- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
kuzum ilahi hiç güleceğim yoktukızlarrrrr nasılsınız ? hepinizi öperim ve de güzel bi hafta sonu dilerim.
bahar cnm madem gitmedin doktora çarşambaya kadar takılma artık bu konuya. ben de perşembe gidicem, benim korkum ben bebeği ezdim gibi düşünüyorum uykumda, çünkü korkunç bi kasık ağrısıyla uyanmıştım ve uyandığımda kendimi çok sıktığımı hissetmiştim. artık perşembe ne olduysa çıkıcak ortaya. ama o güne kadar yapıcak bişey yok, düşünmemeye çalışıyorum, olumlu olmaya çalışıyorum. inşallah duyucaz kalp atışlarını bu hafta :) iyi düşünelim iyi olsun.
11 embriyom yola devam ediyomuş kızlar:)bugün 3. Günleri.pazartesi transfer var
arkadaslar dün akşam kontrolumuz vardı! cok sukurler olsun ki bebişi gördük, kalp atışlarını duyduk!
şimdilik yolunda dedi doktor! fakat 5 hafta daha risk grubundasın! ilaçlara iğnelere devam! 2 hafta sonra tekrar kontrol var!
canım inan topik kalabalık ya bazen böyle olabiliyor ama benim dualarımda hepiniz varsınız.gözün aydın olsun bu arda bak ne güzel okadar sıkıntı yaşadın pıtpıtları duymuşssun annesi darısı bize olsun insallah.
degerı benım gıbı düşük başlayanlara umut olsun!
arkadaslar dün akşam kontrolumuz vardı! cok sukurler olsun ki bebişi gördük, kalp atışlarını duyduk!
şimdilik yolunda dedi doktor! fakat 5 hafta daha risk grubundasın! ilaçlara iğnelere devam! 2 hafta sonra tekrar kontrol var!
kuzum ilahi hiç güleceğim yoktuezmessin annnesi o daha çok küçük baloncuğu onu darbelerden koruyor rabbime emane t böyle şeyler düşünüpte stres yaşama
maşallah canım hayırlısyla transeferin gerçekleşir insallah..dualarım seninle
canım merakla senden güzel haber bekliyorum dünden beri çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin..birde sen benden önce öğrendin hamile olduğunu ama benden küçük haftası değerlerinde benden çok yüksekti benim haftasını doru hesaplamadımı acaba doktor..inş bende duyarım o güzel sesi.
Kuzummmm masallah inanki cook ama cok sevindim Rabbim bizlere nasip eder insallah.. hic korkma hersey guzel olacak
canım inşallah dediğin gibidircnm panik yapma benim de 3 günde 1 katladı hep, yani 2 günde bir katlamadı diye istediğimiz gibi artmamış diyen hemşireyi anlamıyorum ben. bence sonucun iyi, inşallah doktorun da güzel şeyler söylicek. haber ver bize öyle git :)
inşallah canım ama ben yavaş yavaş umudumu kaybediyorum sankislm kızlar canlarım benim sarı civcivim perşembe kalp atışlarını duycan alahın izniyle kız hem ne ezmesi fil yavrusumu taşıyon içindede ezcenaycencim seninde inşlh inanıyomki bebeğin hep senle olsa kalp atışınıda görcen göbişiniz kocaman kocaman olcak hamile arkdaşlar hepinizi tebrik ediyorum hep destekci oldunuz hamil olmayan ben gibi arkdaşlarda inşlh en yakın zamanda bizlerinde hayırlısıyla olur hepinizi kocaman öptüm
kuzum ilahi hiç güleceğim yoktuezmessin annnesi o daha çok küçük baloncuğu onu darbelerden koruyor rabbime emane t böyle şeyler düşünüpte stres yaşama
maşallah canım hayırlısyla transeferin gerçekleşir insallah..dualarım seninle
slm kızlar canlarım benim sarı civcivim perşembe kalp atışlarını duycan alahın izniyle kız hem ne ezmesi fil yavrusumu taşıyon içindede ezcenaycencim seninde inşlh inanıyomki bebeğin hep senle olsa kalp atışınıda görcen göbişiniz kocaman kocaman olcak hamile arkdaşlar hepinizi tebrik ediyorum hep destekci oldunuz hamil olmayan ben gibi arkdaşlarda inşlh en yakın zamanda bizlerinde hayırlısıyla olur hepinizi kocaman öptüm
haftayı son adetinin ilk gününden hesaplıyorlar! ister 3. gun ıster 5 gun embrıyosu olsun farketmıyor! son adet tarıhıın ılk gununden hesaplamalısın! benım 6 nısandı son adetımın ılk gunu! bugun tam 7 hafta oldu! senın son adet tarıhının ılk gunu hangı tarıhtı?
canım inşallah dediğin gibidir
ayyyyy ne güzel canım inan aklımdasın ama ben dünden beri deli divane gibiyim ne yedim ne içtim eşimde kızı bana niye böyle yapıyosun diye ama elimde değil.neyse beni boşverelim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
amin canım inşaallah seninde düzelir değerlerin inşallah pazartesı gunu hayırlı haberler senınle olsun!
cnm merak etmemekten değil de herkesin gün aşırı test tekrarı transferi kalp atışı kese görmesi falan kim hangi gün neye giriodu benim kafa çorba gibi oldu artık.zaten hafızam balıkla yarışır. kalbi duydun demek, ya ne güzel ya. darısı başıma. 5 hafta daha mı yatıcan şimdi ? kuzum boşver ya sağlıkla devam etsin de yat 5 hafta. keşke ben de yatsam 5 hafta, önüme paso servis hizmet onu getirin bunu götürün akşama şunu pişirin falan yapardım kocam şimdi bile hamilesin daha 6 haftalık, sanki kolun bacağın tutmuyo gibi davranıyosun dio.şöle bi karnım büyüsün dünyayı dar edicem haberi yok yat bence keyfini çıkar.
benimde 4 nisandı..kalp atışının değerlerle ilgisi varmı acaba geç tutunduğu için birde değerlerim seninki kadar çok yükselmedi senin 23.gün 9000lerdeyken benim 991 lerdeydi..inş bende duyarım..
çok sevindim darısı herkesin başına:) kaçıncı haftada bebebi görüp kalp atışını duydun canım.
inşaallah canım! ınsaallah sende duyarsın, duymaklada bıtmıyor ınsaallah rabbım tamamına erdırır, emeklerımız bosa cıkmaz! cok emek verdık baharcım ya! bu benım 2. denemem. oncesındede normal yolla 1 dusuk 1 dıs gebelık gecırdım! cok korkuyorum canım ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?