• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inanamıyorum bu nasıl açıklama ya. bu ne demek. koymasın hiç o zaman. diyecek hiçbirşey bulamıyorum. canım ya Allah sabır versin

ohhhhh ne güzel arkadaşım .bu arada çalışıyormusun .valla bende uykusuzum birazdan yatmaya giderim .

evet canım ya çalışıyorum izin kullanamadım. transfer sonrası hafta sonuyla beraber 5 gün izin kullandım. sonra başladım.uykusuzluk ve yorgunluk çok fazla bende:)

Günaysın kızlar burdada hava müthiş kuşlar böcekler:)bugğn cuma kızlar.müslümanın müslümana ettiği dua günahsız ağızdan edilen dua gibidir.bugün birbirimize isimlerle dua edelim.

darısı başına cnm, ne var ne yok sen nasılsın ?

inş canım. ben de beklemedeyim. 7 haziranda kontrole gideceğim. vaginal usg yaptıracağım. beta hcg baktırmıyorum artık. ama meraktan öleceğim. acaba kese oluşur mu? yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi? bakalım inş. hayırlısıyla keseyi görürüz.

inş canım. ben de beklemedeyim. 7 haziranda kontrole gideceğim. vaginal usg yaptıracağım. beta hcg baktırmıyorum artık. ama meraktan öleceğim. acaba kese oluşur mu? yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi? bakalım inş. hayırlısıyla keseyi görürüz.
görürsün inşallah, görücekmiş gibi düşün, negatif düşünme

karamm sen nasıslsın ?

iyiyim yavrum nasıl olim senin adına çok sevindin bebeğinin kalp atışını duymuşsun salıklı bişekildede kucana almayı nasip etsin allahım baharcım sanada çok üzüldüm hayatım nedesem boş aycen kuzum inşlh bizimde olcak birgün bebeğimiz kız sarı civciv :DDD

iyiyim yavrum nasıl olim senin adına çok sevindin bebeğinin kalp atışını duymuşsun salıklı bişekildede kucana almayı nasip etsin allahım baharcım sanada çok üzüldüm hayatım nedesem boş aycen kuzum inşlh bizimde olcak birgün bebeğimiz kız sarı civciv :DDD

inşallah canım hayırlısı rabbimden diliyoruz bizi boş bıramıyacağına inanıyorum bizede yaşatıcak o güzel duyguyu.

Hayırlı CumaLar Herkese,Rabbım mubarek Cuma günlerinde gonlunuzden geçen duaları dileklerı kabul etsin İnşalalh..

Hayırlı CumaLar Herkese,Rabbım mubarek Cuma günlerinde gonlunuzden geçen duaları dileklerı kabul etsin İnşalalh..

sağol canım. inş bu güzel günde anne olacağımız günlere bir adım daha yaklaşmış oluruz. inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip eder. daha umutlu, daha güçlü ve daha fazla inanarak inş olacak. hepiniz dualarımdasınız.

sağol canım. inş bu güzel günde anne olacağımız günlere bir adım daha yaklaşmış oluruz. inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip eder. daha umutlu, daha güçlü ve daha fazla inanarak inş olacak. hepiniz dualarımdasınız.

Amin canım ınşallah Rabbım dualarımız kabul eder....

sen keseyi gördün mü canım? ben çok merak ediyorum. ne gibi belirtiler var sende? benim mide bulantılarım var. kasıklarımda karnımın alt tarafında garip garip ağrılar giriyor. çok çabuk yoruluyorum bir de! benim 15 mayıs transferim. acaba 7 haziranda kese görünür mü? bilen var mı ...........

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm banyo yaptım.erkenmi yaptım sizce.10 dk sürmedi ve çok ılıktı su

Back