Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharcım nasılsın canım nasıl oldun
Göklerde olan umudum yerlere indi.dün akşm gıda zehirlenmesi yaşadım.tüp bebek yaptırdımızı transferimin olacağını söledim bebeğe zararı olmayacak bi serum verdiler ama ben moral olark bittim.kanıma bakıldı kanda enfeksiyon çıktı transfer iptal olabilir dedi doktor.kendi doktorumu aradım anlattım olmaz öle şey iptal olacak bişey yok dedi.yumurtalar toplandığındada enfeksiyon fazla çıkabilir kanda dedi ama ne kadar beni rahatlattı bilmiyorum???transferden önce doktorum kan tahlili yaptırcak yine şimdi hastaneye gidiyoz kan tahliline.12 dede transferim var bilmiyorum nolcak
iyiyim canım allaha şükür kanamam ağrım 3 gündür yok birde bebeğimin kalp atışlarını duyuversem dahada iyi olcam..sen nasılsın
Göklerde olan umudum yerlere indi.dün akşm gıda zehirlenmesi yaşadım.tüp bebek yaptırdımızı transferimin olacağını söledim bebeğe zararı olmayacak bi serum verdiler ama ben moral olark bittim.kanıma bakıldı kanda enfeksiyon çıktı transfer iptal olabilir dedi doktor.kendi doktorumu aradım anlattım olmaz öle şey iptal olacak bişey yok dedi.yumurtalar toplandığındada enfeksiyon fazla çıkabilir kanda dedi ama ne kadar beni rahatlattı bilmiyorum???transferden önce doktorum kan tahlili yaptırcak yine şimdi hastaneye gidiyoz kan tahliline.12 dede transferim var bilmiyorum nolcak
kızlar 11:30 randevum var ama benim kafamda binbir türlü soru işareti var acaba değer katlanmışmı değer katlandıysa keseyi görebilecekmiyiz vs.............allahım sen yardım et
kızlar 11:30 randevum var ama benim kafamda binbir türlü soru işareti var acaba değer katlanmışmı değer katlandıysa keseyi görebilecekmiyiz vs.............allahım sen yardım et
ben de bugün beta hcg tekrar baktırdım. inş bi daha baktırmaz. sonucu bekliyoruz. 1 saate kadar sonuç çıkacak. hayırlısı inş
bugün güzel bir gün olsun. hiçbir olumsuzluk olmasın. kötü haberler hiç olmasın inş. mutlu başlayalım mutlu devam edelim
amin canım ınşallah bugün ve bundan sonra hepımız olumlu haberler alırız bende bugun beta hcg baktıracağım ama akşam işte olduğum için Allahım hepımızın yardımcısı olsun....
göklerde olan umudum yerlere indi.dün akşm gıda zehirlenmesi yaşadım.tüp bebek yaptırdımızı transferimin olacağını söledim bebeğe zararı olmayacak bi serum verdiler ama ben moral olark bittim.kanıma bakıldı kanda enfeksiyon çıktı transfer iptal olabilir dedi doktor.kendi doktorumu aradım anlattım olmaz öle şey iptal olacak bişey yok dedi.yumurtalar toplandığındada enfeksiyon fazla çıkabilir kanda dedi ama ne kadar beni rahatlattı bilmiyorum???transferden önce doktorum kan tahlili yaptırcak yine şimdi hastaneye gidiyoz kan tahliline.12 dede transferim var bilmiyorum nolcak
ben de bugün beta hcg tekrar baktırdım. Inş bi daha baktırmaz. Sonucu bekliyoruz. 1 saate kadar sonuç çıkacak. Hayırlısı inş
bugün güzel bir gün olsun. Hiçbir olumsuzluk olmasın. Kötü haberler hiç olmasın inş. Mutlu başlayalım mutlu devam edelim
einş iyi değerler çıkar canım. cidden betahcg baktırmanın bir süresi var mı? şimdi değer katlansa bile tekrar mı baktıracağız? kriteri var mı bunun?
Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.kebdi doktorum muayene etti göbekten asitte yok sıvı toplanmasıda yok herşey yolunda dedi kan değerimede korkulacak bişey yok dedi.sıkışıp 12 de transfere gidecem:))