canım benimde gebelik var ama çok düşük pazartesi tekrar test yapıcam bakalım yükselecek mi?yok Aycen yükselmedi kimyasal...tedavi sırasında da 20 gün falan doğru dürüst çalışamamıştım işe döndüğümde masam iş doluydu çok çalıştım bu aralar ondan giremedim ama kötü hissediyorum kendimi hele sabahları uyanmak berbat durduk yere ağlayasım geliyor Allah güç versin.Sen ne yaptın fıstık ..
Kızlar kendımı çok kötü hıssedıyorum normalde bu adetımde opu olacaktı ama eşimden dr genetik testlerı ıstedı 15gunu çıkar dedı hemen yaptırdık 1ay sonra sonuc cıkar dedıler doktorumla konustum yapcak bısey yok bıdahakı aya opu yapıcaz dedı cok üzüldüm kendimi çok hazırlamıstım bu ay bebegımle olurum dıyedoktorum herseyde bı hayır vardır sakın üzülme hayırlısı boyleymıs önumuzdekı ay devam edıcez sonuc cıkınca dedı. sımdı burda beraber tedavıye basladıgım arkadaslarımı göruyorum hamıleleer onların adına co sevınıyorum...
Canim herseyde bir hayir vardir inan bnde senin yasadiklarini yasadim hic uzulme moral cok onemli bnde 10gun gec regl oldum sonra tedavi basladi esimin genetik testi icin 45gun bekledik herseyin zamani var bol bol dua etki sonu hayirli olsun...
canım benimde gebelik var ama çok düşük pazartesi tekrar test yapıcam bakalım yükselecek mi?
canım üzülme vardır bundada bir hayır bundan sonra tedavin güzel gitsin ve sonunda yavrunu kucağına al inşallah
Rabbimizden baska sıgınacagımız kım varki dua dan baska bızede yer ver dualarında canım inşallah degerın katlanır ve saglıklı bebegıne kavusursun Rabbim kimseyi boynun bükük evlatsız bırakmasın herkeze nasip eder inşallah...
Allah razı olsun canım neguzel moral verdın içim rahatladı sayende Rabbımde senın skıntılarını götürür degerın katkat katlanır inşallah. bıan önce tedavıye baslamak ıstıyorum içim içime sıgmıyor canım ya
Canim yasadiklarinda cok haklisin 10gun gecikince diorum ne guzel tedaviye adapte oldum sonra gecikti ya doktor yapmaxsa bide tedavi siradinda esimle siddetli tartistim tek badima kontrole gttm ignelerimi yaptim aglayarak o yuzden ne olursa olsun gecte olsa sonu hayirli sagliki bebekle olsun optum cokk.
saol canım inş bebişin bu defa sana tutunur.canım benim devletten değil zaten.o yüzden bizde dondurulmuşla olsun diyoruz daha uygun diye...
ayseeem merhaba nasılsın ya giremedim girsemde yazamadım bizim merkez hakkında aslında sana söylemek istediklerim vardı özel mesaj gönderemedim
arkadaşlar gününüz aydın olsun bol bebişli bir gün olsun
saol canım gördük allaha şükür keseyi.. benimde dün akşam başladı kanamam karnım belim çok ağrıdı karnım hala ağrıyo kanamamda hala devam ediyo..bende 5 günde 1 iğne vurunuyorum jel yapıyorum bunlar yeterlimi acaba bilmiyorumda doktor devam et bunlara dedi...doktorumda düşük belirtisi dedi düşebilirde devam edebilirde dedi istirahat etcen dedi haftaya perşembe tekrar gidicez..evet gerçekten mücadeleciler inş pes etmezler üzmezler bizi..allahım sağlıklı güzel hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş..bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla..
yok Aycen yükselmedi kimyasal...tedavi sırasında da 20 gün falan doğru dürüst çalışamamıştım işe döndüğümde masam iş doluydu çok çalıştım bu aralar ondan giremedim ama kötü hissediyorum kendimi hele sabahları uyanmak berbat durduk yere ağlayasım geliyor Allah güç versin.Sen ne yaptın fıstık ..
arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum allahım hiçkimseyi yarı yolda bırakmasın dün kanı görünce kafayı yicektim tamam dedim buraya kadarmış bebeğimi kaybediyorum dedim çok ağladım dua ettim çok zor allahım hiçkimseyi zorda çaresiz bırakmasın. emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmesin inş..dualarınıza çok ihtiyacım var..
SKGK almışın pozitifi annem :) gözün aydın :) allah tamamını erdirsin bebeğim :) kız beynimizi yedin belirti yok belirti yok gördün mü belirtiyi :) maşallah diyelim dilimizi ısıralım kat kat artsın değerlerin inşallah yeni taze anne :) bundan sonra ağlamak yok valla bebeği de üzmek yok ona göre. ay çok sevindim ya maşallah maşallah
Taze anneeeee canimm cokkk tesekkur ederim daha yicem basinizi daha yolun badindayiz insallah saglikli bir sekilde devam eder gebeligimm Allah cumlemize nasip etsin insallahhhamacok duygusalim herseye agliorumm
Saol bitanem sendende bugun guzel habetler bekliyorum Allahin izniyle cok saol insallah..canım ya bak hamilesin ne güzel rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah.sen hiç birşeyi kafaya takma allahın izni ile yükselcekde doğcakta kucağına alcanda emzircende inşallah.
ben sana ne dedim? al sana belirti! hemde belirtinin babası! :))) ay cok sevındım arkadasım! hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?