canım benimde gebelik var ama çok düşük pazartesi tekrar test yapıcam bakalım yükselecek mi?yok Aycen yükselmedi kimyasal...tedavi sırasında da 20 gün falan doğru dürüst çalışamamıştım işe döndüğümde masam iş doluydu çok çalıştım bu aralar ondan giremedim ama kötü hissediyorum kendimi hele sabahları uyanmak berbat durduk yere ağlayasım geliyor Allah güç versin.Sen ne yaptın fıstık ..
Kızlar kendımı çok kötü hıssedıyorum normalde bu adetımde opu olacaktı ama eşimden dr genetik testlerı ıstedı 15gunu çıkar dedı hemen yaptırdık 1ay sonra sonuc cıkar dedıler doktorumla konustum yapcak bısey yok bıdahakı aya opu yapıcaz dedı cok üzüldüm kendimi çok hazırlamıstım bu ay bebegımle olurum dıye doktorum herseyde bı hayır vardır sakın üzülme hayırlısı boyleymıs önumuzdekı ay devam edıcez sonuc cıkınca dedı. sımdı burda beraber tedavıye basladıgım arkadaslarımı göruyorum hamıleleer onların adına co sevınıyorum...
canım üzülme vardır bundada bir hayır bundan sonra tedavin güzel gitsin ve sonunda yavrunu kucağına al inşallah