- 15 Şubat 2013
- 24.972
- 1
- 94.635
- 798
cnm crinone jel kullanmıyo musun ? onu bırakmadan regl olamazsın istesen deSol kasığımda batma var kızlar inş adet habercisi değildir
cnm crinone jel kullanmıyo musun ? onu bırakmadan regl olamazsın istesen de
o batmaları hepimiz yaşadık korkma bence
canım burda başka hastanede mini tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yumurta rezervi az olanlarda daha başarılı oluyomuş birde onu deniycem oda olmazsa istanbula gelebilirim..
dün kalp atışlarını duydum çok şükür ağladım sevincimden. garip bi duygu çok allah eksiksiz hepimize yaşatsın bunu.
eşimle hala konuşmuyorum ay boşver ya düşünmek istemiyorum şimdi onu.
cnm ben 5 gündür annemdeyim. bursaya geldim.Anam küsmüsünüz daha.kız nasıl duruyonuz aynı ewin içinde konuşmadan.
doktorun sana söylediği bu kadar zaman içinde bu bebeğin düşeceğini ya da sakat doğacağını bildiği ve seni bu konuda bilgilendirmeyip neredeyse 2 aydır boş yere umutlandırdığı, boş yere paranı aldığı. ve bunu bilerek yaptıkları. helal olsun kendilerine. allahlarından bulsunlar inşallah. etik ahlak falan 0 yani.
baharcım üzülme her işte bi hayır vardır. allah bundan sonra karşına doğru düzgün doktorlar ekipler çıkarsın, bi an önce bebeğini al kucağına inşallah.
mini tüp bebek nasıl oluyo ?
cnm ben 5 gündür annemdeyim. bursaya geldim.
bunları yaşıcamı biliyolar beni boşyere umutlandırıyolar işte bunların cevabını nasıl verecek nasıl kendilerini savunacaklar bilmiyorum..onlar öle yapsa bile allahım benim sağlıksız bebek sahibi olmama engel oldu bu bebeğimi bana nasip etmedi sağlıksız olduğu için..inanıyorumki bana gönlüme göre sağlıklı bi şekilde evlat nasip edecek zamanı geldiğinde..sende duymuşsun bebeğinin kalp atışlarını çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş eşinlede barışırsınız sorunlarınızı çözersiniz allah yardımcın olsun senin hepimizin..
mini tüp bebek nasıl oluyo ?
dün kalp atışlarını duydum çok şükür ağladım sevincimden. garip bi duygu çok allah eksiksiz hepimize yaşatsın bunu.
eşimle hala konuşmuyorum ay boşver ya düşünmek istemiyorum şimdi onu.
sen nasılsın aycencim ? toparladın mı biraz ?
öyle ya da böyle eninde sonunda o bebekler bu kucaklara gelecek :) buna inancımızı kaybetmeyelim en önemlisi inanmak :)canım hadi gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım şimdi senin düşünmen gerek bir bebğin var erkekler biliyosun çocuk gibiler geçer barışırsınız zaten eminimki eşinde pişman olmuştur yaptığına.Bende zaman geçtikçe daha iyi oluyorum ilerki günlerde daha da iyi olucam canım .bu sefer kimseye söylemiyecegim tedavide olacağımı zaten soranlarada tekrar denemiyecegim zamana bırakıyorum diyorum. kafam BÖYLE daha rahat edecek eminim
az hormonla az ama kaliteli yumurta amaçlanıyor
az ilaçla o ay oluşan yumurtaların daha kaliteli olmasını sağlanıyomuş..bendede zaten yumurta bitmiş gibi bişey yüksek doz ilaç kullanmamın bi faydası yok yumurta oluşsa bile arkadan geliyo küçük olduğu için bi işe yaramıyo yine kendi oluşan yumurtam işe yaradı bundada..fiyat olarakta daha uygun ilaçlar falan içinde 3.500tl yi geçmiyomuş birde bunu denicem benim için daha uygun gibi geldi
amin cnm inşallah, valla şu topikte en çok senin kaybın benim içimi acıttı baharcım, zaten zor şeyler yaşıyoruz sana bile bile lades yaşatmışlar.yaptıkları haksızlık delirtti beni. inşallah atlatacaksın bunların hepsini, kötü bi anı olarak kalıcak.
o kalp atışlarını diliyorum hepiniz duyun kızlar. allah esirgemesin o mutluluğu kimseden.
anladım kızlar valla daha neler göreneceğiz gecen eşime diyorumki inanki mini doktor olduk biz bu konuda:) burda o kadar çok şey okuyoruz ki
öyle ya da böyle eninde sonunda o bebekler bu kucaklara gelecek :) buna inancımızı kaybetmeyelim en önemlisi inanmak :)
bu kötü günler geçicek güzel günler gelicek hepimizin için.inş bigün bizlerde duycaz o güzel sesi..
kızlar ben çok karasızım ben umut tüp bebekte Süleyman beyde tedavi görüyorum çok iyi bir doktor ama ne bileyim ben çok soğudum zaten bundan önceki tüp bebekte oshh olmuştum .çok kötü beni gece hastaneye kaldırdıklarında doktoru aradık ki hani transferden sonra nasıl tedavi uygulancağını onlar daha iyi bilir .ama gece telefonumuza 2-3 aramadan sonra ancak baktı ve ilgisiz ilgisiz konuştu ordan sonra zaten biraz soğumuştum doktordan.diyorumki yine aynı merkezde başka bir doktora mı geçsem yine aynı doktordamı tedaviye devam etsem karar veremiyorum
cnm bence doktorunu değiştir, bi kere soğuduysan artık olmaz doktor hasta ilişkisi olması gerektiği gibi.kızlar ben çok karasızım ben umut tüp bebekte Süleyman beyde tedavi görüyorum çok iyi bir doktor ama ne bileyim ben çok soğudum zaten bundan önceki tüp bebekte oshh olmuştum .çok kötü beni gece hastaneye kaldırdıklarında doktoru aradık ki hani transferden sonra nasıl tedavi uygulancağını onlar daha iyi bilir .ama gece telefonumuza 2-3 aramadan sonra ancak baktı ve ilgisiz ilgisiz konuştu ordan sonra zaten biraz soğumuştum doktordan.diyorumki yine aynı merkezde başka bir doktora mı geçsem yine aynı doktordamı tedaviye devam etsem karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?