- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Eşimle dışarda kahvaltı yapıyıruz calan şarkı:)HERŞEY GÜZEL OLACAK SENLE OLUNCA:)
e
ah canım bi bilsem benim değerler de çok yavaş ilerliyo sonumuz hayrola kaç gundur gogus ağrım yokru dun ve bugun gozuslerım sankı regl olacakmışım gbı agrıo vucumdumda hergun yenı bir ağrı var korkuyorum Allahım şu zorlu surecı sabırla ve guzel sonuçlarla hepımıze atlatmayı nasıp etsın..
benim de hergün vücudumda bir ağrı çıkıyor. anlattığın şeyler bana çok benziyor. şu an bile mesaideyim ama kendimi çok kötü hissediyorum. rapor alıp kaçasım var:)
özlem nasılsın canım, merkeze karar verdin mi?
afiyet olsun canım. şarkıya ve o güzel ortama bırak kendini ve öyle gir transfere. bu tedavinin en güzel ve zor kısmı transfer sonrası. hem bebeklerin seninle hem nasıl olacak diye heyacan. anlatamam ya çok garip duygular yaşıyorsun. inş sen de olumlu şekilde yaşarsın canım.
e
ah canım bi bilsem benim değerler de çok yavaş ilerliyo sonumuz hayrola kaç gundur gogus ağrım yokru dun ve bugun gozuslerım sankı regl olacakmışım gbı agrıo vucumdumda hergun yenı bir ağrı var korkuyorum Allahım şu zorlu surecı sabırla ve guzel sonuçlarla hepımıze atlatmayı nasıp etsın..
benim de hergün vücudumda bir ağrı çıkıyor. anlattığın şeyler bana çok benziyor. şu an bile mesaideyim ama kendimi çok kötü hissediyorum. rapor alıp kaçasım var:)
al canım benden de okadar ama napcaz beklıcez sabırla sonuçları((
kızlar kan verdim sonucu bekliyorum
günaydın kızlar
gunaydın taze anne nasılsın bakalım
eşimle gene kavga ettim, dün bindim feribota anneme geldim. perşembe kontrolüm vardı, burda bi doktor bulmam lazım.
aman boşver ya üf ne hali varsa görsün de ben bursayı hiç bilmiyorum o kötüneeeeeee ya kusura bakmada eşin ne yapmaya çalışıyor Allahaşkına soylesene derdi neymiş bakalım zaten biz bebklerımız zar zor bulduk şimdi kaybetmek için mi uğraş veriyor.taze anne sorun ne bılmıyorum ama umarım aşarsınız senın en hassas ve duygusal olduğun donem inşallah hersey yoluna girer... valla tuylerım kalktı sınırden
inşallah duyarsın canım ne zaman gitcen doktora ?
kızlar ya bişey soracağım. crinone jel aslında geçenlerde muhabbeti geçti ama bulamadım. sıktıktan sonra çok beklemek gerekir mi
? ben sıkıyorum ve 2 dak. sonra filan kalkıyorum. olur mu acaba? prosektüsünde de göremedim ne kadar süre beklenecek diye.
cnm bence tam tersi kanaman artardı, bana doktor öle bi durumda regli kanamasının 3 4 katı kanaman olur merak etme anlarsın düşük olsa dedi. bence kanamanın kesilmesi tam tersi iyi haber.inş canım..çarşamba gidicem bir mucize daha bekliyorum..bende hala seğirmeler batmalar devam ediyo ölmüş olsaydı bunları hissedrmiydim birde kanamam ağrım geçermiydi.. kızlar sizlerdende yorum bekliyorum bi fikriniz bilginiz varmı
cnm bence tam tersi kanaman artardı, bana doktor öle bi durumda regli kanamasının 3 4 katı kanaman olur merak etme anlarsın düşük olsa dedi. bence kanamanın kesilmesi tam tersi iyi haber.
merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...
bebek dostu 48 saatte 1.5 katlaması normal cnm. benim de öyle katladı. ki senin daha fazla katlamış. normalde 12. gün baktırsan (çünkü bütün doktorlar testi 12. gün istiyo) değerin 124 çıkacaktı. gayette güzel bi değer. ben anlamıyorum doktorun mu dedi sana dışgebelik falan olabilir. benim de 2 ye katlamadı hiç ama doktor bana söylediği tarihte gittim kese görmeye. yani doktorun zorla moral mi bozmaya çalışıyo nedir ben bilemedim. aynısını aycene de yapmıştı hemşire şaka gibiler valla.
Op.Dr.Filiz atakl Resmi Web Sitesi - Jinekoloji, Tp Bebek, Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Gebelik - Jinekolojide Hormon (Endokrin) Testleri
al bi sürü link bulurum sana 2-3 günde bir 2 ye katlaması normal. herkeste 48 saatte katlıycak şartı yok.
merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...
canım demek her doktor farklı bakıyo ama ben senin yerinde olsam boşuna moralimi bozmazdım.evet canım doktorum söyledi ve ses tonu da kötüydü. artık tekrar teyit etmek için sordum. yani bu haliyle olumlu değil mi diye çok olumlu bakmadı. düşük, dış gebelik riskiniz var dedi. benim de moralim bozuldu.ben olumlu bir yorum bekliyordum. kadın olumlu konuşmayınca açıkcası biraz hayal kırıklığı yaşadım. neyse dedim hayırlısı. 12 ile anne olanlar var. Allah'ın izniyle inş. bizler de oluruz diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?