKGK ben olsam fırlar başka bi doktora giderim çok ciddiyim, böyle belirsizlik içinde bir hafta daha nazı geçer. bak bugün doktor az daha duyamıyodu kalp atışını, hem kendi panikledi hem bana kalp krizi geçirtti. git başka bi görüş al kuzum bişey kaybetmezsin. öf çok zor ya allah yardımıcın olsun kuşum.

skgk canım bende senden haber bekliyordum şimdi çok üzüldüm rabbim inşallah bir hafta sonra güzel haberler almayı nasip eder.istersen yarın başka bir doktora gidip fikir danışabilirsin.hem geç döllenme olamazmı bu sebepten görmemiş olamazmı?rabbim inşallah öyle birşeydir ve sonunda çok mutlu olursun canım.rabbim yüzüne gülsün inşalah.

kızlar desteğınızıçın çok saolun ama doktor gec gelışıo kesen dedı bebek olsada gec gelıştığı için ılerısını hayırlı gormuyorum dedı yanı şansın çok az dedı orneklerı okuyorum olumlu olan çok az bıkaç gun daha bekleyıp kendımı toparlayıp belkı gıderım suan n yapacağımı bılmıyorum sadece sessızce dusunuyorum keske demek te ıstemıyorum seytana uymamak ıcın Rabbıme bıraktım verende alanda o nasıbımde varsa bır hafta sonra zımba gbı kendını bellı eder.. Oyuzden dua edıp zamanı gelınce vereceğı bebeğımı beklıyeceğim. ınşallah kurtaj olmam bıde onun acısını çekmeyeyım... Bu arada benıde dualarına katın olur mu hepınız omuyorum Rabbım sızın bebeklerınıze sağlıklı uzun hayırlı omurler versın...

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayı
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim 7 hafta 6 günlük olmuş. Kalbide atıyor. çok şükür allahıma. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Inşallah forumda hep güzel haberler duyarız.
ayyyy ne güzellll canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah

kızlar kan sonucum 535:)
ne güzel maşallah

saol canım mecbur kalınca sabrıda öğreniyosun elinden bişey gelmiyo..bende aynen bekarlığımdan beri hep hayalini kuruyorum evlenince hemen çocuğum olsun istiyodum çevremdeki insanlar 6 ay 1 sene olmasın evliliğin tadını çıkar dedikce onlara kızıyodum ben istiyorum öle demeyin diyodum olmadı işte yine içimde hep bi özlem var canım çok yanıyo..insan neyi çok isterse onunla sınav olurmş allahım sabır güç versin bu sıkıntıların sabrın sonunda mükafatını alıcaz inş.

evet canım bıraz daha öncekine göre sabretmeyi öğrendim .rabbim o sınavdan hayırlısı ile güzel sonyuçlar almayı nasip etsin

gördün mü boşuna strese soktun hep kendini artık ağlamak yok :) ikizler geliyo annesi :
eğer ikizse ben o bebişlere nası yetecem nasıl bakacam onu düşünmeye başladım:18:sezeryan olcak:18:doğumdan hemen sona toparlanamayacam:18:
canım şimdiden onları kafana takma keyfini çıkar benim ablamında ikizleri var onlar sağlıklı olsunda bakması kolay

oooooo teyzeleri yer onun ağzını burnunu annesi

canım evet beklemek çok zor ama çıkmadık candan ümit kesilmez neylerse güzel eder mevlam inşallah bebeğin hayırlısı ise seninle kalır canım

Back