• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar ben bir şey anlamadım değerler her gün mü 2 katı olması lazım yoksa gün aşırımı 2 kat artması lazım :44:

slm kzılar giremiyorum sizi duyunca seviniyorum ama bende bi kırıklık oluyo bu sanırım bana çok koydu üzgünüm sgk çok sevindim bebeğim aycan sanada karpek hepinize güzel allahım kucanızada almayı nasip etsin sarı civciv adına çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duycan kucanada alcan öpüyorum hepinizi ben resmen hayata küstüm ya düzelemedim kusura bakmayın her öğüt her söz bana işlemiyo valla kendimi durduramıyom hiç bukdar ola bile bukadar bana koyca aklıma gelmemişti resmen beynimden vuruldum ya hepinize dua ediyorum salıkcakla sağlıkla kucanıza alın bebişlerinizi

kızlar bugün testi tekrar ettim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6 çıktı (rabbim hayırlısını nasip etsin) çarşamba testi tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısı

Oooo super bi haber masallah insallah degerlerimiz artmaya devam eder...

slm kzılar giremiyorum sizi duyunca seviniyorum ama bende bi kırıklık oluyo bu sanırım bana çok koydu üzgünüm sgk çok sevindim bebeğim aycan sanada karpek hepinize güzel allahım kucanızada almayı nasip etsin sarı civciv adına çok sevindim inşlh kalp atışlarınıda duycan kucanada alcan öpüyorum hepinizi ben resmen hayata küstüm ya düzelemedim kusura bakmayın her öğüt her söz bana işlemiyo valla kendimi durduramıyom hiç bukdar ola bile bukadar bana koyca aklıma gelmemişti resmen beynimden vuruldum ya hepinize dua ediyorum salıkcakla sağlıkla kucanıza alın bebişlerinizi

Haklisin canim Allahim yez zamanda insallah sanada nasip etsin cifter cfter ve cumlemizede

canım zamanla geçicek yaşadığın bu üzüntü. herkesin tepkisi farklı tabii. eninde sonunda önümüze bakıcaz ama, umarım bir an önce atlatırsın içinde olduğun ruh halini.

Kızlar bende nisanda başladım mayısta transferim oldu. Ama benim dondurulmuş tedavisi. İlki negatifti :(
Progestan kapsül beni sersem yaptı :( sarhoş gibiyim. Ve beni en çok korkutansa yaklaşık 1 saattir sağ kasık ağrım :( aralıksız devam ediyor. Negatif olan tedavimde de benzer durum olmuştu :( fikirleriniz nedir?

Buarada transferimin 5. Günündeyim. Sarhoş gibi olduğumdan atlamışım onu:1:

kızlar ben bir şey anlamadım değerler her gün mü 2 katı olması lazım yoksa gün aşırımı 2 kat artması lazım :44:
hergün değil canım , gün siırı artması lazım. Senin değerler güzrl artmış. Sanırım 3. Gün embriyosu transfer edilmiş. Değerlerin gününe göre düşük çıkmış çünkü. Ama bunu kafana takma.
Burda bu şekilde hamile olanları da gördüm

Kızlar bende nisanda başladım mayısta transferim oldu. Ama benim dondurulmuş tedavisi. İlki negatifti :(
Progestan kapsül beni sersem yaptı :( sarhoş gibiyim. Ve beni en çok korkutansa yaklaşık 1 saattir sağ kasık ağrım :( aralıksız devam ediyor. Negatif olan tedavimde de benzer durum olmuştu :( fikirleriniz nedir?

selam atlanta tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur bu sefer test sonucun,benimde ilk tüp denemem geçen hafta negatifle sonuçlandı ama hastalanmadım hala ilk değerim 9,34 idi sonra dahada dütü,sana sorum ilk denemenden sonra kromozom ve pığtılaşma testi yaptırdın mı?benimde dondurulmuş 5 tane embriyom var onlarla tekrar denemeyi düşünüyorum Allah izin verirse....

Canim tedavin hayirli olsun Allah tamamiba erdirsin insallah ben belirti yasamadigim icin ilaclardan yardimci olamicam insallah hamilelik belirtisidir...

Sağol canım. İnşallah gebelik belirtisidir ama benim korkum, ilk tedavimde bunun kadar uzun sürmese de 2.-3. Gün bailayan kasıkta kramplarım olmuştu. Sanki bebek yerleşmek istiyor fakat rahim kasılarak buna müsaade etmiyor gibiydi :50: onda kimyasal olmuştu yani embriyom tutunamamıştı. Neden vücudum reddetti anlamadım. Bu da öyle olmasından korkuyorum.
Sen de sanırım gebesin. Allah tamamına erdirsin canım:nazar:

selam atlanta tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur bu sefer test sonucun,benimde ilk tüp denemem geçen hafta negatifle sonuçlandı ama hastalanmadım hala ilk değerim 9,34 idi sonra dahada dütü,sana sorum ilk denemenden sonra kromozom ve pığtılaşma testi yaptırdın mı?benimde dondurulmuş 5 tane embriyom var onlarla tekrar denemeyi düşünüyorum Allah izin verirse....

