• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

18 mayıstı canım test tarıhım benı doktor cumartesı çağırdı bakalım kesemızı gorebılecekmıyız. benı erkenmı çağırdı acaba?

benımde 18 mayıs test tarıhımdı 9 mayıs tarnsfer benı cumartesı cağırdı doktorum neden acep ınşallah erkenden gorurumde bıraz içim rahatlar... canım ınşallah hepımızın kontrollerı guzel ve olumlu geçer..

saol tugbacım ınşallah Aminn Rabbım o gunlerı nasıp etsınde ınşallah devamınıda getırır ben ınanıyorum hepımızın hayırlı haberlerını alırız yakın zamanlarda ınşallah..

arkadaşlar ben 6+2 de keseyi gördüm kalp atışınıda duydum.inşallah sağlıkla duyacak ve göreceksiniz.ama asıl stres ondan sonra başlayacak her an kalp atışları devam ediyor mu diye düşüneceksiniz.çok zor arkadaşlar...hep merak hep stres...

baharcım canım ne diyeceğimi bilemiyorum biliyosun benimde acım daha taze ama vardır bundada bir hayır diyorum .evet biz artık en kısa zamanda bu üzüntümüzü atlatım yolumuza devam edicez.inşallah rabbim tedaviye gerek kalmadan yavrularımızı bize hediye eder.

inş canım bizimde olcak bigün ben bu yaz gezip tatil yapıp kendimi toparlayıp eylül gibi tekrar başlamayı düşünüyorum bikaçgüne düşecek heralde ilaçları kestim kan gelmeye başladı..sonra diyete başlıcam yumurta kalitesi için bitkisel haplardan falan alcam 2,3 ay kendimi tedaviye hazırlıcam ama bu süre içindede hiç kafama takmıcam rahat olcam allahım okadar büyükki dayanma gücünü veriyo bi umut bitiyo yeni bi umut başlıyo..

arkadaşlar ben 6+2 de keseyi gördüm kalp atışınıda duydum.inşallah sağlıkla duyacak ve göreceksiniz.ama asıl stres ondan sonra başlayacak her an kalp atışları devam ediyor mu diye düşüneceksiniz.çok zor arkadaşlar...hep merak hep stres...

Hay masallah arzucum kac aylik oldu bebisin Rabbim bizlerde tattirsin insallah kalp atislarini duymayi... biliyorum stres hic bitmeyecek ama napalim nasibimizde ne varsa yasanacak yasiyacagiz Rabbim stresli gunlerimizde sabir versin dayanma gucu versin insallahh

Aminn canimm

Baharm ne diyebilirimki sevncmz kursagimizda sevinemiyoruz oyle birseyki iki dk sonra ne yasayacagimiz belli degil Allahim tez zamanda salih hayirli saglikli evlatlar versin insallah bir muvcize olur insallah dua edicem

amin canım inş senin bi sorun olmaz bebeğin sağlıklı olur allah kucağına almayı nasip eder inş..beklediğim bi sonuçtu çok ümidim yoktu..benim için hayırlısı buymuş inş herşey güzel olcak..

amin canım ya kişiye rahatsızlığa göre değişiyordur mutlaka tedavi şekli ilk ay gittiğimde küçük bir kist var dedi doğum kontrol hapı verdi adetin 3.günü başladım hap bittikten 3.gün adet oldum yine adetin 3.günüde anlattığım gibi tedavi ilaçlarına başladım dediğim gibi hastaya göre değişiyordur tedavi şekli iğne hap farketmez rabbim nasip etsinde neler yaşıyoruz bu süreçte sonu güzel olur inşallah dualarında benide unutma bu son diyor eşim malesef tedavi için duaya çooook ihtiyacım var hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize

canım hep dua ediyorum zaten.sen moralini yüksek tutmaya çalış.bak az kaldı hayırlı habere inş.ben ce de ilaç fark etmez olsunda.ben de adetimi bekliyorum doğum kontrol hapına başlıycam sonra.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

amin canım inş senin bi sorun olmaz bebeğin sağlıklı olur allah kucağına almayı nasip eder inş..beklediğim bi sonuçtu çok ümidim yoktu..benim için hayırlısı buymuş inş herşey güzel olcak..

Amin insallah ama bnde cok umitli degilim degerler cok yuksek degil bnmde bilmiyorum ya artik cok bunaldim her dk korku stres bol bol dua ediyorum hayirli saglikli evlat nasip et diye Rabbime bana ve cumlemiz icin... rabbim tez zamnda cok ugratirmdn nasip etsin bebegini sana

Amin insallah ama bnde cok umitli degilim degerler cok yuksek degil bnmde bilmiyorum ya artik cok bunaldim her dk korku stres bol bol dua ediyorum hayirli saglikli evlat nasip et diye Rabbime bana ve cumlemiz icin... rabbim tez zamnda cok ugratirmdn nasip etsin bebegini sana

amin canım inş..belirsizlik içinde beklemek çok zor allahım güzel hayırlı haberler almamızı nasip etsin inş.

inş canım bizimde olcak bigün ben bu yaz gezip tatil yapıp kendimi toparlayıp eylül gibi tekrar başlamayı düşünüyorum bikaçgüne düşecek heralde ilaçları kestim kan gelmeye başladı..sonra diyete başlıcam yumurta kalitesi için bitkisel haplardan falan alcam 2,3 ay kendimi tedaviye hazırlıcam ama bu süre içindede hiç kafama takmıcam rahat olcam allahım okadar büyükki dayanma gücünü veriyo bi umut bitiyo yeni bi umut başlıyo..

canım çok geçmiş olsun.... hiç üzme kendini vardır bunda da bir hayır....

