canım benimde gebelik var ama çok düşük pazartesi tekrar test yapıcam bakalım yükselecek mi?
Aycen değer kaç canım ve kaçıncı gün? Dua edelim inşallah tutunur minnak...
canım üzülme vardır bundada bir hayır bundan sonra tedavin güzel gitsin ve sonunda yavrunu kucağına al inşallah
meral özledik seni guzum nerelerdesin :) insan arada 5 dk olsa bi bakar yahu öldü mü bunlar kaldı mı die
kuzum sanırım yükselmedi değerin üzüldüm cnm çok, merkez arıyorum demişsin sen nerdesin yavru kuşum hangi şehirdesin ?
Kızlar çok sağolun ben hala şoktayım ne bileyim insan bi tuhaf hissediyor kendini :)) değerim 136 çıktı. benim göğüslerimde hiç belirti olmadı ama adet olcak gibi kasıklarımda ve belimde ağrım oluyodu. bişey kasıklarıma vurup geçiyodu böyleydi benim
sonucum 48 cikti sizce nasil teyzeleriii
kızlaaar tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
skgk gözün aydın cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Saol canim insallah Rabbim saglikli bir sekilde hamileligimi devam ettirir.. ve cumlemizinde
canım benim çok geçmiş olsun .yüreğini ferah tut. inşallah bebeğin seni bırakmıycak...
bahar lütfen dinlen tuvalet dışında yattığın yerden kalkma kendini sakın yorma, umutsuzluğa kapılıp ağlama, moralini bozma yani bebeğin aleyhine olabilicek hiç bişey yapmamaya çalış cnm. bu bebek buralara geldi, doğuma da gider inşallah. sonuna kadar mücadele etti yavrum benim allah yardımıcınız olsun canım, dualarımız seninle.
Nazar değmesin hayırlı olsun canım inşallah bizede bu güzel duyguyu yaşatır rabbim çok sevindim çokkkkkkkkkkkk
Özlem, yumurta rezervi azlığı sorunu vardı sende dimi canım, hani tedaviye başlamadan önce bitkisel içerikli ilaçlar alınıyormuş, sen yazmıştın galiba, tam hatırlayamıyorum ama eğer biliyorsan yazarmısın bende araştırıyorum da bişeyler yapayım başlamadan önce kendimi hazırlayım birasçık diyorum, bi de sen yeni merkezde karar verdinmi benim merkez seçimi konusunda kafam çok karışık..
saol canım inş bırakmaz beni bebeğim..
amin canım inş mücadelesine devam edebilir bebeğim hala azar azar kanamam devam ediyo ağrılarım birazdaha iyi ama kanı görmek ümitsizleştiriyo beni bu sabah çok ağladım tutamıyorum kendimi çok canım yanıyo..inş bu kanamalar normaldir düşük olmaz allahım yardımcımz olsun inş..
inşallah bırakmaz canım inşallah kendine çok dikkat et canımmm.bu arada bahar canım bir şey sorucam benim belim çok ağrıyo sendede bel ağrısı varmı?
kızlar bugün testi tekrar ettim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6 çıktı (rabbim hayırlısını nasip etsin) çarşamba testi tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısı
kızlar bugün testi tekrar ettim
12.gün değerim 19.69
14.gün değerim 52 çıktı
16.gün değerim 74.49
18.gün değerim 186.6 çıktı (rabbim hayırlısını nasip etsin) çarşamba testi tekrar yaptıracağım bakalım hayırlısı
canım değerlerin çok güzel artıyo inş sorunsuz artmaya devam eder bebeğini sana nasip eder allahım.. benim ümidim azalıyo ağrılarım çoğaldı bebeğimi kaybedicem galiba..belimde karnımda çok ağrıyo...çok dikkat et kendine bişey olmaz diyip yorma zorlancan şeyler yapma gerçi bende çok dikkat ettim ama allahım nasip etmicek bana bebeğimi heralde..
canım 2 katından fazla katlamış maşallah ya :) inşallah devam etsin böyle güzel gelişmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?