canım rabbim bu sefer yüzünü güldürsün sağlık sıhhatli salih evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlerede.bu arada aynı yıl evlenmişiz benimde temmuzda 10 yılım biticek 11 gireceğiz.bu arada evlililk yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşım
saol canım! benım doktorum son adet tarıhının ılk gununden hesaplıyor canım. 6 nısan benım son adetımın ılk gunu, o hesaba gore tam 7 haftalıkdı dun. dun gorduk bebegı ve kalp atısını! kanamam da oldu bayagı lekelenmelerım oluyor sımdıde ara ara! bakalım artık hayırlısı ınsaallah! senınde gonlunce olsun ınsaallah canım tedavın olumlu sonuclanır umarım
amin aycenim sağol inşallah sende 11.yılında bebeğini kucağına alırsın kalp atışlarını duyarsın sağlıkla hayırlısıyla arkadaşım kucağına almayı nasip etsin rabbim.bu zorlu süreçten sonra keşke herşey normal hamileler gibi devam etse ama bunlar bizim sınavımız emrine şükür rabbimin.allahım hayırlısından nasip etsin inşallah...
sağol canım. sen halen estroem kullanıyor musun?
kızlar kimsecikler yok bugün boş boş topiğimiz
Var canimda ben keyifsizim ole yazilanlari okuyorum.. su zor gunleri bi atlatsak Allahin izniyle bebegime cok alistim korkularim var ama elimden bisey gelmioki yemek yeme istegi yok aglamakliyim keyifsizimm su guzel havalarda evde oturuyorum...
Tabiki sonu guzel olsunda herseyin hayirlisini diluyorum Rabbimden hepimiz icin..düşünüyorum da buda bizim sınavımız rabbim böyle laik gördü sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olarak dünyaya gelsin de bebişlerimiz ne yapalım biraz dayanacağız.
merhaba arkadaşlar. bugün betahcg 85 küsur çıktı. cuma günü 45 küsurdu. yarın sabah ta baktıracağım ona göre artık doktor ne derse.
Masallah cnm degerin gayet guzel insallah devamida gelirr
amin aycenim sağol inşallah sende 11.yılında bebeğini kucağına alırsın kalp atışlarını duyarsın sağlıkla hayırlısıyla arkadaşım kucağına almayı nasip etsin rabbim.bu zorlu süreçten sonra keşke herşey normal hamileler gibi devam etse ama bunlar bizim sınavımız emrine şükür rabbimin.allahım hayırlısından nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar. bugün betahcg 85 küsur çıktı. cuma günü 45 küsurdu. yarın sabah ta baktıracağım ona göre artık doktor ne derse.
tugba çok sevindim canım. bebeğinin kalp atışını duymak en güzel şey olsa gerek.
hatme canım inş pozitif sonucu görürsün ve Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatla neticelendirir transferini ve tabiki hepimizinkini.
tugba çok sevindim canım. bebeğinin kalp atışını duymak en güzel şey olsa gerek.
hatme canım inş pozitif sonucu görürsün ve Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatla neticelendirir transferini ve tabiki hepimizinkini.
canım cuma transferin oldu sanırım.inş hayırlısıyla güzel sonucu alır ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.kendine dikket et bol bol dinlen...
arkadaslar dün akşam kontrolumuz vardı! cok sukurler olsun ki bebişi gördük, kalp atışlarını duyduk!
şimdilik yolunda dedi doktor! fakat 5 hafta daha risk grubundasın! ilaçlara iğnelere devam! 2 hafta sonra tekrar kontrol var!
degerı benım gıbı düşük başlayanlara umut olsun!
koruyodur di mi :44: yoksa zeytin ezmesi oldu çocuk sayemde
allah korusun ya :2:
kızlar merkezden aradılar doktorum yokmuş hemşireye söyledim sonucu bizim beklediğim sonuç bu değil biraz az yükselmiş 4 gün ara vermişsiniz çünkü dedi yarın doktorum gün içinde bana geri dönüş yapacakmış.bakalım sonuç ne olacak allahım sabır ver bize ne olur beklemek çok zor
Tabiki sonu guzel olsunda herseyin hayirlisini diluyorum Rabbimden hepimiz icin..
Masallah cnm degerin gayet guzel insallah devamida gelirr
Kızlaar hepinize de maşallah bebişleriniz sağ salim gelir inş.. bizler içinde dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?