sebebi belli canım bana laboratuar ortamında bölünürken şekli bozuk kromozom anomalisi olan embiriyo transfer edilmiş böle durumda gebelik kısa sürüyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş bebek.. ellerinde başka embiriyo yokmuş onu koymuşlar....doktorun açıklaması bu bunu bilmek duymak ayrı bi yıkım oldu bana.. allahım büyük elbet bigün bebeğim olcak bunu biliyorum.
bunlarda insan işte çok üzüldüm arkadaşım bunları ALLAHAhavale ediyorum o kadar umut emek gerçekten yazıklar olsun baharcım şöyle düşünmeye çalış hamile kalabiliyorsun inşallah daha iyi bir merkezde bi dahaki denemende sağlıklı sıhatli evladını kucağına alırsın inşallah canım çoook geçmiş olsun
canım soğuduysan değiştir istersen güven olmayınca olmuyo bu işler bi araştır bakalım istanbul tüp bebek merkezinede iyi diyolar eşimin teyzeside orda tedavi görüyo doktor çok iyiymiş ermeni bi doktormuş ismi tam aklımda değil arel beymi diyodu sanki tam hatırlayamadım
cnm bence doktorunu değiştir, bi kere soğuduysan artık olmaz doktor hasta ilişkisi olması gerektiği gibi.
ama bence klinik değiştirme en azından biliyoruz ki bahçeci grubunun labaratuarı en iyilerinden.
bak görüyosun labaratuar ne kadar önemli. bana transferden hemen önce videolarını izlettirmişleridi embriyolarımın. birisi daha iyi öteki daha yavaş falan ama detaylı anlatmıştı bana embriolog. en azından herşey şeffaf, aklın kalmaz.
özlem canım san abir şey sormak istiyorum sanada değeri düşürmek için iğne verdiler mi ve ne kadar sonra adet oldun bana bilgi verirmisin.bir an önce şu değerim düşse onunda stresi bir başka
öyle ya da böyle eninde sonunda o bebekler bu kucaklara gelecek :) buna inancımızı kaybetmeyelim en önemlisi inanmak :)
Sol kasığımda batma var kızlar inş adet habercisi değildir
Aret bey canimcanım soğuduysan değiştir istersen güven olmayınca olmuyo bu işler bi araştır bakalım istanbul tüp bebek merkezinede iyi diyolar eşimin teyzeside orda tedavi görüyo doktor çok iyiymiş ermeni bi doktormuş ismi tam aklımda değil arel beymi diyodu sanki tam hatırlayamadım
evet canım bende duydum o doktoru aret bey iyi bir doktormuş ama ben bahçeci tüp bebek merkezide farklı bir doktora gitmek istiyorum
aycen canım, sana vurulan iğne normal gebeliklere vurulmuyor, sana vurulan dış gebelik olduğu için. boş gebeliklere yada kalbi atmadığı zaman falan onlara iğne yapılmıyor. dış gebelik tüpe yada kanallara zarar vermesın dıye iğne yapılıyor, vurulan iğne kanser hastalarına yapılan iğne, bebek daha fazla buyuyup anneye zarar vermesın dıye vuruyorlar.
bu arada nasıl oldun canım ınsaallah toparlanmıssındır.
Yok canim bu iyiye isaret kndni cok dinleme bak valla biliyorum zor ama bnde hic bir belirti yoktu suan icin hamileyim insallah devami gelir bunca olumsuz sonuclar olunca arkadaslarimda umudum azaldi cok uzuldum onlar icin hafta sonu keseyi gormeye gidicem ama onda bile umidim yokRabbim ne derse o olucak hic biseyden zevk almiyorum cok durgunlastim icime kapandim sonumuz hayirli eylesin Rabbim..
benim doktorum ümit beydi cnm ben memnunum hamilelik takibimi de o yapıyo şimdievet canım biliyorum labaratorı çok iyi ben sadece doktor değiştirmek istiyorum senin doktorun kimdi canım memnunmusun?
amin inşaallah canım gözün aydın, kalp atışını duymussun coookk sevındım. kaç gündür nerelerdesın yahu? merak ettım
arkadaşlar ben birazönce doktorun hemşiresini aradım sordum doktorun anlatmak istediğini ben yanlış anlamışım erken kayıp gebeliklerde genelde bebek sağlıksız olurmuş kromozom anomalisi olabilirmiş bu bi tahminmiş onun için devam etmemiş olabilirmiş hamileliğin..daha önceden bilseydik öle bişeyi koyarmıydık hiç diyo embiriyoda hafif bozukluk varmış ama çok kaliteliymiş sağlıklı gebeliğe engel değilmiş bu açıklama daha rahatlattı beni oanki psikolojiyle iyi anlamamışım..
baharcım öyledir bile bile koymazlar bana da aynısı dendi oluşurken bir şeyler eksik oluşmuş hücrelerde aslında tam nedenide bilinmiyor öyle olduğu düşünülüyor ama bu onların görebilecekleri birşey değil yani kimse yapmaz bunu bilemezle, sadece kalite sınıflandırması yapabiliyorlar bazen kötü dedikleri kaliteler bile tutabiliyor nasip yani inşallah diğer tedaviye yüzümüz güler hatta tedavi olmadan gelir mucizemiz
aycen cnm benim kese oluşmadan değerim düştü yani kimyasal deniliyor kanama uzun sürdü kendiliğinden düştü cnm allahtan başka birşeye gerek kalmadı
bursada annemin bütün arkadaşları hiç boş bırakmadı geldiğimden beri bi pohpoh böyle el bebek gül bebek :) sen nasısın cnm, sen de duymuşun kalp atışını çok mutlu oldum okuyunca :)
cnm bacak kasılması falan bende de oluyo arada ama hiç mide bulantısı çekmiyorum yaw :26: doktor daha ne istiosun dedi ama herkes mide ağrısı çekiyo, bende mide fıtığı var reflü var ne ararsan var ilacımı bile içmiyorum artık, midem bana mısın demiyo hayatımın kalanını hamile olarak geçirmek istiyorum midem hiç bu kadar iyi olmamıştıOh oh ne guzel! Babaevi gibisi, annekucagi gibisi varmi? Keyfini cikar canim bursada benim ev sevdigim sehirlerden! Ben cok zor geciriyorum mide bulantisi beni oldurecek, oglenden beride sag bacagim kasiliyor dizimin arkasi! 7 haziranda kontrol var bakalim insaallah devam eder!
çok üzgünüm yanlış anladığım için kötü düşünmek istemedim emin olmadan ama yinede kendimi kötü hissettim böle düşündüğüm için o anki psikolojiyle aklımda kalanları böle anlamışım nerdeyse doktor ve hastane hakkında olumsuz düşüncelere sebep oluyodum..inş canım tedaviye gerek kalmadan bu yaz kafamızıda rahatlatınca gelebilir inş bebeklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?