• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

evet canım doktorum söyledi ve ses tonu da kötüydü. artık tekrar teyit etmek için sordum. yani bu haliyle olumlu değil mi diye çok olumlu bakmadı. düşük, dış gebelik riskiniz var dedi. benim de moralim bozuldu.ben olumlu bir yorum bekliyordum. kadın olumlu konuşmayınca açıkcası biraz hayal kırıklığı yaşadım. neyse dedim hayırlısı. 12 ile anne olanlar var. Allah'ın izniyle inş. bizler de oluruz diyorum artık.

canım bu doktorlar bizi kalpten götürmeye niyetli hiç moral vermiyolar sadece olumsuzunu sölüyolar bence çok güzel katlanıyo değerlerin düşünsene benim 12. gün 17lerdeydi olsaydı benim dış gebelik olurdu herseferindede 2ye katlamadı senin 12. gün değerin çok güzel içini rahat tut hiçbişey olmıcak allahın izniyle

kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?

2 embriyo aldım ewe gidiyorum kızlar:)ewim hastaneye yaklaşık iki saat.doktorum bişi olmaz dedi.40 dk dinlendikten sona kalktım.bide tuvalete gittim kızlar hemen bişey olurmu acaba

canım hayırlı olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur..inş bişey olmaz allaha emanetler sen canını sıkma güzel düşün güzel olsun herşey.

2 embriyo aldım ewe gidiyorum kızlar:)ewim hastaneye yaklaşık iki saat.doktorum bişi olmaz dedi.40 dk dinlendikten sona kalktım.bide tuvalete gittim kızlar hemen bişey olurmu acaba

rahat ol canım. ben de istanbuldan tekirdağa dönmüştüm. rahat 3,5 saat sürdü. biz de aynı şekilde yaptık. ancak 40 dakika biraz daha uzun tutulabilirdi. ama bilimsel araştırmalara göre yarım saat yetiyormuş. daha fazla yatmanın katkısı yokmuş. doktorlar öyle söylüyor. içini ferah tut. özellikle ilk 3 gün çok dikkat et. hiçbir şekilde üst raflara vb. uzanma.

kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?

nası yani canım değer artmamışmı kese görünmedimi nası anladılar dış gebelik olduğunu

rahat ol canım. ben de istanbuldan tekirdağa dönmüştüm. rahat 3,5 saat sürdü. biz de aynı şekilde yaptık. ancak 40 dakika biraz daha uzun tutulabilirdi. ama bilimsel araştırmalara göre yarım saat yetiyormuş. daha fazla yatmanın katkısı yokmuş. doktorlar öyle söylüyor. içini ferah tut. özellikle ilk 3 gün çok dikkat et. hiçbir şekilde üst raflara vb. uzanma.
İnş canım ya agır iş yapmıycam zaten inş rabbim yÜzümüze bakar.2 tanesinide dondurdular.
canım hayırlı olsun inş bebişlerin sana sımsıkı tutunur..inş bişey olmaz allaha emanetler sen canını sıkma güzel düşün güzel olsun herşey.
Amin canım.moral çok önemliymiş gzl şeyler düşüncem
kızlar geldim maalesef olmadı dış gebelik iğne yaptılar değeri düşürmek için cumartesi tekrar test yaptıracağım bakalım değer düşücek mi?[/
Üzüldüm tatlım ya hakkında hayırlısı bu demekki biliyorum konuşmak çok kolay ama dicek bişeyde yokki canım sabret dua et

cnm nasıl kaç çıktı hcg? senin değerlerin hiç dış gebeliğe işaret değildi dış gebelikte artışlar çok fazla olmuyor mu? çok üzüldüm gerçekten neler yaşadığını tahmin ediyorum onca zaman insan bağlantı kuruyor sonra böyle bir son çok can yakıyor lütfen kendini çok yıpratma olucak inan sadece inan bak bende 1 hafta kendime gelemedim sanki dünya kararmıştı benim için ama şimdi çok iyiyim daha neler var ilerleyip kaybetmek daha acı inan formda çok okudum inşallah diğer sefer olur

slm kızlar nasılsınız aycen canım çok üzüldüm nasıl dış gebelik ya anlamıyorum değer yükseliyo ama dış gebelik üff delircem ya nedir bu böyle

canım benim ya çok üzüldüm valla! çok şaşırdım. benim arkadaşımın kız kardeşi 7-8 aylık evli. doktor eşinin probelemindne dolayı spontan hamile kalamazsın dedi. tüp bebekte bile başarı şansın çok az demiş.tüp bebek merkezi araştırıyordu. bu arada eşine keçiboynuzu vb. bir sürü şey aldılar daha 1 ay oldu olmadı. kız bu sabah idrar testinde hamile olduğunu öğrenmiş. hem de 2. çizgi silik milik değil yani maşaallah. bakarmısın Rabbim nasip ederse oluyor. ki en azından hamile kalabiliyorsun. canım kendini çok yıpratma. daha güçlü bir şekilde yeniden deneyeceğiz. inş olur.

tüp bebekte de dış gebelik gerçekten çok düşük ihtimal ya :( aycen çok üzüldüm cnm ne diyim. allah sabır versin.

merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...

canım üzülme şimdiden. benimde değerlerim bir süre sonra garipleşmeye başladı ama kese gördük. benimde çarşamba kaontrol var

canım nasıl anladılar hemen dış gebelik olduğunu, kese mi görünmedi? üzülmemeye çalış lütfen . çok üzüldüm

merhaba kızlar. bugünkü(12.gün) betahcg 124,10 çıktı. ama bugün baktırmamalıymışım. transfer sonrası 9. gün 45,14, 11. gün 85,12. tam 2 ye katlamadığı için düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. 2 hafta sonra usg kontrolü istedi. normalde 3 hafta sonra usg istiyorlarmış. bunu da belirtti. işte böyle...

canım ozaman benım de buyuk ıhtımal ya dış gebelık yada dusuk olacak bnmde degerlerım cok az yukselıo Rabbım ne yazdıysa onu yaşayacağız ne dıyeyımkı canım zaten sıkkındı şimdi kotu haberlerı alınca ıyıce sıkıldı demekkı bugun hiçbirimiz için iyi haberler yok valla ne dıyeceğimi şaşırmış durumdayım zor sureç beklentıler çabalar hersey boşa gıdıyor...

aycenım canım valla soylenecek çok şey var ama soz verdım kendıme herşeyın hayırlısını dılıyoruz dulalarımızda ınan çok uzuldum ve moralım bozuldu bnmde degerler dusuk bılıosunkı şuanda boğazıma bişey tıkandı zaten kaç gundur ağlıyorum duşunmekten sonumuz ne olacak diye belli oldu bnde sızdenım herkes cok sevındı gebelığme ama ben hep buruktum DİYORUM bazen Rabbım belkıde bılerek çok umutlanmamızı engellıyor çok yıpranmayalım diye oyy oyy aycen çok zor be valla çok zor dayanmak...

AYCEN canım çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah en kısa zamanda tamamına erdirebileceğin gebelikler nasip etsin.
bende korkuyorum ama ben hiç dışıma vurmuyorum rabbime teslim ettim eğer taktir etmişse bebeim benimle kalcak taktir etmemişse yanına alcak.lütfen çok fazla kendimizi yıpratmayalım.
birde kıslar bu dış gebelik doktora gitmeden anlaşılmazmı?

Canım sen keseyi gördün mü. Benim de kese var. Ama değerlerim bir garip oldu. Ne oluyor bilmiyorum. Moralim
çok bozuk. Doktorumda anlamadı değerlerin böyle olmasını.

Back