2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım inş sizler için herşey güzel olcak benim için hayırlısı buymuş ben bikaçay kafamı dağıtıp öle başlıcam inş hayırlı zamnda allahım nasip edicek vakti zamanı var demekki daha..

saol canım inş..aynen öle oldu bizimde sağlıksız oldu.. çok nadir bebeğine sağlıklı kavuşan..benim ümit yok bebek bile görünmedi yolk kesesi varmış sadece.. gelişimi durmuş daha önceden..ümidim yok ama 1 hafta bekliyim dedim buda bana işkence olcak ama emin olmak istiyorum ilerde keşke dememek için..bundan sonraki tedavimide mini tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum benim için daha uygun sanki yumurtası az olanlar için daha başarılıymış bakalım artık hakkımızda hayırlısı..

öyle çok uzuldum kı anlatamam! canım yandı cok! özlem, aycen ve sımdıde sen! bır ben kaldım, sıra bana gelıyor galıba! hakkımızda hayırlısı artık! rabbım tez zamanda yuzunu guldursun baharcım! en buyuk acın bu olsun, rabbım beterınden korusun!

canım allah bebeğine sağlık sıhat versin allah kucağına almayı nasip etsin sen kalp atışlarını duymuşsun bişey olmıcak inş bebeğine olumsuz düşünme..bizimde olcak ben inanıyorum vakti zamanı var sadece.

Arkadaşlar kimse yokmu nisan ayında başlayacak

BEN VARIM :) 29.05.2013 de aşılama yapıldı karnım çok şiş ve sanki altan altan batmalar oluyor yorgunluk halsizlik cok gazım oluyor hafif hafif bel ağrım kasıklarda sanki gaz sıkışması gibi haraketlenme var.kasıklarda ara ara hafif ağrı var herkez cok ağrım oluyor demiş o zmn benim aşılama tutmadımı

bahar kuzum çok üzüldüm ne diyim bilemedim, zaman geçtikçe onlara daha da çok alışıyoruz içimizde bizimle olduklarını bilmeye. eğer bu bebekler bizimle kalıcı değilse sağlıklı değillerse allahın bi bildiği var, erken dönemde kaybetmek daha az acıtıcak bizi.
canım güçlü ol, bir daha ki sefere aynı sıkıntıları yaşamamak için sebebi bulmaya çalış. çok üzüldüm ya allah sabır versin cnm.

sebebi belli canım bana laboratuar ortamında bölünürken şekli bozuk kromozom anomalisi olan embiriyo transfer edilmiş böle durumda gebelik kısa sürüyomuş devam etse bile dawn sendromlu oluyomuş bebek.. ellerinde başka embiriyo yokmuş onu koymuşlar....doktorun açıklaması bu bunu bilmek duymak ayrı bi yıkım oldu bana.. allahım büyük elbet bigün bebeğim olcak bunu biliyorum.

şaka mı bu ? bile bile sakat embriyo koyuyo ? ertelenseymiş o zaman tedavi seninle neden oynuyolar ? gerizekalı mı bunlar ? hangi hastaneydi bahar ? yuh demek istiyorum. bebeğin düşmese sana bile bile sakat down sendromlu çocuk mu doğurtacaklardı bu vebalin altına nası girmişler bi transfer parası için ?

demedin mi doktora sen ne halt ediyosun diye ? ay inanılmaz sinirlendim bu kadar rahatlığa ve aymazlığa ve vurdumduymazlığa

Son düzenleme:

ben o an zaten kalp atışları duyulmayınca kötü oldum dondum kaldım ağlayamadımda sorduğumda neden böle oldu diye doktorun açıklaması buydu orda soramadım akşam kendimi toparladıkca aklım başıma geldi düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum neden böle yaptılar diye kürtaj için gidicem ozamn konuşmayı düşünüyorum mantıklı bi açıklaması olcakmı bilmiyorum izmir tınaztepe hastanesi orda tedavi olmuştum doktoruma çok güveniyodum çok hayal kırıklığı yaşıyorum bidaha orda tedavi olmayı düşünmüyorum.

bahar bu yaptıkları çok ciddi bir suç, şaka değil yani. ben olsam hem masraflarımı geri isterim, hem maddi manevi tazminat davası açarım, uğraşırım ve söylerim de dava açıcağımı. bilsinler böyle herkesi enayi yerine koyamayacaklarını. ay şoka girdim resmen.

tekrar bi konuşayım bakalım ne dicekler ozaman düşünebilirim dava açmayı..

evet canım inşallah iyi gelicek tatil.canım yaaaaa nasıl olur böyle bir sorumsuzluk başka bir yerde yaptırma imkanın varsa lütfen başka hastane yada tüp bebek merkezini düşün lütfen istanbula gelme şansın varmı gel canım burda çok iyi merkezler var.

özlem canım san abir şey sormak istiyorum sanada değeri düşürmek için iğne verdiler mi ve ne kadar sonra adet oldun bana bilgi verirmisin.bir an önce şu değerim düşse onunda stresi bir başka

canım burda başka hastanede mini tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yumurta rezervi az olanlarda daha başarılı oluyomuş birde onu deniycem oda olmazsa istanbula gelebilirim..

accessdenied canım sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle hayat annesi üzmüyor seni dimi bıcır şey .bu arada eşinle çözmüşsündür probleminizi inşallah

doktorun sana söylediği bu kadar zaman içinde bu bebeğin düşeceğini ya da sakat doğacağını bildiği ve seni bu konuda bilgilendirmeyip neredeyse 2 aydır boş yere umutlandırdığı, boş yere paranı aldığı. ve bunu bilerek yaptıkları. helal olsun kendilerine. allahlarından bulsunlar inşallah. etik ahlak falan 0 yani.
baharcım üzülme her işte bi hayır vardır. allah bundan sonra karşına doğru düzgün doktorlar ekipler çıkarsın, bi an önce bebeğini al kucağına inşallah.

accessdenied canım sen nasılsın nasıl gidiyo bebişinle hayat annesi üzmüyor seni dimi bıcır şey .bu arada eşinle çözmüşsündür probleminizi inşallah
dün kalp atışlarını duydum çok şükür ağladım sevincimden. garip bi duygu çok allah eksiksiz hepimize yaşatsın bunu.
eşimle hala konuşmuyorum ay boşver ya düşünmek istemiyorum şimdi onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…