2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Cnm benim rabbim bebegini sana bagislasinn benim ikiz agrim soyle surekli kaziyor sanki orayi birsey siddetli degil sanki bebeklerin kazidigini hissediyor gibiyim tabiki bana oyle geliyor rabbim yavrularimizi bize bagislasin hakkimizda hayirlisini eylesin.....

amin canım inş.. allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın inş..bende kasığımda öle hissediyorum hatta hoşuma gidiyodu varlığını hissetmek...ama dünden beri tüm karnımı kapsayan ağrım var bel ağrım geçti allaha şükür inş bebeğim mücadelesine devam eder..

evet canım gerçektende yardım almak lazım iyi geliyor
bahar35baha canım dularımız hep seninle inan bende senle aynı kaderi baylaşıyorum o yüzden dularım hep seninle artık araştırmadığım site araştırmadığım sayfa kalmadı cok stresliyim çokkk
sonucum 48 cikti sizce nasil teyzeleriii

kaçıncı günün canım hayırlı olsun diğerlerin kat kat artsın

Canm transfergununude sayarsak 9gun insallah rabbim tamina erdirir dua edin ne olur

Ya bir hafta girmedim şuraya ne çok yazmışsınız, maşallah çooook hamile var ayrı ayrı herkes adına sevindim, tabi negatif sonuçlar alanlarda var çok üzüldüm, özlem senin yazdıklarını okurken şok oldum çok etkilendim, geçmiş olsun arkadaşım, ama access senin haberlere de bi o kadar sevindim keseyi görmüşsün kuşum gözün aydın kucağına da alırsın inş.. darısı hepimizin başına amin...

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, senin merkez neresiydi canım araştırmaya başladım bende..

Canim bulent baysal ozel muayehanesi var... ilk once Allahin sayesinde sonra bulent beyin sayesinde darisi cumle isteyenlerin basinaaa

canım evet ne zamandır girmiyodun merak ettim seni senin değerin yükselmedi galiba

yok Aycen yükselmedi kimyasal...tedavi sırasında da 20 gün falan doğru dürüst çalışamamıştım işe döndüğümde masam iş doluydu çok çalıştım bu aralar ondan giremedim ama kötü hissediyorum kendimi hele sabahları uyanmak berbat durduk yere ağlayasım geliyor Allah güç versin.Sen ne yaptın fıstık ..

canım ne olursun soğukkanlı olun sizleri çok iyi anlıyorum.
bende 2,5 yıl evliyim hiç korunmadığım halde olmadı,2 defa aşılama oldum tutmadı,3.aşılamam hiç yumurta oluşmadığı için iptal oldu ama Allahın mucizesi işte bir hafta sonra tedavisiz kalmışım.o kadar kür yaptım,kendimi yordum ne zaman tamamen aklımdan çıktı o zaman kaldım.
senin sorunun ne bilmiyorum ama benimki sebebsiz infertiliteydi,inşallah çözülemicek bi sorunun yoktur.
diyorum ya seni çok iyi anlıyorum eşim görümcemin kızının kulağına ezan okumuştu eşim ezan okurken dudaklarımı ısırmıştım gölge olmuyayım diye ama dayanamadım lavaboya gidip hıçkıra hıçkıra ağlamıştım,ne olursun üzülmemeye çalış...
allaha emant olun rabbim en kısa zamanda nasip etsin herkese...

Kızlar kendımı çok kötü hıssedıyorum normalde bu adetımde opu olacaktı ama eşimden dr genetik testlerı ıstedı 15gunu çıkar dedı hemen yaptırdık 1ay sonra sonuc cıkar dedıler doktorumla konustum yapcak bısey yok bıdahakı aya opu yapıcaz dedı cok üzüldüm kendimi çok hazırlamıstım bu ay bebegımle olurum dıye doktorum herseyde bı hayır vardır sakın üzülme hayırlısı boyleymıs önumuzdekı ay devam edıcez sonuc cıkınca dedı. sımdı burda beraber tedavıye basladıgım arkadaslarımı göruyorum hamıleleer onların adına co sevınıyorum...

ayy cok sevındım canım ınşallah katlanarak devam eder beraber basladık yola ama sen devam ettın ben hale beklıyorum önumuzdekı ay ınşallah bende senının gıbı sevınırım canım

Insallah canim amin cumlemize insallah degerim katlanir simdi bunun korkusu var simdi yine dua ettim cumlemize evlat nasip et diye. Rabbime...

Canim herseyde bir hayir vardir inan bnde senin yasadiklarini yasadim hic uzulme moral cok onemli bnde 10gun gec regl oldum sonra tedavi basladi esimin genetik testi icin 45gun bekledik herseyin zamani var bol bol dua etki sonu hayirli olsun...

Insallah canim amin cumlemize insallah degerim katlanir simdi bunun korkusu var simdi yine dua ettim cumlemize evlat nasip et diye. Rabbime...

Rabbimizden baska sıgınacagımız kım varki dua dan baska bızede yer ver dualarında canım inşallah degerın katlanır ve saglıklı bebegıne kavusursun Rabbim kimseyi boynun bükük evlatsız bırakmasın herkeze nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…