cnm testi 5 ya da 6 mayısta yaptırdım keseyi 15 inde gördük
benimde ilk test tarihim 10 mayıs. keseyi 21 mayısta gördüm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm testi 5 ya da 6 mayısta yaptırdım keseyi 15 inde gördük
benimde ilk test tarihim 10 mayıs. keseyi 21 mayısta gördüm canım
aynen canım valla çok zor bir süreç nasibimizde varmış bunları yaşamak yapacağımız hiç bişey yok önumuzdekı gunler herşey bellı olru. bi topikte okudum bir bayanın kan degerleri duşuk ilerliyormuş çok tedırgın olmuş 1 sene sonra suanda kızımla bunları okuyorum diye yazmış inşallah Rabbım boyle mucızeleri bizlerede nasıp eder..
aşağı yukarı 10 gün arayla görmüşüz ikmiizde
işte ben keseyi görmeden 4 5 gün önce test yaptırmayı kestiğim için kafam rahatçarşamba yolk kesesi için bir daha gideceğim. Yoksa bana da 15 gün sonra gel demişlerdi. Ama değerler garip olunca durum değişti.
işte ben keseyi görmeden 4 5 gün önce test yaptırmayı kestiğim için kafam rahat
değerler tepetaklaksa bile benim haberim yok :44:
en güzelini yapmışsın bende öyle yapsaydım bunları yaşamayacaktım şimdi
benım doktorum 15 gun sonra çağırdı keseyı gormek için valla hiç bişey düşünemiyorum bunca olumsuzluk duyduktan sonra artık ne yaşayacaksam yaşıyacağım.......
çok zor bir süreç. Allah herkese yardımcı olur inşallah. Sen boşyere üzme kendini canım. Moralini bozacak birşey omamaış ki. Benim kese var. Değerlerde tam olsa çok rahat olacaktım ama olmadı. Inşallah herşey herkes için güzel olur
olmaz olurmu degerler hep az yukselıo hazırlıklı olmam lazım korkularımı yenmem lazım cok umıtlı degılım zaten hayırlısını dılıyorum hepp
sağol canım benim darısı başına tatilde başlıcan sanırım dondurulmuşla hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar. bugün betahcg 85 küsur çıktı. cuma günü 45 küsurdu. yarın sabah ta baktıracağım ona göre artık doktor ne derse.
tugba çok sevindim canım. bebeğinin kalp atışını duymak en güzel şey olsa gerek.
hatme canım inş pozitif sonucu görürsün ve Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatla neticelendirir transferini ve tabiki hepimizinkini.
amın canım ınsaallah! tez zamanda senınde gonlunce olsun hersey!ayyy canım ne kadar güzel Allah kucağına almayı nasip etsin.
merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...
kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?
eşimle gene kavga ettim, dün bindim feribota anneme geldim. perşembe kontrolüm vardı, burda bi doktor bulmam lazım.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .evet değerim 854 den 1480 çıkmıştı doktor ultrasonla bakınca rahimin içinde değilde dışında kese olmuş dedi allah korusun beklemiyelim hemen sonlandıralım sonra sende çok tahribat oluşturur dedi allah korusun ölüme bile yol açabiliyormuş.neyse hemen iğnesi varmış iğneyi yaptırdım . o an hiç bir şey olmamıştı sakindim kızlar merkezden çıktık ondan sonrası ağlayama krizi geldi kendimi zor toparladım biraz eşimle dolaştık iyi geldi çok şükür şimdi biraz daha iyiyim zaman her şeyin ilacı inşallah gecicek rabbim benide böyle bir sınavdan geçirdi inşallah bir dahaki denememde sağlık bir şekilde yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim .evet değerim 854 den 1480 çıkmıştı doktor ultrasonla bakınca rahimin içinde değilde dışında kese olmuş dedi allah korusun beklemiyelim hemen sonlandıralım sonra sende çok tahribat oluşturur dedi allah korusun ölüme bile yol açabiliyormuş.neyse hemen iğnesi varmış iğneyi yaptırdım . o an hiç bir şey olmamıştı sakindim kızlar merkezden çıktık ondan sonrası ağlayama krizi geldi kendimi zor toparladım biraz eşimle dolaştık iyi geldi çok şükür şimdi biraz daha iyiyim zaman her şeyin ilacı inşallah gecicek rabbim benide böyle bir sınavdan geçirdi inşallah bir dahaki denememde sağlık bir şekilde yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder