• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar dünden beri kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var inş bebeğim beni bırakmaz..:(

canım ya hiç kötü düşünme doktor ne dediyse yap bol bol dinlen allahın izni ile meleğin seninle olcak.lütfen pozitif düşünmeye çalış.o bebek allahın izni ile senin kucağına sağlıklı sıhhatli gelcek.

arkadaşlar dünden beri kanamam var karnım ağrıyo bugün doktora gittik kan verdim 1616.68 çıktı keseyide gördük ama düşük riskim var inş bebeğim beni bırakmaz..:(

allah korusun canım. Bırakmayacak bebeğin seni. Ne zaman başladık ki kanama. Vajinal ultrason mu oldu. Transferin kaçıncı günü ki

canım Allah korusun bebeğin seninle kalacak Allahın izniyle ne olur daha fazla stres yapıpta kendınıde bebeğinide uzme... Rabbim ardımcın olsun inşallah

kızlar selamlar günaydınlarrrr

yarın benım testı gunum ama yıne tık yok :1: :1: Rabbımden hayırlısını diledim bol bol dua ettım,yarın dananın kuyruğu kopacak :1:

yarın test yaptırdıktan sonra sana yazacagım cevap hazır!

""belirti belirti diye tükettin kendini be evladım! 12 gün boyunca kasık agrısıydı, göğüs sertliğiydi, karın şişliğiydi kendini de bizide yedin bitirdin be çocugum! hayır tüketme demiyorum, tükettinde ne oldu diyorum? bak işte gördün POZİTİFİ diyorum! şimdi sen bizi değer katlancak mı, kese görüncek mi, kalp atacak mı? diye kemirir durursun! napcaz katlancaz artık mecburrrrr :)))))

baharcım hem gecmıs olsun, hem gozun aydın keseyı gormussun! canım! benımde cumartesı kanamam oldu, dr kontrole gıttık dusmeyede calısyor tutunmayada calısıyor olabılır dedı. progestan ıgnem vardı gunde 1di 2 ye cıkardı. kanamam durdu ama azar azar lekelenmelerım devam edıyor. belım felaket agrıyor. internette bayagı arastırdım 9 ay boyunca kanaması olup doguranlar var, BİZİM BEBİŞLERİMİZ ANALARI GİBİ MUCADELECİ! BİZİMKİLER UZUN YOLDAN GELIYOR BILIYORSUN! :) cocuklar ugrasıyorlar tutunmaya işte ondan kanama gelıyor! gonlunu ferah tut canım! doktorun neler soyledı?

yarın test yaptırdıktan sonra sana yazacagım cevap hazır!

""belirti belirti diye tükettin kendini be evladım! 12 gün boyunca kasık agrısıydı, göğüs sertliğiydi, karın şişliğiydi kendini de bizide yedin bitirdin be çocugum! hayır tüketme demiyorum, tükettinde ne oldu diyorum? bak işte gördün POZİTİFİ diyorum! şimdi sen bizi değer katlancak mı, kese görüncek mi, kalp atacak mı? diye kemirir durursun! napcaz katlancaz artık mecburrrrr :)))))

:1: :1: :1: :1: varya katıla katıla guldum hay sen çok yaşa emii benim gbi çılgını bulmuşsunuz işte daha ne istiyosunuz ben adamı yer bitiririm ya sizde olmasanız ben naparım canlarım canyoldaşlarım Allahım inşallah yuzumu guldurur bebeğimi bana nasıp etmiştir.. vazfiye teyzem benimmm :))))

:1: :1: :1: :1: varya katıla katıla guldum hay sen çok yaşa emii benim gbi çılgını bulmuşsunuz işte daha ne istiyosunuz ben adamı yer bitiririm ya sizde olmasanız ben naparım canlarım canyoldaşlarım Allahım inşallah yuzumu guldurur bebeğimi bana nasıp etmiştir.. vazfiye teyzem benimmm :))))

amin canım benim! inşaallah bebiş haberiyle gelirsin yarın! hakkımızda hayırlısı!

baharım canım kendine çok iyi bak bol bol dinlen biliyorum senin bebeğin çok güçlü bir bebek allahın izniyle yavrun senin inşallah bırakmaz

cnm iğne falan bişey yaptılar mı düşüğü engellemek için? hay allah ya bol bol dinlen sakın kendini yorma

arkadaşlar bugün biraz değişiklik olsun diye arkadaşıma gittim .ortak bir arkadaşımızda ordaydı arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendim tuhaf oldum bilmiyorum arkadaşım adına çok sevindim aslında kıskanmadım ama kötü oldum işte farklı bir duygu.

