• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hayırlı CumaLar Herkese,Rabbım mubarek Cuma günlerinde gonlunuzden geçen duaları dileklerı kabul etsin İnşalalh..
aminnnnnnnnn canımmmm
sağol canım. inş bu güzel günde anne olacağımız günlere bir adım daha yaklaşmış oluruz. inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip eder. daha umutlu, daha güçlü ve daha fazla inanarak inş olacak. hepiniz dualarımdasınız.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm banyo yaptım.erkenmi yaptım sizce.10 dk sürmedi ve çok ılıktı su

yok canım ben 2 günü yapmıştım banyomu zaten 1 gün sonra banyo yapabilirsiniz demişlerdi merkezden

ayyy kızlar adet oldum hiç bu kadar seviniceğimi tahmin etmezdim gerçi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

ayyy kızlar adet oldum hiç bu kadar seviniceğimi tahmin etmezdim gerçi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

bende aynı sevinmiştim, çok şükür bunada en azından kendi kendine düşüyor bide kürtaj sıkıntı olucaktı ben en çok bundan korkmuştum. sen genede hcg baktır 0 lanması gerek bazen kanama olsa bile düşmeyebiliyor inşallah sorunsuz biter cnm rabbim yardımcın olsun.. her adet yeni bir umut bizim için inşallah bizde anne olucaz

bende aynı sevinmiştim, çok şükür bunada en azından kendi kendine düşüyor bide kürtaj sıkıntı olucaktı ben en çok bundan korkmuştum. sen genede hcg baktır 0 lanması gerek bazen kanama olsa bile düşmeyebiliyor inşallah sorunsuz biter cnm rabbim yardımcın olsun.. her adet yeni bir umut bizim için inşallah bizde anne olucaz

evet canım ya ben kürtajdan çok korkuyodum allahıma binlerce şükür zaten yarın doktorumda kontrolüm var bakıcaz canım inşallah sen ne zaman düşünüyorsun özlem ve karar verdin mi doktoruna valla ben çok kararsızım doktorumu değiştirsem mi ?diyorum ki allahım sen tedaviye gerek kalmadan nasip et inşallah dualarımız kabul olur

evet canım ya ben kürtajdan çok korkuyodum allahıma binlerce şükür zaten yarın doktorumda kontrolüm var bakıcaz canım inşallah sen ne zaman düşünüyorsun özlem ve karar verdin mi doktoruna valla ben çok kararsızım doktorumu değiştirsem mi ?diyorum ki allahım sen tedaviye gerek kalmadan nasip et inşallah dualarımız kabul olur

cnm inan bende bilmiyorum haftaya gidip merkezimle görüşcem sonra birde süleyman beyle görüşeyim diyorum sonra karar verecim inşallah doğru olana karar veririz
ya aslında merkez değiştirmek pek iyi değil ama insan olumsuz olunca moral bozuluyor güvensizlik oluşabiliyor
sen yarın görüş nedir durum farklı ne olabilir?içine siniyorsa devam et olmadı ulun beyi seç inşalah iyi olur herşey

sen keseyi gördün mü canım? ben çok merak ediyorum. ne gibi belirtiler var sende? benim mide bulantılarım var. kasıklarımda karnımın alt tarafında garip garip ağrılar giriyor. çok çabuk yoruluyorum bir de! benim 15 mayıs transferim. acaba 7 haziranda kese görünür mü? bilen var mı ...........

Canım bnde ılk haftalarda belırtı vardı hergun başka bır yerım agrıodu sımdı bu bı kaç gundur agrı yok bel agrısı dısında kasık agrılarım yok yanı bnde çok çabuk yoruuyorum bıde kendımı çok kaptırmam ıstemıyorum hamılelığe sonuçta hıç bısey bellı değil kese kalp atışı bu ara dua ederek gecırıyorum canım sıkılıyor aglıyorum cok duygusalım cok :((( yarın keseyı gormeye gıdeceğım canım o yuzden bılmıyorum neler yaşayacağımı ınlşallah Rabbımın ıznıyle mucızem bnle kalır sonunda saglıklı bır şekılde kucağıma alırım ve sızlerde tabıkı..

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 4. Günüm banyo yaptım.erkenmi yaptım sizce.10 dk sürmedi ve çok ılıktı su

yok canım bişey olmaz doktorar ertesı gun ılık dus alabılırsınız dedi.

canım gozun aydın ınşallah kendılığınden duşmuştur kese sana zarar vermeden tez zamanda atlatırsın.... yenı tedavıne başlamadan Rabbım gonlundekını sana nasıp etsın..

