2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kızlar transferden sona bebeğin tutması için iğnemi kullandınız jelmi???iğne kullanmam gerekirse nasıl olcak;(ben transferden sona 3 gün yatmayı düşünüyorum.iğneleri nasıl yaptırcm

inşaallah iğne vermezler. progestan iğneler çok acıtıyor. yumurta toplandıktan sonraki gün başladım.her gün 2 ampul. 2-3 gündür iğne yapılırken ağlıyorum artık. ağrı eşiğim düştü iyice. bedenen ve ruhen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.yalnız birşekilde hep evde uyumak istiyorum. progestanın yan etkileir galiba. inşaallah iğne vermezler. gerçi verseler de yapacak bişey yok. hangisi daha faydalıysa o olsun. tabi sonuçlarımız da pozitif olsun inş.

Ayy eewt canım intten okudum herkes iğnenin çok yaktığından bahsetmiş.başıma gelirse mecbur yaptırcam.inş jel kullanmaya dewam ederim.canım iğneni nerde yaptırıyosun.yani zor olmadımı transferin ilk günleri?? Dinlenmek gerekiyoya

canım dün gece olumlu sonucunu okunca yemin ediyorum çok mutlu oldum. biliyordum. inş hep böyle güzel devam eder. herşey gönlünce olsun canım. artık yeğenimiz doğunca poposuna bir çimdik atarsın. çok korktuk ama sonuç iyi oldu.

gidip sağlık ocağında yaptırabilirsin sorun olmaz. o kadar hareketten problem olmaz. rahat ol. arkadaşım yapıyor.

valla dunku yaşadığım strestle koşuşturma ile bişey olmadıysa inşallah dahada bişey olmaz Rabbimin izniyle dualarınız için ve benımle olduğunuz için çok saolun Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin...

valla dün gece acaip sinirliydim uçan sineğe söyleniodum zaten bi ara hiaaayt die florence nightingale i basasım geldi. meğer orda diilmiş haha

Skgk hayırlı olsun cnm.Sağlıklı olarak kucağında da göresin inş.Bebişi annesine şaka yapmış :)) Allahım hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin.

valla dün gece acaip sinirliydim uçan sineğe söyleniodum zaten bi ara hiaaayt die florence nightingale i basasım geldi. meğer orda diilmiş haha

taze anne valla neler yaşadım film gbii bişey diyeceğim yoğun kasık ağrım vardı ama şmdi gitti bacaklarım agrıo normalmi

Skgk hayırlı olsun cnm.Sağlıklı olarak kucağında da göresin inş.Bebişi annesine şaka yapmış :)) Allahım hayırlı zamanlarda bizlere de nasip etsin.

amin canim çok teşekkürler. Allahım inşallah sizlerede çok uğraştırmadan tez zamanda nasip eder evlatlarınızı ...

kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba

inşaallah canım a kalite devam ederler. hayırlı olsun. inş hamilelik sevincini de yaşarsın:)))

ohhhhhhh maşallah değmesin çok güzel böyle her şey yolunda devam eder ve annesine sımsıkı tutur bebeğin canım

gozun aydın canım İnşallah guzel bir şekilde döllenmeye devam ederler ve transferın iyi kalitede yumurtalarla olur bebegin seninle kalır. Rabbime bol bol duat et transfer gunude duat et Rabbim bize verecek olan... herşeyin hayırlısını ondan dile eminin sonu çok guzel olacak...şimdiden hayırlı olsun

inş canım rabbime hep dua ediyorum zaten bana kendi katından hayırlı ewlat nasip et diye inş duyar sesimi.rabbim kimseyi ewlatla sınamasın
ohhhhhhh maşallah değmesin çok güzel böyle her şey yolunda devam eder ve annesine sımsıkı tutur bebeğin canım
5. gün olmasını çok istiyorum canım inş pazartesiye kadar dayanır canlarım
inşaallah canım a kalite devam ederler. hayırlı olsun. inş hamilelik sevincini de yaşarsın:)))

amin canım inş isteyen herkes yaşasın bitek ben değil...bu noktalara kadar gelip sonunun hüsranla bitmesi feci bişeydir rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

kızlar ya keşke hepimize hamilelik haberlerimizi buradan vermek nasip olsa. benim de yarın test günüm. bugün sabah idrar testi yaptım sanki belli belirsiz çizgiyi gördüm ama az önce tekrar yaptım maalesef bişey yok. neyse dedim yapacak bişey yok. sonuç negatif gibi duruyor ama yarın testte göreceğim inş.

canım içimde bir his var olumlu güzel haberler vericeksin bize allahın izniyle

bir de bişey soracağım size:) bizim test tarihimiz yumurta toplamadan sonraki 14. gün. ama diğer merkezler transferden sonraki 12. gün diye test tarihi veriyorlar. arada 3 gün oynuyor. sizin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…