ben geldim şöyle bir bakayım güzel haberler varmı diye karapek ve orkide ikinizide çokkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum maşallah subhanallah sağlıkcakla alın insallah kucağınıza.sgk sıra sende seninde güzel haberlerini alırız insallah.rabbim yardımcınız olsun.bahar kuzum diğer topiğimizede yazdım burayada yazayım öncelikle maşallah keseyi görmüşsün canım sakın kalkma bol bol yat dinlen hatta birini çağır sana yardımcı olsun bol bol dua et rabbim insallah evladını san bağışlayacak.ne diyoruz kendimizi rabbimize teslim edip bol bol dua dua dua.rabbim hepimizin yardımcı olsun.

arkadaşlar bugün biraz değişiklik olsun diye arkadaşıma gittim .ortak bir arkadaşımızda ordaydı arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendim tuhaf oldum bilmiyorum arkadaşım adına çok sevindim aslında kıskanmadım ama kötü oldum işte farklı bir duygu.

bende üstesinden geldim sanıyordum ama gecen cuma feribotta yaklaşık10 tane bebekle yüzyüze kalınca değil kötü olmak başladım ağlamaya ... psikoloğa gidicem haftaya sanırım farkında değiliz ama yardım almak lazım iyiyim diyorum ama halaa içim acıyor :(

baharcım hem gecmıs olsun, hem gozun aydın keseyı gormussun! canım! benımde cumartesı kanamam oldu, dr kontrole gıttık dusmeyede calısyor tutunmayada calısıyor olabılır dedı. progestan ıgnem vardı gunde 1di 2 ye cıkardı. kanamam durdu ama azar azar lekelenmelerım devam edıyor. belım felaket agrıyor. internette bayagı arastırdım 9 ay boyunca kanaması olup doguranlar var, BİZİM BEBİŞLERİMİZ ANALARI GİBİ MUCADELECİ! BİZİMKİLER UZUN YOLDAN GELIYOR BILIYORSUN! :) cocuklar ugrasıyorlar tutunmaya işte ondan kanama gelıyor! gonlunu ferah tut canım! doktorun neler soyledı?

saol canım gördük allaha şükür keseyi.. benimde dün akşam başladı kanamam karnım belim çok ağrıdı karnım hala ağrıyo kanamamda hala devam ediyo..bende 5 günde 1 iğne vurunuyorum jel yapıyorum bunlar yeterlimi acaba bilmiyorumda doktor devam et bunlara dedi...doktorumda düşük belirtisi dedi düşebilirde devam edebilirde dedi istirahat etcen dedi haftaya perşembe tekrar gidicez..evet gerçekten mücadeleciler inş pes etmezler üzmezler bizi..allahım sağlıklı güzel hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş..bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla..

allah korusun canım. Bırakmayacak bebeğin seni. Ne zaman başladık ki kanama. Vajinal ultrason mu oldu. Transferin kaçıncı günü ki

amin canım inş..dün akşam başladı vajinal ultrason oldu..25.günüm bugün düşük değerle başladık bebeğim pes etmedi buraya kadar geldik allahım burdan sonrada bizi yarı yolda bırakmaz inş..

arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum allahım hiçkimseyi yarı yolda bırakmasın dün kanı görünce kafayı yicektim tamam dedim buraya kadarmış bebeğimi kaybediyorum dedim çok ağladım dua ettim çok zor allahım hiçkimseyi zorda çaresiz bırakmasın. emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmesin inş..dualarınıza çok ihtiyacım var..:(

amin canım inş..dün akşam başladı vajinal ultrason oldu..25.günüm bugün düşük değerle başladık bebeğim pes etmedi buraya kadar geldik allahım burdan sonrada bizi yarı yolda bırakmaz inş..

Cnm cok gecmis olsun kanama kahvemi normal kan mi ben de de kahverengi akinti geliyor devamli korkuyorum iki uc gundur yoktu bu gun ve dun yine gelmeye basladi.

arkadaşlar destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum allahım hiçkimseyi yarı yolda bırakmasın dün kanı görünce kafayı yicektim tamam dedim buraya kadarmış bebeğimi kaybediyorum dedim çok ağladım dua ettim çok zor allahım hiçkimseyi zorda çaresiz bırakmasın. emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmesin inş..dualarınıza çok ihtiyacım var..:(

:nazar: sonucum 48 cikti sizce nasil teyzeleriii

Cnm cok gecmis olsun kanama kahvemi normal kan mi ben de de kahverengi akinti geliyor devamli korkuyorum iki uc gundur yoktu bu gun ve dun yine gelmeye basladi.

saol canım kanla karışık çamursu pıhtılar geliyo..dikkat et canım bi doktorunla görüş git..ama genelde kahve leke olması kana dönüşmediği sürece önemli olmuyo sanırım ağrın falan varmı

Back