- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
canım benim, çok şaşırdım, şok oldum resmen. dün gece nete giremedim. ne olmuş böyle ya? skgknın dediği gibi sevincimiz kursağımızda! hala inanamıyorum. 5 dk sonrası ne olacağı belli değil. benim de ümidim kırılıyor. hep sizlere bakarak motive oluyorudm. 9 ay nasıl geçer böyle? heralde 9 ayın sonunda ömür de tükenir
diyecek bişey bulamıyorum canım. Rabbim tez zamanda inş. spontan bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı nasip eder. ben hiç düşünmeye fırsat vermeden yeniden tedaviye başlamıştım.
cnm çok üzüldüm içim cız etti inan rabbim yardımcın olsun iyi yanından bak lütfen ilk denemendi hamile kaldın şükür de inşallah diğer sefere olucak, aslında bir yazı okudum 12. gün düşük değerle başlayanların yani 50 altı risk gurubunda ya kese görünmeden düşüyor ya kese sağlıksız yere yerleşiyor yada kalp atışı alınamıyor diye benim mesela 12. gün 45-50 arasıydı değerim sizlere göre daha erken oldu kayıp ama düşük değerle başlayıp doğuranlarda var nasip yani risk fazla malesef düşük değerde
şimdi senin normal hafta gününe göre belki bir ihtimal geç tutunduğu için daha erken olabilir haftası bence gene biraz bekle başka bir hastaneye git mutlaka tekrar görün belli olmaz rabbim büyük inşallah allah kalbine göre verir
ama kötü ihtimal umutlar bitmiş değil tekrar destekler alıp yola devam et canım
arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..
öyle çok uzuldum kı anlatamam! canım yandı cok! özlem, aycen ve sımdıde sen! bır ben kaldım, sıra bana gelıyor galıba! hakkımızda hayırlısı artık! rabbım tez zamanda yuzunu guldursun baharcım! en buyuk acın bu olsun, rabbım beterınden korusun!
Arkadaşlar kimse yokmu nisan ayında başlayacak
bahar kuzum çok üzüldüm ne diyim bilemedim, zaman geçtikçe onlara daha da çok alışıyoruz içimizde bizimle olduklarını bilmeye. eğer bu bebekler bizimle kalıcı değilse sağlıklı değillerse allahın bi bildiği var, erken dönemde kaybetmek daha az acıtıcak bizi.
canım güçlü ol, bir daha ki sefere aynı sıkıntıları yaşamamak için sebebi bulmaya çalış. çok üzüldüm yaallah sabır versin cnm.
sebebi belli canım bana laboratuar ortamında bölünürken şekli bozuk kromozom anomalisi olan embiriyo transfer edilmiş böle durumda gebelik kısa sürüyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş bebek.. ellerinde başka embiriyo yokmuş onu koymuşlar....doktorun açıklaması bu bunu bilmek duymak ayrı bi yıkım oldu bana.. allahım büyük elbet bigün bebeğim olcak bunu biliyorum.
şaka mı bu ? bile bile sakat embriyo koyuyo ? ertelenseymiş o zaman tedavi seninle neden oynuyolar ? gerizekalı mı bunlar ? hangi hastaneydi bahar ? yuh demek istiyorum. bebeğin düşmese sana bile bile sakat down sendromlu çocuk mu doğurtacaklardı bu vebalin altına nası girmişler bi transfer parası için ?
bahar bu yaptıkları çok ciddi bir suç, şaka değil yani. ben olsam hem masraflarımı geri isterim, hem maddi manevi tazminat davası açarım, uğraşırım ve söylerim de dava açıcağımı. bilsinler böyle herkesi enayi yerine koyamayacaklarını. ay şoka girdim resmen.ben o an zaten kalp atışları duyulmayınca kötü oldum dondum kaldım ağlayamadımda sorduğumda neden böle oldu diye doktorun açıklaması buydu orda soramadım akşam kendimi toparladıkca aklım başıma geldi düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum neden böle yaptılar diye kürtaj için gidicem ozamn konuşmayı düşünüyorum mantıklı bi açıklaması olcakmı bilmiyorum izmir tınaztepe hastanesi orda tedavi olmuştum doktoruma çok güveniyodum çok hayal kırıklığı yaşıyorum bidaha orda tedavi olmayı düşünmüyorum.
bahar bu yaptıkları çok ciddi bir suç, şaka değil yani. ben olsam hem masraflarımı geri isterim, hem maddi manevi tazminat davası açarım, uğraşırım ve söylerim de dava açıcağımı. bilsinler böyle herkesi enayi yerine koyamayacaklarını. ay şoka girdim resmen.
düşer inş şekerde canım tatil çok iyi gelir kafan dağılır..kendimizi toparlamamız için yenilik değişiklik şart yeni bir adım için daha güçlü olmamız gerekiyo inş tedaviye gerek kalmadan bebeklerimiz bize süpriz yapar..
sebebi belli canım bana laboratuar ortamında bölünürken şekli bozuk kromozom anomalisi olan embiriyo transfer edilmiş böle durumda gebelik kısa sürüyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş bebek.. ellerinde başka embiriyo yokmuş onu koymuşlar....doktorun açıklaması bu bunu bilmek duymak ayrı bi yıkım oldu bana.. allahım büyük elbet bigün bebeğim olcak bunu biliyorum.
evet canım inşallah iyi gelicek tatil.canım yaaaaa nasıl olur böyle bir sorumsuzluk başka bir yerde yaptırma imkanın varsa lütfen başka hastane yada tüp bebek merkezini düşün lütfen istanbula gelme şansın varmı gel canım burda çok iyi merkezler var.
dün kalp atışlarını duydum çok şükür ağladım sevincimden. garip bi duygu çok allah eksiksiz hepimize yaşatsın bunu.accessdenied canım sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle hayat annesi üzmüyor seni dimi bıcır şey .bu arada eşinle çözmüşsündür probleminizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?