Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok şükür.çok sevindim.
oh beeee rahatladım! dualarım kabul oldu! cok sevındım canım gozun aydın! senın bebek cok fena haa :) sana cok cektırecek bu annesi ben sana soyleyım bak
canım çok sevindim hadi gözün aydınnnn
Suan sonucum iyi cikti kizlar cok mutluyum hastanenin sistemi bozukmus
ohhhhhh beeeeee walla zaten derdimiz bize yetiyo bide kalkıp nelerle uğrasıyoruz neyse tatlım sonucun ıyı çıktıysa gerisi önemli değil...tadını çıkar...seninki süprizli olucak şimdiden belli etti kendini...
SKGK,oh çok sevindim cnm bebişinin senle olmasına ben o hastanenin varya DDkaç çıkdı cnm değerin
böyle bi sorumsuzluk böyle bi öküzlük helal olsun süper sistemleri varmış. kusura bakma ama zaten kıldım o hastaneye şahtılar şahbaz oldular gözümde.
canım çok sevindim.çok şükürr. Allah bir daha böyle terslikle karşılaştırmasın.Ama ben emindimmm. bie daha o hastaneye gitme .ömründen kaçyıl gitti kimbilir. ama bu güzel haberin tadını çıkarr.
Canim karisiklik oldu sanirim hospitalium hastanesi yapti bu serefsizligi esim ggti hastaneyi ayagakaldirdi tekrar test yapmislar yuksek cikti sonra bni aradilar annem bi guzel saydii sovdu baya bir bnm agrilarim artti florans yaptirdim bugun gidip ordada yuksek cikti hayirlisi artik omrumdenomur gtti...
canım ben onların cihazlarının eski olduğunu arkadaşımdan duymuştum.kan tahlilinden sonra oraya gitmeyi düşünmüyorum aslında.ben de forum yaşamda bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum.neyseki mutlu haberi almışsın canım.artık gerisi hayırlısıyla gelir inş.canım sen merkezi beğendin mi.bi de senin dondurulmuşmuydu değilmiydi unuttum kusura bakma.canıım karşılaştığımızı sanmıyorum benim 24 nisan da transferim olmuştu ve kontrollere hep sabah erken gittim ordan işe gidicem diye.tedavim haziran başında adet olucam o zaman başlıycak.dondurulmuşla olacak.temmuz ortasında transfer olur sanırım.daha çok var ve hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de yine olumsuz olursa iyice ümidim kırılır diye korkuyorum.duaların için saol canım...
Aynen canim sperm azligi hareketsizlik morfoloji sunu soyliyim ben buralara kadar gelecegimi dusunmefik umitsizfim arastirarsk kafayi yiyodum tabiki hersy Rabbimin ol demesine bagli ne kadar sukretsem azdir insallah saglicakla degerlerim yukselir bebegimi kucagima alacagim gunlerde gelir... cumlemizinde..emeklerimizin sabrimizin karsisinda Rabbim bebeklerimizi nasip eder insallah.
Kızlar transferden sona bebeğin tutması için iğnemi kullandınız jelmi???iğne kullanmam gerekirse nasıl olcak;(ben transferden sona 3 gün yatmayı düşünüyorum.iğneleri nasıl yaptırcm