- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
evet canım doktorum söyledi ve ses tonu da kötüydü. artık tekrar teyit etmek için sordum. yani bu haliyle olumlu değil mi diye çok olumlu bakmadı. düşük, dış gebelik riskiniz var dedi. benim de moralim bozuldu.ben olumlu bir yorum bekliyordum. kadın olumlu konuşmayınca açıkcası biraz hayal kırıklığı yaşadım. neyse dedim hayırlısı. 12 ile anne olanlar var. Allah'ın izniyle inş. bizler de oluruz diyorum artık.
2 embriyo aldım ewe gidiyorum kızlar:)ewim hastaneye yaklaşık iki saat.doktorum bişi olmaz dedi.40 dk dinlendikten sona kalktım.bide tuvalete gittim kızlar hemen bişey olurmu acaba
2 embriyo aldım ewe gidiyorum kızlar:)ewim hastaneye yaklaşık iki saat.doktorum bişi olmaz dedi.40 dk dinlendikten sona kalktım.bide tuvalete gittim kızlar hemen bişey olurmu acaba
kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?
İnş canım ya agır iş yapmıycam zaten inş rabbim yÜzümüze bakar.2 tanesinide dondurdular.rahat ol canım. ben de istanbuldan tekirdağa dönmüştüm. rahat 3,5 saat sürdü. biz de aynı şekilde yaptık. ancak 40 dakika biraz daha uzun tutulabilirdi. ama bilimsel araştırmalara göre yarım saat yetiyormuş. daha fazla yatmanın katkısı yokmuş. doktorlar öyle söylüyor. içini ferah tut. özellikle ilk 3 gün çok dikkat et. hiçbir şekilde üst raflara vb. uzanma.
Amin canım.moral çok önemliymiş gzl şeyler düşüncemcanım hayırlı olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur..inş bişey olmaz allaha emanetler sen canını sıkma güzel düşün güzel olsun herşey.
kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?[/
Üzüldüm tatlım ya hakkında hayırlısı bu demekki biliyorum konuşmak çok kolay ama dicek bişeyde yokki canım sabret dua et
nası anladılar ultrasonla mı karar verdiler dış gebelik olduğuna ?kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?
kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?
canım bi de kabız olmamaya çok dikkat et. bol su iç, elma ye.
merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...
merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?