özlem sana özelden mesaj attım canım

Canım bnde ılk haftalarda belırtı vardı hergun başka bır yerım agrıodu sımdı bu bı kaç gundur agrı yok bel agrısı dısında kasık agrılarım yok yanı bnde çok çabuk yoruuyorum bıde kendımı çok kaptırmam ıstemıyorum hamılelığe sonuçta hıç bısey bellı değil kese kalp atışı bu ara dua ederek gecırıyorum canım sıkılıyor aglıyorum cok duygusalım cok :((( yarın keseyı gormeye gıdeceğım canım o yuzden bılmıyorum neler yaşayacağımı ınlşallah Rabbımın ıznıyle mucızem bnle kalır sonunda saglıklı bır şekılde kucağıma alırım ve sızlerde tabıkı..

yok canım bişey olmaz doktorar ertesı gun ılık dus alabılırsınız dedi.

canım gozun aydın ınşallah kendılığınden duşmuştur kese sana zarar vermeden tez zamanda atlatırsın.... yenı tedavıne başlamadan Rabbım gonlundekını sana nasıp etsın..

evet canım çok şükür ben 6 ay ara vericem tedaviye kilo vermem lazım şekerimin düzene girmesi lazım hayırlısı

inş canım. Ben de beklemedeyim. 7 haziranda kontrole gideceğim. Vaginal usg yaptıracağım. Beta hcg baktırmıyorum artık. Ama meraktan öleceğim. Acaba kese oluşur mu? Yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi? Bakalım inş. Hayırlısıyla keseyi görürüz.

canım inşallah göreeksin. Baktırma sakın hcg . Ben değerler yüzünden neler yaşadım. Inşalalh herşey istediğin gibi gelişecek

çok sevindem canım. valla çok iyi olmuş. hem tatilde daha rahat edersin hem de kürtaj gibi yıpratıcı birşeye gerek kalmadı Allah'ın izniyle...

Çok korkuyorum bişey olcak diye:)bide duştan sona sanki bel ağrım başladı adet sancısı gibi yada bana öle geldi yatmaktan:)psikolojik.bebeğim olsun heralde gözümden esirgerim

inşallah birşey olmayacak:) bende çok kokuyordum bir yerim ağrısa. şimdi de kalp atışı devam edecek mi diyorum. bitmiyor yani:) haftaya cuma kontrol ve kan tahlilleri var onu bekliyorum. içim rahatladı eskiye göre Allahıma şükür. inşallah senin de böyle olacak

inşallah birşey olmayacak:) bende çok kokuyordum bir yerim ağrısa. şimdi de kalp atışı devam edecek mi diyorum. bitmiyor yani:) haftaya cuma kontrol ve kan tahlilleri var onu bekliyorum. içim rahatladı eskiye göre Allahıma şükür. inşallah senin de böyle olacak

İnşallah nasıl düşünürsem öle olacak inanıyorum:) hamile gibi düşüncem kendimi:)

Canlar bişey sorcam progesteron jel kullanıyozya.o idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olmaz demi.hevesledim bi yapıyım:))bu zamana kadar hiç yapmadım idrar testi nasıl bişey merakım gitsin;)

Canlar bişey sorcam progesteron jel kullanıyozya.o idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olmaz demi.hevesledim bi yapıyım:))bu zamana kadar hiç yapmadım idrar testi nasıl bişey merakım gitsin;)

o jel pozitif sonuç çıkmasına neden olmaz canım ama senin transfer yeni olmadı. 5. gün embriyosu ise 9. gün yapabilirsin en erken, 3. gün embriyosu ise 11. güne bekle bence. yok yere üzme kendini çıkmaz çünkü. üzersin kendini yok yere. çok erken senin benim 5. gün embriyosuydu 7. gün yaptım hiç çıkmadı. 8.gün çok silikti zor gördüm ama 9. gün daha belirgindi. yapma boş yere. zamanı bekle bence canım

canım bence yapma moralin bozulmasın bence erken
Vazgectim canım ya yapmıycam
o jel pozitif sonuç çıkmasına neden olmaz canım ama senin transfer yeni olmadı. 5. gün embriyosu ise 9. gün yapabilirsin en erken, 3. gün embriyosu ise 11. güne bekle bence. yok yere üzme kendini çıkmaz çünkü. üzersin kendini yok yere. çok erken senin benim 5. gün embriyosuydu 7. gün yaptım hiç çıkmadı. 8.gün çok silikti zor gördüm ama 9. gün daha belirgindi. yapma boş yere. zamanı bekle bence canım

5. Gün embriyosuydu canım.trans gününü saymazsak bugün 5. Günüm.zaman geçmiyo hiç:(bide gece kalktım ağladım kendi kendime.gerindim kaç kere uykumda:(bişey oldu kesin dir ağladım kafayı yiyorum heralde:)

Back