• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Suan sonucum iyi cikti kizlar cok mutluyum hastanenin sistemi bozukmus

ohhhhhh beeeeee walla zaten derdimiz bize yetiyo bide kalkıp nelerle uğrasıyoruz neyse tatlım sonucun ıyı çıktıysa gerisi önemli değil...tadını çıkar...seninki süprizli olucak şimdiden belli etti kendini...

ohhhhhh beeeeee walla zaten derdimiz bize yetiyo bide kalkıp nelerle uğrasıyoruz neyse tatlım sonucun ıyı çıktıysa gerisi önemli değil...tadını çıkar...seninki süprizli olucak şimdiden belli etti kendini...

Ahh ahh insallah bnmle kalirrr

SKGK,oh çok sevindim cnm bebişinin senle olmasına ben o hastanenin varya :DDDkaç çıkdı cnm değerin

SKGK,oh çok sevindim cnm bebişinin senle olmasına ben o hastanenin varya :DDDkaç çıkdı cnm değerin

105 canim hayirlisi artik bu stresle insallah bnmle kalir hastaneden aradilar annem bi guzel sovduu valla yasadigimiz stresi bir Allah bir biz bilirizz

Suan sonucum iyi cikti kizlar cok mutluyum hastanenin sistemi bozukmus

gerizekalılığa bak. ben onların sistemine :47: hayatımda böyle bi salaklık ne duydum ne gördüm.
ömründen ömür götürdüler nası böyle bi hata yapar bu hastane ya ?
bişey demedin mi ? ben olsam kamikaze gibi dalmıştım o hastaneye.
ki daldım benim tahlilimi 3 saatte anca çıkarttıklarında ortalığı kaldırdım.neyse detaya gerek yok, bi anlatır mısın ne açıklama ne özür ne dediler ?

böyle bi sorumsuzluk böyle bi öküzlük helal olsun süper sistemleri varmış. kusura bakma ama zaten kıldım o hastaneye şahtılar şahbaz oldular gözümde.

çok sevindim canım ya. Inşallah değerlerin hep katlanarak artar. Forumda birisine kötü birşey olunca çok üzülüyor insan. Inşallah keseyi de görüp kalp atışlarını duyarsın:)

böyle bi sorumsuzluk böyle bi öküzlük helal olsun süper sistemleri varmış. kusura bakma ama zaten kıldım o hastaneye şahtılar şahbaz oldular gözümde.

Canim karisiklik oldu sanirim hospitalium hastanesi yapti bu serefsizligi esim ggti hastaneyi ayagakaldirdi tekrar test yapmislar yuksek cikti sonra bni aradilar annem bi guzel saydii sovdu baya bir bnm agrilarim artti florans yaptirdim bugun gidip ordada yuksek cikti hayirlisi artik omrumdenomur gtti...

canım çok sevindim.çok şükürr. Allah bir daha böyle terslikle karşılaştırmasın.Ama ben emindimmm. bie daha o hastaneye gitme .ömründen kaçyıl gitti kimbilir. ama bu güzel haberin tadını çıkarr.

Amin canim saolasinn insallahhh.... yokk asla gtmm ama agrilarim artti insallah normaldir...

Canyoldaslarim bugun dualarinizla yanimda oldugunuz icin hepinizden Allah razi olsunn.. Rabbim bu stresli ve uzun yolda insallah emeklerimizin karsiligini verir. Dilerim Rabbimden tez zamanda evlatlarinizi size bize nasip eder. Hep diyorum iyiki varsiniz..

skgk cim canim hastanede yanlislik olmasina cok sevindim bak cok sukur, bebegin seninleymis... :)
Rabbim bizlere de o gunleri gosterir insssss.......

