öyle ya da böyle eninde sonunda o bebekler bu kucaklara gelecek :) buna inancımızı kaybetmeyelim en önemlisi inanmak :)
günaydınlar.....................
günaydın canım! nasılsın? burada hava o kadar güzel ki! hoş ılık bir hava. radyoda eski şarkılar çalıyor. ama ben mesaideyim ve biraz uykusuzum:)
günaydın kızlar
günaydın canım. kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım. çok mutlu oldum...
ohhhhh ne güzel arkadaşım .bu arada çalışıyormusun .valla bende uykusuzum birazdan yatmaya giderim .
darısı başına cnm, ne var ne yok sen nasılsın ?
görürsün inşallah, görücekmiş gibi düşün, negatif düşünmeinş canım. ben de beklemedeyim. 7 haziranda kontrole gideceğim. vaginal usg yaptıracağım. beta hcg baktırmıyorum artık. ama meraktan öleceğim. acaba kese oluşur mu? yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi? bakalım inş. hayırlısıyla keseyi görürüz.
karamm sen nasıslsın ?
iyiyim yavrum nasıl olim senin adına çok sevindin bebeğinin kalp atışını duymuşsun salıklı bişekildede kucana almayı nasip etsin allahım baharcım sanada çok üzüldüm hayatım nedesem boş aycen kuzum inşlh bizimde olcak birgün bebeğimiz kız sarı civcivDD
Hayırlı CumaLar Herkese,Rabbım mubarek Cuma günlerinde gonlunuzden geçen duaları dileklerı kabul etsin İnşalalh..
sağol canım. inş bu güzel günde anne olacağımız günlere bir adım daha yaklaşmış oluruz. inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip eder. daha umutlu, daha güçlü ve daha fazla inanarak inş olacak. hepiniz dualarımdasınız.
Hayırlı CumaLar Herkese,Rabbım mubarek Cuma günlerinde gonlunuzden geçen duaları dileklerı kabul etsin İnşalalh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?