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum diyet dengeli beslenme bende birde şeker var onu yoluna koymam lazım.bizde haftaya pazar nasip olursa tatile çıkıyoruz değişiklik olsun diye .bende 15 tatil gibi düşünüyoruz .burada bana iğne yaptılar değerin düşmesi için cumartesi test yapıcam bakalım değer düşmüş mü ben hala adet olamadım .inşallah tatile kadar olurum ve biter.hala ara sıra şiddetl, kasık ağrısı oluyo bakalım hayırlısı

arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..

canım çok üzümdüm. kaç haftalıktı ki. bazen 8 haftada duyuluyormuş. belki senin de öyledir. inşallah bebeğin seninledir

Birşey soracağım çok önemli. Kalp atışları duyulduktan sonra estrofem kulllanan var mı halen? Doktorum bırak dedi. Ben birşey olur diye bugünde içtim. Yanlış mı yapıyoru. Başka topikleri okudum çoğu kişi 8. Haftaya kadar kullanmış. Kafam karıştı.

canım çok üzümdüm. kaç haftalıktı ki. bazen 8 haftada duyuluyormuş. belki senin de öyledir. inşallah bebeğin seninledir

bugün 7+5 haftalık doktor duyulmaz diyo daha önceden ölmüş diyo..ben estrofemi test tarihine kadar kullanmıştım sonra kullanmadım

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum diyet dengeli beslenme bende birde şeker var onu yoluna koymam lazım.bizde haftaya pazar nasip olursa tatile çıkıyoruz değişiklik olsun diye .bende 15 tatil gibi düşünüyoruz .burada bana iğne yaptılar değerin düşmesi için cumartesi test yapıcam bakalım değer düşmüş mü ben hala adet olamadım .inşallah tatile kadar olurum ve biter.hala ara sıra şiddetl, kasık ağrısı oluyo bakalım hayırlısı

düşer inş şekerde canım tatil çok iyi gelir kafan dağılır..kendimizi toparlamamız için yenilik değişiklik şart yeni bir adım için daha güçlü olmamız gerekiyo inş tedaviye gerek kalmadan bebeklerimiz bize süpriz yapar..

Birşey soracağım çok önemli. Kalp atışları duyulduktan sonra estrofem kulllanan var mı halen? Doktorum bırak dedi. Ben birşey olur diye bugünde içtim. Yanlış mı yapıyoru. Başka topikleri okudum çoğu kişi 8. Haftaya kadar kullanmış. Kafam karıştı.
tatım ben hala kullnıyrm devam edecegm muhtemelen...hormon ılacı cnm bılıyrsn bısey olmaz

arkadaşlar güzel haberlerle gelemedim bebeğimin kalp atışları duyulmadı doktor ümit yok dedi ben 1 hafta daha beklemek istedim için öle rahat edecekse bekle bi sorun olmaz dedi pazartesi başka doktora gidip ona göre karar vercem sonra kürtaj olcak artık..çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş allahım kaderime evlat yazdıysa elbet birgün olcak vakti zamanı geldiğinde..ümidimi kaybetmedim mücadele etmeye devam edicem sonuna kadar..

canım benim, çok şaşırdım, şok oldum resmen. dün gece nete giremedim. ne olmuş böyle ya? skgknın dediği gibi sevincimiz kursağımızda! hala inanamıyorum. 5 dk sonrası ne olacağı belli değil. benim de ümidim kırılıyor. hep sizlere bakarak motive oluyorudm. 9 ay nasıl geçer böyle? heralde 9 ayın sonunda ömür de tükenir:(
diyecek bişey bulamıyorum canım. Rabbim tez zamanda inş. spontan bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı nasip eder. ben hiç düşünmeye fırsat vermeden yeniden tedaviye başlamıştım.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ne denirki ALLAH sabırdan ayırmasın

cnm çok üzüldüm içim cız etti inan rabbim yardımcın olsun iyi yanından bak lütfen ilk denemendi hamile kaldın şükür de inşallah diğer sefere olucak, aslında bir yazı okudum 12. gün düşük değerle başlayanların yani 50 altı risk gurubunda ya kese görünmeden düşüyor ya kese sağlıksız yere yerleşiyor yada kalp atışı alınamıyor diye benim mesela 12. gün 45-50 arasıydı değerim sizlere göre daha erken oldu kayıp ama düşük değerle başlayıp doğuranlarda var nasip yani risk fazla malesef düşük değerde
şimdi senin normal hafta gününe göre belki bir ihtimal geç tutunduğu için daha erken olabilir haftası bence gene biraz bekle başka bir hastaneye git mutlaka tekrar görün belli olmaz rabbim büyük inşallah allah kalbine göre verir
ama kötü ihtimal umutlar bitmiş değil tekrar destekler alıp yola devam et canım

Back