Canim karisiklik oldu sanirim hospitalium hastanesi yapti bu serefsizligi esim ggti hastaneyi ayagakaldirdi tekrar test yapmislar yuksek cikti sonra bni aradilar annem bi guzel saydii sovdu baya bir bnm agrilarim artti florans yaptirdim bugun gidip ordada yuksek cikti hayirlisi artik omrumdenomur gtti...

gözün aydın çok sevindim dilerim bebişin hep seninle kalır.okuyunca çok üzülmüştüm.dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle

canım ben onların cihazlarının eski olduğunu arkadaşımdan duymuştum.kan tahlilinden sonra oraya gitmeyi düşünmüyorum aslında.ben de forum yaşamda bir doktor var ona gitmeyi düşünüyorum.neyseki mutlu haberi almışsın canım.artık gerisi hayırlısıyla gelir inş.canım sen merkezi beğendin mi.bi de senin dondurulmuşmuydu değilmiydi unuttum kusura bakma.canıım karşılaştığımızı sanmıyorum benim 24 nisan da transferim olmuştu ve kontrollere hep sabah erken gittim ordan işe gidicem diye.tedavim haziran başında adet olucam o zaman başlıycak.dondurulmuşla olacak.temmuz ortasında transfer olur sanırım.daha çok var ve hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de yine olumsuz olursa iyice ümidim kırılır diye korkuyorum.duaların için saol canım...:29:

ayseeem öncelikle dilerim bu kez inş. allahımın izniyle bebeğine kavuşursun tedavin güzel geçer ve pozitif sonucu alırsın.aslında bende artık oraya gitmeyi düşünmüyorum ama yine 15 gün sonra çağırdı doktor bakalım kısmet gidermiyim bilmiyorum bende duydum yaşam forum da hümmet bey varmış çok iyi diyorlar sende aynı doktorumu düşünüyosun bilmiyorum ama merkeze gelince ilk gittiğim merkez buydu kötüde değil çok hastası var ama doktoru bir iki kez aradım ama hiç ulaşamadım hemşiresi döndü bana sadece gittiğimde gördüm buda bana yanlış geldi zaten hemşireyle görüşmek istesem onunda numarası vardı neyse yinede önce kurban olduğum allahım sonrada onun sayesinde bebeğimi taşıyorum bana bi süre acı çektirip korkutsada allah razı olsun benim dondurulmuşum yok onlar söylemedi bende o anki heycandan sormadım dört yumurtam olmuştu bir tane transfer edilmiş çünkü tek bebek gözüküyor söylemedide ben çok ikiz istedim ama yasa dedi Allahtan iste dedi bende bişey diyemedim.bu günlere çok şükür sende hiç ümidini kırma iyi düşün güzel düşün güzel olsun senin ilk bebekmi olacak gerçi bebek isteyince ilki ikisi olmuyor bebek her daim eve yenilik demek huzur mutluluk demek canım burda inş. seninde hamile olduğunu öğrenecez belki sonra birgün görüşürüz kısmet üzülme demek boş elbet insan çok üzülür ama yeni bebişin için üzülme sağlam dur annesi ben bu defa olacağına inanıyorum bu defa bir öncekine göre daha farklı tahlil ilaç verebilir belki umudunu asla yitirma arkadaşım bu yol çok zor bi süreç ama hepimiz bir gün bu sınavı geçecez inş.

Aynen canim sperm azligi hareketsizlik morfoloji sunu soyliyim ben buralara kadar gelecegimi dusunmefik umitsizfim arastirarsk kafayi yiyodum tabiki hersy Rabbimin ol demesine bagli ne kadar sukretsem azdir insallah saglicakla degerlerim yukselir bebegimi kucagima alacagim gunlerde gelir... cumlemizinde..emeklerimizin sabrimizin karsisinda Rabbim bebeklerimizi nasip eder insallah.

canım Rabbım hepimiizn dualarını kabul eder saglıklı bebegını kucagına alırsın sende. benımde esımde aynı problem var tedavıdeym ya sen bana umut ışıgı oldun canım valla...

Kızlar transferden sona bebeğin tutması için iğnemi kullandınız jelmi???iğne kullanmam gerekirse nasıl olcak;(ben transferden sona 3 gün yatmayı düşünüyorum.iğneleri nasıl yaptırcm

Back