Geçmiş olsun canım :( benim doğal yollardan oluşan bir gebeliğim vardı. Düşükle sonuçlanınca genetik testi yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı. O yüzden tüp bebekteki ilk denememde clomen kullanmıştım ( kan sulandırıcı )
Sen de yaptır bence.
Bu arada benim de önce 29 çıkmıştı hcg, sonra 24 ve en son sıfırlandı. İlaçları bıraktıktan 5 gün kadar sonra adet olmuştum.

Geçmiş olsun canım :( benim doğal yollardan oluşan bir gebeliğim vardı. Düşükle sonuçlanınca genetik testi yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum çıktı. O yüzden tüp bebekteki ilk denememde clomen kullanmıştım ( kan sulandırıcı )
Sen de yaptır bence.
Bu arada benim de önce 29 çıkmıştı hcg, sonra 24 ve en son sıfırlandı. İlaçları bıraktıktan 5 gün kadar sonra adet olmuştum.

sağol canım,doktorum birkaç ay ara verin dinlenin dedi,dondurulmuş embriyolar ile deneme yapacağımız zaman ister mi bilmiyorum ama ben yaptırmak isterim tabi.bizim hareket ,morfoloji sorunumuz var..erkek infertilitesi olduğu için genetik test istememiş olabilir mi bilmiyorum...

sağol canım,doktorum birkaç ay ara verin dinlenin dedi,dondurulmuş embriyolar ile deneme yapacağımız zaman ister mi bilmiyorum ama ben yaptırmak isterim tabi.bizim hareket ,morfoloji sorunumuz var..erkek infertilitesi olduğu için genetik test istememiş olabilir mi bilmiyorum...

Genetik testi tekrarlayan düşüklerde isteniyor aslında. Bi de kan verdikten yaklaşık 1 ay sonra sonuç çıkıyor. Erkek sorunu ve pkos olanlarda tüp bebek bsşarı oranları daha iyi burdan gördüğüm kadarıyla. İnşallah sizinde olur tez zamanda

Genetik testi tekrarlayan düşüklerde isteniyor aslında. Bi de kan verdikten yaklaşık 1 ay sonra sonuç çıkıyor. Erkek sorunu ve pkos olanlarda tüp bebek bsşarı oranları daha iyi burdan gördüğüm kadarıyla. İnşallah sizinde olur tez zamanda

inşallah canım,isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin.senin sonucu takip edicem inşallah yüzünüz güler.

canım inşallah aslında ne düşünücemi nasıl davranacağımı bilmiyorum.tam sevinemiyorum tamda üzülemiyorum hep dua ediyorum benim için hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin canım bizim bebişler çok mücadeleciler korkma allahın izniyle bırakmayacaklar bizi bizim yapabileceğimiz bol bol dinlenmek ve duadan başka bir şey değil lütfen böyle düşünüpte bebeğini üzme

bende aynı senin gibi hissediyorum canım şuzamana geldik ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum karışık duygular hissediyo insan..allahım hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlasın inş..

karamm evet negatif sonucu atlatmak çok zor sana şimdi yapılan teselliler bile sanki söylenince içini acıtır.seni ancak biz anlayabiliriz.zaman her şeyin ilaçı arkadaşım kendi cok yıpratmadan içindeki üzüntüleri bence bir psikolojik yardım alarak atlatabilirsin çünkü bundan önce tüp bebek yaptırdığımda bebeğimi kaybettim psikolojim cok bozulmuştu kimselere söyleyemedim anlatamadım hep içime attım o yüzden bence yardım al arkadaşım inan bana çok iyi geliyor.inşallah bir dahaki tüp bebeğinede hazırlık yapmış olursun.

hergün değil canım , gün siırı artması lazım. Senin değerler güzrl artmış. Sanırım 3. Gün embriyosu transfer edilmiş. Değerlerin gününe göre düşük çıkmış çünkü. Ama bunu kafana takma.
Burda bu şekilde hamile olanları da gördüm
yok canım 6.gün embriyosuydu

bende aynı senin gibi hissediyorum canım şuzamana geldik ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum karışık duygular hissediyo insan..allahım hayırlısıyla bebeklerimizi bize bağışlasın inş..
canım gerçektende öyle eşimle konuşuyoruz bu akşam oda aynı duyguları yaşıyormuş.vardır bundada bizim bilmediğimiz bir hayır.

asyahayatın sonuç pozitiiiiiiiiif:119::119::119::119::118::118::118::118:
ayyyyy ne güzel hamişler artıyo:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: değmesin

Back